Dnevni horoskop za četrtek 23. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 23. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 23. junija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 23. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustveno področje bo s spontano energijo navdihnilo tako vezane, kot tudi samske. Hitreje boste opazili opozorila in zaznali znake, kaj bi bilo potrebno spremeniti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ujeli boste ravno pravo dozo optimizma, da se premaknete na višjo stopnjo in prekinete kar vas je do sedaj utesnjevalo.

dnevni horoskop
Luna preide v znamenje Bika

Danes ob 13:58 uri Luna preide v znamenje Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Sreča je nekaj notranjega in ne zunanjega, zato ni odvisna od tega, kar imamo, temveč od tega, kar smo.

Henry Van Dyke

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Alojzij Knafelc, slovenski planinec, kartograf
  • Anna Ahmatova, ruska pesnica
  • James Levine, ameriški pianist, dirigent
  • Bryan Brown, avstralski igralec
  • Zinedine Zidane, francoski nogometaš

Na današnji dan Združeno kraljestvo izvede referendum, na katerem se večina volilcev odloči za izstop iz Evropske unije. Richarda Nixona posnamejo med pogovorom, kako bi CIA vplivala na FBI-jevo preiskavo afere Watergate. Podpisana je bila ustavna listina OZN. Ustanovljen je bil Mednarodni olimpijski komite. V Parizu pride do upora delavcev. Rodil se je tudi Jean Anouilh, francoski dramatik in Kostas Simitis, grški predsednik vlade. Umrl je Nace Šumi, slovenski umetnostni zgodovinar in Peter Falk, ameriški igralec.

Kako boste delovali na področju kariere?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju kariere zagnani in prodorni.

Katera znamenja zodiaka se boste težje osredotočila na pomembne zadeve?

Na pomembne zadeve se boste težko osredotočali rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO BO SONCE V RAKU VPLIVALO NA VAŠE ZNAMENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Oddajali boste zelo prijetno energijo, ki bo glavni namen dosegla na področju družine. Prihajajo bolj skladni odnosi, saj se v negativne zadeve nikakor ne boste želeli spuščati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pozorni bodite kako delujete, še posebej pri težjih in zahtevnih opravilih, saj boste nekoliko nerodni. Poskusite spremeniti trd realen pogled in si dovolite razmišljati bolj svobodno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Finančne zadeve boste reševali z levo roko, odrekli se boste nepomembnim stvarem. Dopoldne, ko bo luna še v znamenju ovna namenite čas pogumnim korakom ter odločitvam.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V kolikor boste zmedeni in nezainteresirani, bi vam lahko bilo zelo žal, saj se bo pojavila priložnost, ki bi jo morali ujeti. Končno bodo vaši cilji bolj jasno zastavljeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar ne bodite žalostni, če se določena oseba ne bo odzvala tako hitro, kot ste predvidevali. Stvari se bodo počasi zjasnile, ker se boste tako odločili in stali za svojimi besedami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zjutraj, ko bo luna še v ovnu si zastavite plan, ki lahko vsebuje veliko akcije ter predvsem prodorne odločitve. Zanimalo vas bo, kaj si misli oseba, ki se že nekaj časa ne javi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Motivacija bo maksimalna, energije bo več kot dovolj zato se tokrat osredotočite na delo. Prijetne stvari bodo še malce počakale, vendar bodo potem še bolj sladke.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spremembe prinašajo veliko mero vztrajnosti, zato nikar ne obupajte, ko se bo nekaj močno zakompliciralo. Na področju financ vas čaka presenečenje, ki vam bo ostalo v spominu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dopoldne, ko bo luna še v ovnu se boste počutili sproščeno. Zaradi številnih obveznosti boste na področju ljubezni malce obremenjeni, česar pa ljubljena oseba morda niti ne bo opazila.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo, ki ste mu vedno zaupali, se lahko v trenutku zaradi svojih koristi obrne proti vam, zato bodite malo bolj previdni, predvsem takrat, ko razlagate o svojih bodočih načrtih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prihajate do spoznanja, da vedno bolj potrebujete počitek. Ustavite se, analizirajte vse skupaj in si naredite prijeten načrt, ki naj vsebuje tudi druženje s tistimi, ki vam veliko pomenijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskusite biti v delovnem okolju, kjer vas sodelavci ves čas po tihem opazujejo bolj nasmejani in odprti. Le tako bodo medsebojni odnosi končno zopet dobili prijeten pridih.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 21.6. – 27.6.22