Dnevni horoskop za četrtek 4. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 4. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 4. aprila 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Horoskop nasvet za današnji dan: Na področju zdravja in počutja boste močni ter vitalni, skoraj nedotakljivi.

Horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev.

Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Mesečni horoskop APRIL 2024

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Andrej Arsenjevič Tarkovski, ruski filmski režiser
  • Joži Kališnik, slovenska pevka, članica Ansambla bratov Avsenik
  • Jennifer Lynch, ameriška režiserka
  • Gary Moore, irski glasbenik
  • Heath Ledger, avstralski filmski igralec

Na današnji dan dvanajst zahodnih držav ustanovi zvezo NATO. Vesoljsko plovilo Space Shuttle Challenger je prvič poletelo v vesolje. Mesto Maribor je dobilo prvo električno razsvetljavo. Rodil se je Niccolo Zingarelli, italijanski skladatelj in Bettina von Arnim, nemška pisateljica. Rodil se je tudi rimski cesar Mark Avrelij Antonij Karakala. Umrl je France Onič, slovenski pesnik in Martin Luther King mlajši, borec za državljanske pravice, nobelovec.

Ne pravijo brez vzroka, da kdor se ne čuti povsem trdnega v spominu, se ne sme mešati v laži.

Michel Eyquem de Montaigne
Katera znamenja zodiaka se boste danes težje usmerila v resne zadeve in opravila?

Danes se boste težje usmerili v resne zadeve in opravila rojeni v ognjenih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka boste najbolj strastna?

Najbolj strastni boste danes rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: NAJDITE SREČO Z LJUDMI, KI SO VAM ZELO BLIZU ali KATERO ASTRO ZNAMENJE VEDNO IŠČE POZORNOST IN KATERO NIKOLI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dovzetni boste za sprejemanje napačnih odločitev, zato je priporočljivo, da preden nekomu sporočite, kako ste se odločili počakate. Z naivnimi mislimi ne boste prišli tja kamor si želite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj se bo zgodilo zaradi lune v vodnarju zelo nepričakovano, kar vam bo všeč, saj vas navdušujejo novi podvigi, ki so podkrepljeni s spremembami. Skušajte ujeti pravi trenutek.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zmotilo vas bo, da morate zaradi ljubega miru prikimavati določeni osebi, ter se strinjati z njenim mnenjem. Določenih stvari ne boste videli v pravi luči, zato se resnim dogovorom raje izognite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi dobre volje in nikakor zaradi koristoljubja boste z veseljem ponudili svojo pomoč. Dobro delo, ki ga boste z navdušenjem opravili bo prebudilo na osebni plati odličen občutek.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne zapravite priložnosti, ki ste jo dobili pred kratkim. Finančne zadeve se bodo zaradi lune v vodnarju ter velike želje po zapravljanju znašle na prelomni točki, kar vas lahko obremeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Poskusite napeto situacijo, ki se bo prebudila ob napačnih odzivih rešiti s čim manj spori. Za slabo voljo bo kriva tudi negotovost na čustvenem področju, ki pa žal ni odvisna od vas.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na področju kariere se bo z luno v znamenju vodnarja prebujal občutek, da se morate bolj zbrati tudi zato, da ne boste česa pomembnega izpustili. S počutjem boste zelo zadovoljni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno v vodnarju boste želeli povezovati in družiti se, zato bo odlična izbira daljši telefonski klepet z nekom, ki ga že dolgo niste slišali. Prebudili se bodo zanimivi občutki.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Skrbelo vas bo za soočenje, ki je bilo preloženo, saj bi se vsemu skupaj najraje umaknili. Tisti, ki vas obdajajo, vas bodo s težavo razumeli, saj bodo prepričanja čisto nasprotna.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ko bo nekdo drezal v vas, se boste izkazali s hitrimi in duhovitimi odzivi ter ga prepričali, da vse skupaj ni najbolj smiselno. Tokrat boste vi tisti, ki boste enostavni in spontani.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prišli boste do spoznanja, da je ob napornih nasprotnikih bolje, da ste tiho in pogoltnete besede, saj vam ne bo do tega, da se ponovno izpostavite. Ljubezen bo prepletena z razumevanjem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Opozarjali vas bodo, da ponavljate določene napake, zato ne bodite kritični ampak raje znova premislite, tudi v povezavi z zadevo, ki zahteva od vas več prilagajanja na finančnem področju.

Vas zanima:LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2024 ali OVNI, V KATERO DEKADO SPADATE?