Dnevni horoskop za nedeljo 23. aprila 2023

Svetovni dan knjige
Dnevni horoskop za nedeljo 23. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 23. aprila 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 23. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopsvetovni dan knjige in avtorskih pravic. Nič vam ne bo težko, borili se boste s težavami, vendar boste kljub temu ohranili nasmeh na obrazu.

Horoskop nasvet za današnji dan: Presenetile vas bodo priložnosti, ki jih niste pričakovali, vendar bodo žal imele kratek rok trajanja.

Horoskop
Svetovni dan knjige

Luna je v znamenju Dvojčka

Prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali.

Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Ljubi vse, zaupaj redkim, ne škodi nikomur.

William Shakespeare

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Sergej Sergejevič Prokofjev, ruski skladatelj, pianist
  • Ivo Lola Ribar, hrvaški publicist, politik
  • Ive Šubic, slovenski slikar
  • Roy Kelton Orbison, ameriški pevec, glasbenik
  • Michael Moore, ameriški filmski režiser, pisatelj

Na današnji dan je bil odkrit podatomski delec kvarka vrh. Belgija, Danska, Islandija, Italija, Kanada, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Portugalska, Španija, Velika Britanija, Francija in ZDA so ustanovile Severnoatlantsko zvezo – Nato. Rodil se je James Buchanan, ameriški predsednik in Peter Dajnko, slovenski pisatelj, slovničar. Umrl je Ciril Škerjanec, slovenski violončelist in Anton Cerar – Anton Danilo, slovenski dramatik, gledališki režiser, igralec.

Kako boste delovali na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje strastno in razburkano čustveno življenje.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nemirna?

Danes boste najbolj nemirni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI USPEŠNO USKLAJUJEJO KARIERO IN LJUBEZEN?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Preveč razmišljate o stvareh, ki se ne morejo spremeniti, luna v dvojčkih bo tista, ki vas bo opomnila, da so pomembni predvsem medsebojni odnosi, ki jih gojite že dlje časa.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Določene stvari boste napačno razumeli, zato si boste naredili svoj scenarij. Delovali boste bolj trezno in hladno, zato vam ne bodo upali direktno pristopiti in vas soočiti z resnico.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z energijo lune v vašem znamenju vam ne bo manjkalo optimizma in želje po novih dogodivščinah. Najlepše zadeve pridejo nepričakovano, to je tisto, kar boste tokrat spoznali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na ljubezenskem področju lahko pričakujete ugodne vibracije. Prihaja tudi konkretna odločitev, morda se vam bodo nekateri posamezniki počasi začeli bližati in se opravičevati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V kolikor ste se v zadnjih dneh preveč zaprli vase, se boste sedaj z energijo lune v dvojčkih z veseljem odprli. Bodite bolj iznajdljivi, saj boste s tem ohranili pozitivno energijo v razmerju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prihaja več energije in motivacije ter priložnosti, kjer boste lahko v domačem okolju dokazali, da ste zelo sposobni. Premiki se nakazujejo samskim tudi na področju ljubezni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

S pomočjo iznajdljivosti, ki jo prebuja luna v dvojčkih boste našli izhod iz trenutne situacije, posebno če je vpleten še nekdo, ki ga želite navdušiti. Izboljšujejo se tudi odnosi z družino.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Napetost v družinskem okolju bo počasi minila, kar vam bo povrnilo upanje v stabilne odnose. Prednost podarite tistim, ki se do vas obnašajo iskreno, pa čeprav so včasih bolj kritični.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V kolikor boste v notranjosti prepričani da delate prav, lahko mirno nadaljujete. Poiščite družbo, saj morate z energijo lune v dvojčkih povedati svoje mnenje, se nasmejati in zabavati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Situacija v domačem okolju je v zadnjem času dosegla zadnjo mejo. Bodite močni in sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Privoščite si razvajanje, ki bo prebudilo vaše čute. Tudi področje ljubezni bodo spremljale ugodne vibracije. Neverjetno zgovorni boste, klepetavi in predvsem zelo sproščeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če nekaj ne deluje, ne izgubljajte časa, ampak pojdite tja, kjer boste uspešni. Zavedati se boste začeli, da ste samo vi tisti, ki lahko vnesete pomembne spremembe v svoje življenje.

Vas zanima: LESTVICA: OD ASTRO ZNAMENJA, KI SPI KAKOVOSTNO DO TISTEGA, KI SE SREČUJE Z NEPRESPANIMI NOČMI