Tedenski Lunin horoskop od 25. septembra do 1. oktobra

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 25. septembra do 1. oktobra 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 25. septembra do 1. oktobra 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 25. septembra do 1. oktobra 2023

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju vodnarja, zato bo vse skupaj lahkotno ter obarvano z neodvisnostjo, po kateri boste hrepeneli. Vsem ki vas obdajalo, zato jim boste z veseljem povedali, koko jih spoštujete. Tisti, ki ste v težavah, se ne boste več obremenjevali, odločili se boste, da bo kmalu vse v najlepšem redu. Sprostila vas bodo vesela doživetja v družbi. Komunikacija bo bolj sproščena ter razgibana, zato boste z veseljem odšli na kakšno pijačo.

V torek bo luna v vodnarju, zato boste najbolj pomembni sebi, ne boste se obremenjevali s tem, kaj si o vaših odločitvah mislijo drugi.

Dober občutek bo dodatno podkrepil samozavedanje. Morda boste srečali nekoga, o katerem že dolgo razmišljate. Vsekakor se boste na vsakem koraku zaklepetali in izražali željo po dogajanju. Samota vas bo v tem času begala in vam prinašala razne dvome. V sredo luna preide v znamenje rib, zato se bo prebudila nežna energija, ki bu utišala nemir in pomirila nervozne situacije. Prepletalo se bo veliko razmišljanja, povezanega s čustvi. Prebijali se boste skozi določene misli in skrivnosti in težko se boste zbrali, če vas čakajo resna opravila. Veliko priložnosti bo namenjenih tistim, ki se ukvarjate z umetnostjo, kar je smotrno izkoristiti. Težko se boste soočali sami s sabo.

Nakopiči se vam lahko tudi nekaj notranjih strahov.

V četrtek bo luna v znamenju rib, zato ne pričakujte popolne budnosti in zbranosti. Na področju čustev prihaja nekaj nezaupanja ali ljubosumja, ki se ga boste znebili samo z iskrenim pogovorom. Presenetile vas bodo sanje, o katerih boste še dolgo razmišljali. Intuicija bo povečana, globok razmislek vas bo očistil negativnih misli. Situacije na področju medsebojnih odnosov imele golobji pomen. Za zdravo telo je še posebej priporočljivo več zelene zelenjave.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 25. septembra do 1. oktobra 2023

V petek luna prehaja v ovna, poleg tega vas bo predramil vpliv Polne lune. Nervozna in obremenilna energija marsikomu ne bo naklonjena, saj bo v odnosih kovala zamere, ustvarjala nevoščljivost in maščevalnost ter preprečila iskrenosti, da poišče svojo pot. Na področju kariere in financ pričakujte nemir, razdražljivost in napake, še posebej v povezavi s tehničnimi področji ter električno energijo. V določenih debatah se boste težko odločili, na katero stran stopiti.

Pojavilo se bo tudi omahovanje, ki vas lahko spravi v kočljivo situacijo.

V soboto se bo luna nahajala v znamenju ovna, zato se boste začeli usmerjati k bolj premišljenim odločitvam ter se brez omahovanja podali v akcijo. Na trenutke boste nemirni, vendar se boste znali tudi nasmejati in sproščeno odkorakati dalje. Dišala vam bo močna in pikantna hrana, prebuja se povečana potreba po gibanju in skupinskih športnih dejavnostih. Na področju čustev boste sposobni na kakšen pozitiven korak, ki vas lahko reši pred dvomi.

V nedeljo se luna pomakne v znamenje bika, zato bo vsak trenutek mineval počasi.

V negativnem smislu se lahko prebudi razdražljivost, še posebej takrat, ko vašim željam ne bo ugodeno. Jasno se boste začeli zavedati svojih ciljev, prav tako tudi dolžnosti. Pomirite se in šele nato pojdite v akcijo, da slučajno po nepotrebnem ne zapravite kakšne priložnosti. Besede bodo bolj tople, kar bo odnose uravnovesilo. Na področju zdravja pazite na prehrano.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAKŠNO VREME OBOŽUJETE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE? in DUHOVNO PARTNERSTVO IZPOPOLNJUJE