Dnevni horoskop za nedeljo 24. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 24. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 24. aprila 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 24. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pred vami je razgiban in s srečnimi naključji obarvan dan. Pričakujte osebni napredek, samozavesten pristop in smotrne korake.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nenadoma se boste spomnili nečesa pomembnega, vendar vas lahko zmotijo drobne vendar simpatične malenkosti.

horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok. Sedaj je ugoden čas za timsko delo in nove projekte. V družbi prijateljev, tudi tistih, na katere ste nekoliko pozabili, se boste počutili fenomenalno.

Ne strinjam se s tvojim stališčem, vendar bom do smrti branil tvojo pravico, da ga poveš.

Voltaire

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Jaroslav Hašek, češki pisatelj
  • Marko Natlačen, slovenski politik, ban
  • Barbra Streisand, ameriška igralka in pevka
  • Jure Košir, slovenski alpski smučar
  • Kelly Clarkson, ameriška pevka

Na današnji dan je bila izstrelitev teleskopa Hubble z raketoplanom Discovery. Na Dunaju se poročita Franc Jožef in Elizabeta Bavarska. Rodil se je Marko Anton Plenčič, slovenski zdravnik in Nathaniel Hone, irski slikar. Rodil se je tudi francoski modni oblikovalec Jean-Paul Gaultier in hrvaški košarkarski center Dino Radja. Umrl je Marko Župančič, slovenski arhitekt, urbanist in Nejc Zaplotnik, slovenski alpinist.

Kaj se bo dogajalo danes na področju odnosov?

Dnevni horoskop napoveduje, da se vam lahko oglasi nekdo od prijateljev, s katerim že dolgo niste bili v stiku.

Katera astro znamenja boste danes največ časa preživela na telefonu ali računalniku?

Danes se boste največ časa nahajali na telefonu in računalniku rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: JEZA VAM LAHKO POMAGA UBRANITI TUJE PREKORAČITVE VAŠIH MEJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Številne napredne ideje bodo v mislih povezane z osebnim življenjem. Razmišljali boste o osebi, ki je popolnoma drugačna od vas, vendar vas kljub temu močno privlači.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nečesa še ne razumete, zato vse skupaj raje preverite, saj je ozadje popolnoma drugačno. Zadevo boste morda celo zavrnili, vsekakor pa gre le za začasne zastoje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Da bi se izognili nepotrebnemu tveganju, poiščite pomoč pri nekom, ki vam bo pomagal razrešiti vaše dvome. Luna v vodnarju ne bo poglobila čustev, ampak vas bo prijetno presenetila.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na živce vam bo šel nekdo, s katerim nikakor ne moreta vzpostaviti iskrene komunikacije. Nikar se preveč ne ustavljajte tam, kjer v bistvu nimate pravih odgovorov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub temu da boste želeli postoriti čim več, si lahko dovolite tudi nekaj ležernosti. Presenečenje bodo globoki ljubezenski pogovori, ki pa vas ne bodo premaknili iz mrtve točke.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Razmišljali boste o nekoliko nenavadnem podvigu. Imate pogum, zato začnite razmišljati o dejanjih, vendar vsekakor ostanite povezani z nekom, ki vas pomirja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pozitivna naravnanost, ki jo prebuja luna v vodnarju vas bo vodila v pomembne finančne odločitve, o katerih boste danes samo razmišljali, tekom tedna pa jih boste tudi realizirali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi vpliva lune v vodnarju boste iznajdljivi glede vsega, česar se boste lotili. Vodi vas občutek, da ste tudi v ljubezni na pragu zanimivejšega obdobja, zato se mu prepustite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Stavili boste na dobro počutje in povezanost s prijatelji in znanci, ki vas bodo tokrat pozitivno motivirali. Nikakor pa si ne boste dovolili, da bi vas slabe misli obremenile ali razjezile.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pričakujete lahko srečo v ljubezni in izredno zadovoljni boste, predvsem zaradi svojega vpliva na druge, ki bo najbolj prišel do izraza v malce bolj kočljivi situaciji. Doma vam bodo naklonjeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaupajte vase in lažje se boste usmerili k temu, kar v resnici potrebujete. Spomnite se da si zaslužite le najboljše ter posvetite svoj čas in pozornost predvsem tistim, ki jih imate radi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskrbite z dobro voljo in vplivom lune v vodnarju, da bo vsaj v družini konec težav, ki so vas pestile v zadnjem obdobju. Ne pozabite, imate večjo moč kot si predstavljate.

Vas zanima: KAKO BO SONCE V BIKU VPLIVALO NA VAŠE ASTRO ZNAMENJE?