TEDENSKI HOROSKOP OD 27. FEBRUARJA DO 5. MARCA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 27. februarja do 5. marca 2023 napoveduje prijetne vibracije in zmožnost prilagajanja
Tedenski horoskop za obdobje od 27. februarja do 5. marca 2023 napoveduje prijetne vibracije in zmožnost prilagajanja

Tedenski horoskop za obdobje od 27. februarja do 5. marca 2023 napoveduje prijetne vibracije in zmožnost prilagajanja

Predviden čas branja: 2 minuti

Sonce, ki potuje po znamenju rib prebuja željo po zbliževanju ter globini. Moto se usmerja k družini in prijateljem, ki vam veliko pomenijo. Preizkusili boste nekaj novih zamisli in se potem odločili, katero izmed njih je pametno uresničiti. Ribi je zaključena celota, zato boste v tem obdobju povsem svojstveni. Nepredvidljivi boste, a hkrati nežni in sočutni. Obdobje dobrih energij vam daje še dovolj časa da dokončate določene zadeve in pomembno je, da ga boste znali na pravi način izkoristiti.

Želja po izkazovanju naklonjenosti, podpori in ljubezni bo povečana.

Merkur, ki v četrtek preide v znamenje rib bo razburkal poslovno in finančno plat, zato se poskusite čim bolj zbrati in osredotočiti, da vam kakšna zadeva ne uide iz obzorja. Um vam bo iz trenutka v trenutek vedno znova uhajal na vse konce, a v trenutku se boste potem sposobni zopet zbrati in rešiti zadeve. Vaša intuicija bo povečana, domišljija bujnejša, zato je to dobro obdobje za umetniško izražanje. Ne bodite pa presenečeni, če se bodo občasno pojavljale pesimistične misli in nezadovoljstvo.

Venera v znamenju ovna je direktna in iznajdljiva, zato vam morebitne ljubezenske priložnosti tokrat ne bodo spolzele iz rok.

Tedenski horoskop za obdobje od 27. februarja do 5. marca 2023 napoveduje prijetne vibracije in zmožnost prilagajanja

To je čas, ko lahko razčistite razmerja iz preteklosti in se s svežo energijo usmerite v sedanjost in prihodnost. V ljubezenskih odnosih obstaja nevarnost, da se ne počutite dovolj vredne ljubezni, zato lahko sabotirate odnos, po drugi strani se lahko prepričujete občutek, da ste sami sebi dovolj in da sploh ne potrebujete partnerja. Končno se boste osvobodili pritiska krivde in postorili vse kar je potrebno, da se obrnejo zadeve, ki vas motijo v ustrezno smer.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, leva in rib.

Preberite tudi ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD RIB? in VAS SPREMLJA ŽELJA PO IDEALIZMU?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar v začetku tedna ne prehitevajte dogodkov. Še nekaj časa bo minilo, preden se boste dokončno dogovorili glede oblike in obsega nekega posla. V kolikor se boste znali zbrati, boste izpeljali dobre dogovore in uspešno zaključili pomembno situacijo. Vezani ovni, izkoristite prosti čas za pogovor o tematikah, v katerih se morda razhajata. Samski ovni in ovnice pa bodite v nedeljo pripravljeni na nepričakovano srečanje z nekom, ki ste mu bili vedno všeč. Vse skupaj bo zelo zanimivo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse kar ste si zastavili se bo odvilo v pravi smeri, še posebej, če boste prebudili zadovoljstvo in optimizem. Pozitivne okoliščine spreminjajo vaše počutje. Z ugodnimi energijami se boste samozavestno podali v svoje obveznosti in jih brez težav popeljali do konca. Znali si boste vzeti čas zase in težko vas bo vznemiriti. Zavedali se boste, da morate svoje delo opravljati natančno in odgovorno. Vzdržite pa se v domačem okolju dajanja nasvetov, razen če vas bodo prosili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Svojih dolžnosti nikar ne prelagajte na druge, saj bi si lahko nekdo lastil zasluge za vaš trud. Že v sredo se bodo stvari vrnile v ustaljene tirnice. Bodite pa bolj pozorni na to, kaj sami mislite o sebi. Konec tedna se lahko pojavi nekaj občutljivosti. O zapletih se posvetujte z osebo, ki vas nikoli ni pustila na cedilu. Preverite, če se boste znašli v zagati tudi izpiske in dokazila o izplačilih. Nepotrpežljivost vas lahko pripelje do nekaj prenagljenih odločitev, zato se osredotočite na bistvo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne povejte direktno vsega, kar si boste mislili, še posebej če veste, da določena oseba prve resnice zaenkrat ne želi slišati. Morda ne boste imeli prav, zato se najprej prepričajte, preden boste ukrepali. Pripravljeni boste na nove začetke, še posebej v sredo, ko boste zelo samozavestni. Primanjkovalo vam bo iznajdljivosti, vendar boste kljub temu pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite raje prijetnemu razvajanju v kozmetičnem salonu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Glede na to, da vas nekaj, kar je drugim všeč ne pritegne, se boste težje kot običajno  izognili konfliktu. Zmedeni in razdvojeni boste težko karkoli rešili, zato se čim pred notranje stabilizirajte. Z nogami boste v petek, ko luna prehaja v vaše znamenje trdno na tleh, pripravljeni na izzive. V vikend boste stopili z željo po ljubezenskih dogodivščinah. Zaželeli si boste sprememb in marsikaj se bo reševalo veliko hitreje, kar vam bo zopet povrnilo občutek zmagoslavja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pazite, da ne boste v začetku tedna, ko boste ves čas hiteli pozabili nečesa, kar je za pomembno. Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, da nekaj končno premaknete naprej, po drugi pa nimate energije, da bi se prilagajali drugim. Naj vas prehodna obremenitev na področju čustev ne obremeni tako močno, da bi odnehali. Potrudite se, da boste ostali zbrani ter izkoristite svojo ustvarjalnost in domišljijo. Skozi vikend se boste sprehajali v družbi nasprotnega spola, kar bo dodaten razlog, da se prepražite ljubezni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Preveč boste obremenjeni z napredovanjem, da bi zaznali, da vam nekdo morda ne privošči sreče. Čas je za resen premislek o spremembi, še posebej na kariernem področju, kjer v zadnjem času nič ni tako kot bi moralo biti. Tudi glede finančnega področja boste nekoliko utrujeni in ne morete se odločiti, kaj bi bilo najboljše za vas. Preverite čim prej situacijo, ki je pred kratkim postala močno zapletena. V zraku bo v nedeljo nekaj strastnega, zato se ne boste sposobni umiriti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Iskali boste težave, ki jih morda sploh ni, se razburjali zaradi malenkosti in tako ustvarjali napeto vzdušje, ki marsikomu ne bo všeč. Zaustavite se, ter začnite razmišljati o pomembnih zadevah, ki vas lahko popeljejo tudi do napredovanja. Veliko bo odvisno od vas, ter kako boste odreagirali. Če boste v soboto in nedeljo vsaj za hip popustili, vam bo veliko lažje. Vsekakor je gotovo, da se vam ne bo težko ukvarjati se z zadevo, ki ste jo nekoč prehitro postavili na stranski tir.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Presenečeni boste nad odnosom nekoga, ki bo vse skupaj močno zakompliciral. Bodite vsaj vi bolj spontani. Ne bodite presenečeni, če vas bo zaradi lune v znamenju raka spremljalo sočustvovanje, obarvano s strahom pred prihodnostjo. Ne dovolite, da si ustvarite privid ali postanete žrtev zaradi osebe, ki ne želi ostati v vaši senci. Vseeno se bodo strasti konec tedna, še posebej pri vezanih strelcih in strelkah dovolj razburkale, da boste na vsakem koraku pripravljeni na akcijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Močnejša čustva vas lahko, če si boste dovolili popeljejo v sanjarjenje. Občutili boste potrebo po zbliževanju ali po novi romanci. Imeli boste občutek, da vas prijetne vibracije čakajo tik za vogalom. Nikar v petek, ko se bo na kariernem področju nanizalo nekaj nejasnosti ne obupajte prehitro, raje speljite zadeve do konca. Denar vas tokrat ne bo obremenjeval, saj boste uredili vse kar je potrebno. Vikend vam bo naklonjen še posebej na področju čustev. Bližje boste nenavadni ali vznemirljivi ljubezenski izkušnji.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V teden se boste podali z dvignjeno glavo, zadovoljni boste tudi z razpletom dogodkov na poslovnem področju, ki se bodo nizali v pravi smeri. V sredo poudarite svoje pravice in se na poslovnem področju postavite zase, saj se vam bo kasneje obrestovalo. Vaše delo bo učinkovito in rezultati pozitivni, tudi v finančnem pogledu. Uživajte v soboto in nedeljo, ko vam bo energija lune v levu zelo naklonjena v vsemu, kar vas izpolni z zadovoljstvom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prišli boste do določenih zaključkov, ki vas bodo močno razbremenili. To je tisto, po čemer ste v zadnjem času hrepeneli. Najlepše čustveno zadovoljstvo prihaja v petek, ko boste naredili prijeten korak in seveda dočakali potrditev.  Vezani, prisluhnite ljubljeni osebi, saj vam globok pogovor prinaša ustrezne rešitve. V družinskem okolju se bo treba dokazovati, če boste hoteli svojo priložnost pripeljati do konca. Popaziti boste morali na ton glasu.