Dnevni horoskop za četrtek 25. novembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 25. novembra 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 25. novembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 25. novembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami. V današnjem dnevu boste krmarili bolj nesigurno, želeli boste prevladovati in težko boste obdržali primerno mero takta.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če si kdo, v katerega dvomite želi od vas sposoditi denar, poskusite elegantno reči ‘ne’ in denar posodite le tistim, ki jim res zaupate.

horoskop.si
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati. So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost.

Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja.

Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Danes praznuje Christina Applegate: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju strelca, zato je svobodna, sproščena in predvsem zelo velikodušna. Ko se nekaj odloči, to skuša tudi izpeljati do konca, zmaga je zanjo ključnega pomena, tudi če se mora odrekati. Sposobna je diplomatskih odločitev ter prilagajanja, vendar le takrat, ko je njen cilj jasno zastavljen. Z luno v znamenju rib je občutljiva in težko prenaša kritike, zato je včasih zelo muhaste narave. Ko ljubi, ljubi z vsem srcem in dušo in je popolnoma predana. Zvestoba je njena glavna vrlina.

Venera v strelcu jo vodi k temu, da v odnosih ne komplicira, ampak je zadovoljna z malenkostmi, Mars v ribah pa je tisti, ki ji meče pod noge ovire, vendar je kljub temu vztrajna in ambiciozna, ter prepričana v svoj uspeh in napredek.

Da bi vsakdanjik bil ploden, da bi imel smisel, moramo vanj vgraditi ljubezen.

Stanko Žakelj

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Ante Marković, hrvaški politik
  • Zdravko Počivalšek, slovenski podjetnik in politik
  • Billy Burke, ameriški igralec, scenarist, producent
  • Xabi Alonso, španski nogometaš
  • Gaspard Ulliel, francoski igralec

Na današnji dan leta 2001 kloniran prvi človeški zarodek. John Lennon protestno vrne red britanskega imperija. Bolgarija, Danska, NDH, Finska, Romunija in Slovaška pristopijo k antikominternskemu paktu. Vojvodina se priključi Srbiji. Edvard Rusjan prvič poleti z letalom lastne izdelave. Alfred Nobel izumi dinamit. Rodil se je France Mesesnel, slovenski umetnostni zgodovinar in Jožica Svete, slovenska pevka, članica Ansambla bratov Avsenik. Umrl je Fidel Castro, kubanski politik in Diego Maradona, argentinski nogometaš.

Katera znamenja boste danes želela biti v središču pozornosti?

V današnjem dnevu boste želeli izstopati rojeni v ognjenih znamenjih.

Kako boste danes delovali na področju kariere in denarja?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste vztrajni ter zelo pogumni.

Preberite tudi: MERKUR, KI PREHAJA V STRELCA PRINAŠA DOMISELNE REŠITVE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Luna v znamenju leva vas bo usmerila v prijetne dogodke in vam dovolila, da ste takšni kot ste, ljudje vas bodo kljub temu odlično sprejemali v svoje kroge, zato se tokrat ne bo potrebno prilagajati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite pozorni na nekaj izjav, posebno v službi, ker si nikakor ne želite nakopati še več nevšečnosti. Nikakor vam ni treba ponavljati nečesa, kar vas je že enkrat močno obremenilo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Luna v levu vam podarja moč, zato boste končno sposobni sprejeti odločitve, kar vas bo nekoliko presenetilo. Pometli boste z negativnostjo in se podali novim dogodivščinam naproti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ko boste naleteli na nekaj nejasnosti v komunikaciji, jih boste najlažje premagali s tišino in globokim razmislekom. Vse poti vas bodo vodile k kotičku, ki bo tokrat vaš tempelj energije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z energijo lune v vašem znamenju začnite pri sebi in tem, kaj ste sami pokazali ali izjavili v odločilnem trenutku. Ko boste znova premislili, boste tudi dojeli, kaj lahko storite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vaša zasanjanost se bo stopnjevala. Razmišljali boste o lepšem življenju, počitku in potovanjih, dobro pa bi bilo, da bi kakšno stvar še udejanjili, saj vas prazno sanjarjenje pelje v nezadovoljstvo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni vam bo z energijo lune v levu uspelo tam, kjer niste pričakovali sreče. Ker imate opravka z nekom, ki je trmast, se boste žal morali vsemu skupaj bolj prilagoditi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Navduševali boste z optimizmom in samozavestjo, toda previdno, nikar ne pretiravajte tam kjer zavijajo z očmi. Posledice zaradi pretiranega optimizma bi vas lahko obremenile.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dan z luno v levu prinaša več druženja s prijatelji in družinskimi člani. Povezali se boste tudi z nekom, o katerem že dolgo razmišljate, pa za srečanje enostavno niste našli časa.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razmišljate o nečem, kar se bo pojavilo, ko boste najmanj pričakovali. Zato poskusite razmišljati večplastno in nikar se ne navezujte le na eno možnost, saj bi le tako spregledali pravo rešitev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Stvari se z luno v levu obračajo na bolje. Nekdo vam bo odgovoril na kočljivo vprašanje in ponudil roko. Vaša odpornost se prav tako krepi, kar vas bo popeljalo v več gibanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Podali se boste v raziskovanje, ki vam bodo vrnili tisto nekaj, o čemer razmišljate že nekaj časa. Samski ne boste več čakali, da se zgodi nekaj spontanega, ampak se boste podali v akcijo.

Vas zanima:  ASTRO PROFIL ZNANIH: MATTIA RUTAR