Dnevni horoskop za četrtek 30. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 30. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 30. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 30. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan pomorstva. Občutek, ki ga imate, vas vodi k tistim rezultatom, ki so se vam še pred kratkim dozdevali nemogoči.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nekaj se bo zaradi vaše izjemne odločnosti zvrtelo in rešilo izredno hitro ter brez posebnih zapletov.

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Sanjaj preko obzorja in globlje od globine oceanov.

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Mihael Stroj, slovenski slikar
  • David Fjodorovič Ojstrah, rusko-ukrajinski violinist
  • Ivan Malavašič, slovenski pisatelj, slikar
  • Elie Wiesel, romunsko-ameriški pisatelj
  • Hector Lavoe, portoriški pevec salse

Na današnji dan leta 1993 je bil hud potres v južni Indiji. Danski časopis Jyllands-Posten objavi sporne karikature Mohameda, ki po ponatisih v drugih državah čez nekaj mesecev sprožijo silovite proteste v islamskih državah. Bocvana postane neodvisna država. V Parizu ustanovijo poljsko vlado v izgnanstvu. Bolgarija podpiše separatni mir in se umakne iz prve svetovne vojne. Wolfgang Amadeus Mozart dirigira na premieri svoje opere Čarobna piščal. Rodil se je Otto Juljevič Šmidt, ruski raziskovalec, znanstvenik in Andrej Majcen, slovenski misijonar. Umrl je Patrick White, avstralski pisatelj in James Dean, ameriški filmski igralec.

Človeštvo je kot ocean, če je nekaj kapljic v oceanu umazanih, to še ne pomeni, da je ves ocean umazan.

Mahatma Gandhi
Katero področje bo danes zahtevalo od vas največ pozornosti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste posvečali predvsem čustvenemu področju in ljubezni.

Katera znamenja zodiaka boste danes težko skrila svojo občutljivost?

V današnjem dnevu boste težko skrili svojo občutljivost rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali POGOJNA LJUBEZEN: KAKO SE JI UPRETI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi energije lune v raku ne morete mimo določenih pravil, ki vam jih postavljajo na področju dela. Naporno bo, tako v poslu, kot v domačem okolju. V ljubezni pa ne boste popuščali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čisto navaden dan se bo z majhnimi trenutki sreče spremenil v nepozabno doživetje. Prihaja občutek zadovoljstva, ki se bo intenzivno odražal tudi na ljubezenskem področju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi obotavljivosti, ki jo prinaša luna v raku bo tokrat precej manj časa, kot ste predvidevali, zato boste morali s pomembnimi opravki pričeti takoj. Za vsako stvar zahtevajte razlago.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, vendar se v določenem krogu nikar preveč ne izpostavljajte, saj vas lahko napačno razumejo. Skupaj boste skovali presenetljivo dober načrt.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Komaj čakate na ljubezensko dogajanje, ki se bo razvijalo počasi, ampak stabilno. To je nekaj, kar ste začeli pogrešati, saj ste preobremenjeni z neprestanim delom in financami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Določena zadeva vas zaradi lune v raku v mislih močno obremenjuje. Trenutno ne morete dobiti pravih informacij o vsem, kar se skriva v ozadju. Morda se usmerjate v napačne odločitve.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Priznajte si, da niste predvidevali vsega, kar bi se lahko zgodilo, zato se ponavljajo problemi, ki jim ni videti konca. Nenehno se vrtite v začaranem krogu, zato ne pričakujte pozitivnih odzivov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Veliko bo danes priložnosti zato boste umirjeni. Izkoristite dan z vplivom lune v raku tako poslovno kot tudi zasebno, saj bo vse česar se boste lotili nosilo s sabo posebno zadovoljstvo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obeta se vam zanimivo sodelovanje, toda niste prepričani, če se boste v tem krogu dobro počutili. Utegnejo vam zastaviti preveč vprašanj in se vmešavati v zasebne zadeve.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite z vplivom lune v raku previdni in ne vzemite ničesar, kar bo danes prišlo na vaša ušesa, dobesedno. To bo težko, saj vam bo nekdo ves čas želel skakati v besedo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Manjšo napako v ljubezenskih odnosih boste lažje kot v preteklih dneh popravili in se tako končno otresli občutka, da nekoga ne sprejemate na pravi način. Zadeve se bodo proti večeru izboljšale.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav bi se želeli popolnoma posvetiti delu, si morate priznati, da so vaše misli čisto drugje, kar vas bo držalo nekoliko nazaj. Odločite se za nekoliko bolj sproščen večer z nežnostjo, ki jo prinaša luna v raku.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 28.9.-4.10.21 ali NAJBOLJ ZAPRAVLJIVA IN NAJBOLJ STISKAŠKA ASTRO ZNAMENJA