Dnevni horoskop za četrtek 21. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 21. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 21. julija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 21. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S konjunkcijo med Luno in Marsom pričakujte resnost ter manjšo distanco v intimnih odnosih. Morda se boste morali soočiti z nekaterimi zahtevnimi situacijami in negativnimi stališči.

Horoskop nasvet za današnji dan: Razne ovire in omejitve se bodo nanašale predvsem na dom in družinsko življenje, zato bodite previdni pri izbiri besed.

horoskop
Luna v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Ko ljudje govorijo pozorno poslušaj. Večina ljudi nikoli ne posluša.

Ernest Miller Hemingway

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ernest Miller Hemingway, ameriški pisatelj
  • France Filipič, slovenski pisatelj, pesnik
  • Alojz Rebula, slovenski pisatelj, esejist
  • Nani Bregvadze, gruzijska pevka in igralka
  • Robin Williams, ameriški filmski igralec in komik

Leta 1969 je Neil Armstrong kot prvi človek na Luni izrekel slavne besede: “To je majhen korak za človeka, a velik skok za človeštvo. Apollo 11 je bila prva vesoljska odprava s človeško posadko, ki je pristala na Luni, in peta po vrsti v Nasinem Programu Apollo. Na današnji dan Filip po odstopu svojega očeta Alberta II. postane kralj Belgijcev. Guss Grissom kot drugi Američan obkroži Zemljo. V Ženevi podpisan sporazum o premirju v Vietnamu, ki državo razdeli po 17. vzporedniku. CBS kot prva ameriška televizijska postaja začne oddajati vse dni v tednu. Rodil se je Emil Orlik, češko-avstrijski slikar in Max Franz Joseph Cornelius Wolf, nemški astronom. Umrl je Danilo Lokar, slovenski pisatelj in Miško Baranja, slovenski cimbalis.

Kaj vas bo oviralo pred napredkom?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo pred napredkom ovirala trma.

Katera znamenja zodiaka boste danes bolj ležerna?

Bolj ležerni boste danes rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO IZKORISTITI MERKUR V ZNAMENJU LEVA V UGODNI SMERI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Našli boste rešitev za pomembo zadevo in sledili prijetnim smernicam. Največ časa boste porabili za to, da se na ljubezenskem področju odločite, kaj vas najbolj privlači.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar kljub energiji lune v vašem znamenju ne zidajte gradov v oblakih, saj situacija ni čisto nič drugačna, kot je bila v preteklosti. Le nekaj malenkosti se je spremenilo, vendar to še ni dovolj.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vzemite si več časa za družino in prijatelje, saj luna v biku podpira tkanje družinskih vezi. To je ugoden čas, da odnose vsaj nekoliko zakrpate ter se pogovorite o pomembnih stvareh.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Premišljeno in mirno se boste lotili zadeve, ki zahteva od vas znanje, razum in kanček sreče. Ravno na srečo boste stavili in to je tisto, kar vas vodi k pravim rešitvam na daljši rok.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prilagajali se boste brez težav, posebno če se odpravljate na kakšen pomemben sestanek. Luna v biku prinaša dobro motivacijo in vztrajnost, zato se predajte njenim energijam.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Reševali boste pomembne službene zadeve in prostor barvno popestrili ter osvežili z dodatki. Prijetni koraki bodo občutno vplivali tudi na razpoloženje drugih, ki vas bodo pohvalili.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tokrat boste zaradi lune v biku odlašali in zavlačevali. Čeprav težko priznate, je dejstvo, da si včasih otežujete stvari tam, kjer ni treba. Otresite se čim prej neodločnosti.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sprejeli boste tisto priložnost, katera vam bo prinesla veselje, tudi če bo na prvi pogled izgledalo da je nemogoča. Nasveti drugih vas lahko tokrat le zmedejo in pahnejo v neodločnost.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Umirjenost, ki jo prinaša luna v biku vam bo vlila zaupanje in končno boste pridobili odgovore na svoja vprašanja. Če si želite, da bi se nekaj zgodilo, ne čakajte, da spremembo predlagajo drugi.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Luna v biku prinaša dovolj zagona in ostane vam le še, da uredite podrobnosti glede nečesa, kar je bilo že v preteklosti težje rešljivo. V ljubezni boste končno nekoliko bolj sproščeni.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne izgubljajte glave in srca v odnosu, ki vas notranje vznemirja, saj se opečete, tudi dolgoročno. Usmerite se raje v reševanje tistih zadev, ki vam kradejo spanec.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Izzivi na delovnem mestu bodo pozitivni, saj luna v biku prebuja motivacijo in neverjetno vztrajnost. Tudi če se bo nekaj zakompliciralo, vas to ne bo odvrnilo od nadaljevanja.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 19.7. – 25.7.22