Dnevni horoskop za četrtek 27. januarja 2022

dnevni horoskop četrtek
Dnevni horoskop za četrtek 27. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 27. januarja 2022

Predviden čas branja: 5 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 27. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zanimali se boste za razne zgodbe, odprti boste za svet duhovnosti, seveda s povečano željo po znanju.

Horoskop nasvet za današnji dan: Možnost osebnega razvoja vas bo vodila k boljšim občutkom in predvsem zadovoljstvu. Z dobrim občutkom se lahko naslonite in uživate.

dnevna napoved
Današnji Lunin vpliv

Danes ob 08:34 uri Luna preide v znamenje Strelca

Danes boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Čez dan se boste veliko družili, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Čas je odličen za obisk finske savne.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Izogibali se boste kuhanju in gospodinjskim opravilom, namesto tega se boste raje odpravili v družbo ali v kakšno restavracijo s pridihom tujine. Gurmanski užitki ne bodo najbolj inovativni, zadovoljili vas bodo tudi hitri obroki. Kilogrami se bodo topili nekoliko lažje kot sicer, ker ne boste čutili potrebe po sladki in mastni hrani, pokurili pa boste več energije, saj boste ves čas v pogonu. Deli telesa, ki bodo bolj izpostavljeni so ramena, kolki in pljuča, zato začnite razmišljati o kakšni vadbi ali prenehanju kajenja. Tek vas bo razbremenil črnih misli ter vam dodal notranjo moč.

Danes praznuje Bridget Fonda: Astro profil

Sonce ima v drugi hiši Vodnarja, kar nakazuje da ji svoboda in spontanost ogromno pomenita. Navdihujejo jo sproščeni ljudje, ki so v njenem življenju nujno potrebni za njeno zadovoljstvo. Njen ascendent v Strelcu kaže na to, da je nemirne narave, uživa v svobodi in prebijanju meja, in je prijateljska, radodarna, avanturistična, intuitivna ter zelo odprta oseba.

Luna v sedmi hiši Raka ji podarja občutljivost, labilnost in nesigurnost. Težave so ji nakazane tudi v odnosih, če niso takšni, kot si jih ona želi ali zamisli. Močan vpliv ima Pluton v znamenju Device, ki jo usmerja k bolj analitičnemu razmišljanju in ji podarja notranjo moč. Sposobna se je znajti v vsaki situaciji, tudi tisti, ki od nje zahteva prilagajanje.

Danes praznuje Jožef Repoša: Astro profil

Sonce ima v znamenju Vodnarja, kar pomeni da je zabaven in prodoren moški, ki se znajde v vsaki situaciji. Predvsem ima povečan smisel za humor, njegove šale pa so večkrat tudi sarkastične narave. Najboljše se znajde v večji družbi, kjer želi imeti glavno vlogo. Je oseba, ki jo, ko stopi v prostor takoj opazimo, saj izžareva poseben šarm, s katerim zlahka osvoji nasproten spol.

Mars ima v znamenju Raka, kar nakazuje da je čustvena oseba, ki jo lahko hitro spravimo it tira, če ni vse tako, kot si zamisli. Čeprav deluje na zunaj zelo samozavestno, je globoko v sebi izredno ranljiv in občutljiv. V poslovnem svetu je poln raznih idej, vendar jih redko pripelje do konca, saj je poln raznih dvomov in svojih prepričanj. Na področju financ je vajen doslednega poslovanja in poštenosti, zato razni posli, ki zahtevajo tveganje niso primerni zanj.

Med prijatelji ne šteje tisto, kar je izgovorjeno, ampak tisto, česar ni treba izreči.

Albert Camus

Kaj pravi dnevni horoskop za sredo 27. januarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Edvard Kardelj, slovenski politik
  • Arne Næss, norveški filozof in ekolog
  • Nick Mason, britanski glasbenik (Pink Floyd)
  • Mihail Barišnikov, ruski plesalec
  • Marat Safin, ruski tenisač

Na današnji dan je več kot 60 držav podpisalo sporazum, s katerim so se zavzele za prepoved postavitve jedrskega orožja v vesolju. Rodil se je Isaac Roberts, britanski astronom in Édith Cresson, francoska predsednica vlade. Umrl je Jerome David Salinger, ameriški pisatelj in Nikica Kalogjera, hrvaški zdravnik in skladatelj. Prav tako je umrl francoski filmski igralec in komik Louis de Funes de Galarza, najbolj znan po vlogi policaja iz Saint Tropeza.

Kakšno energijo prinaša dnevni vpliv?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihaja optimizem, prepleten s spontanostjo.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč filozofirala?

V današnjem dnevu boste preveč filozofirali rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: KITAJSKI HOROSKOP: PRIHAJA LETO ČRNEGA VODNEGA TIGRA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Negativne spremembe v delovnem okolju vas bodo zgodaj zjutraj, ko bo luna še v škorpijonu prisilile, da se boste morali boriti za svoj prav. Ne boste dovolili, da bi vas vrgli iz igre, branili se boste z občutljivostjo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na področju financ, ter v karieri vas bodo presenetile dobre novice, saj vas spremlja prijetna energija lune v strelcu, ki širi obzorja in kliče po optimističnih, spontanih ter enostavnih rešitvah.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na delovnem mestu boste naredili nekaj napačnih korakov, kar vas lahko notranje obremeni. S pomočjo sodelavca se boste izmazali iz situacije ter se na koncu vsemu skupaj iskreno nasmejali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pri delu vas bo kljub luni v strelcu, ki je nepremagljiva premagal navidezen strah, zaradi zapletenih delovnih nalog. S tem boste otežili spontan razvoj situacije, vendar le kratkoročno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Uskladite svoje načrte z realnimi možnostmi za njihovo uresničitev, sicer boste po nepotrebnem izgubljali čas ter energijo. Stvari niso videti jasne, zato se ne naprezajte, počakajte na boljši trenutek.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Naenkrat preveč oklevate, namesto da bi pokazali, kaj veljate. V ljubezni je oseba iz preteklosti še vedno v vaših mislih, preprosto še niste pripravljeni začeti nove zgodbe.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Igrajte z luno v znamenju strelca na karto iskrenosti, ne pozabite pa tudi na določene podrobnosti. Pri težjih nalogah se oprite na lastno znanje, ki ste ga pridobili z izkušnjami v preteklosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na delovnem mestu boste z veseljem sprejeli nove predloge in domislice, ki vam lahko koristijo v prihodnosti. Tudi čustva bodo umirjena in sproščena, saj vas spremlja ugodna luna v strelcu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj boste sprejeli izredno zagnano, zato poskusite izvedeti vse podrobnosti, vse to, kar se morda skriva v ozadju. Premislite tudi o spremembi v odnosu, kar vam sicer ni preveč všeč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes vam zaradi lune v strelcu nihče ne bo mogel pokvariti dneva. Ne bo vam težko zahtevati povišice ali komentirati, kako se nekdo do vas obnaša. Na prvem mestu bo želja po spoštovanju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Najprej boste jezni, ker se boste morali znajti sami, nato boste spoznali, da je to celo bolj smotrno. Nikar ne čakajte in ne oklevajte, sicer se bodo določeni koraki znašli pod vprašajem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ker boste kljub luni v znamenju strelca vstali z levo nogo, bodite strpni in pogoltnite tudi kakšno žaljivko, ki bo letela na vas. Skušajte delovati čim bolj mirno ter seveda prilagodljivo.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 25.1.-31.1.22