Dnevni horoskop za sredo 24. novembra 2021

dnevni horoskop
Dnevni horoskop za sredo 24. novembra 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 24. novembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 24. novembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zelo pomemben vidik premika naprej pa bo, da spustite zavoro in ste odprti za energijo Merkurja, ki prehaja v znamenje strelca.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne ozirajte se na tiste, ki so vas v preteklosti že iztirili, saj so vam prinesli le obremenitve in velika vprašanja.

horoskop
Luna preide v znamenje Leva

Danes ob 16:58 uri Luna preide v znamenje Leva

Dopoldan se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite. Danes je najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo. Zamikalo vas bo okusno kosilo, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo.

Popoldan prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni.

Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Začeli boste vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje.

Danes praznuje Katherine Heigl: Astro profil

S Soncem v znamenju Strelca je privlačna, igriva in vedno optimistična, tudi takrat, ko že vsi ostali skoraj obupajo. Ascendent v znamenju Vodnarja jo še dodatno izpostavi, kjerkoli se pojavi, saj je nenavadna in odlično sprejeta zaradi svojega prisrčnega humorja. Ničesar se ne boji in nič ji ni težko, saj jo vedno vodi močan entuziazem, s katerim spretno premaguje vse ovire.

Luna v Devici ji lahko povzroča preglavice na ljubezenskem področju, saj svojih čustev ne izkazuje na glas, ampak predvideva, da jih bo nasprotna stran sama zaznala. Venera v znamenju Škorpijona ji podarja gorečo strast in dejstvo, da se ji nasprotni spol težko upre.

Resnica je redko čista in nikoli preprosta.

Oscar Wild

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Mara Hus, slovenska pisateljica
  • Willy Claes, belgijski politik
  • Billy Connolly, škotski igralec, komik, glasbenik
  • Emir Kusturica, srbski režiser
  • Maria Höfl-Riesch, nemška alpska smučarka

Na današnji dan ameriški paleoantropolog Donald Carl Johanson in Tom Gray pri Hadarju v Etiopiji najdeta okostnjak avstralopiteka Lucy. Izid Darwinove knjige Izvor vrst. Abel Tasman odkrije Tasmanijo. V Barceloni 900.000 ljudi protestira proti Etinimim terorističnim akcijam. Rodil se je Ignacij Žitnik, slovenski politik, časnikar in Alfred Garjevič Šnitke, ruski skladatelj. Umrl je Gustav Šilih, slovenski pisatelj in Simon Gregorčič, slovenski pesnik.

Zaupam zaupanja vrednemu, zaupam tudi nevrednemu zaupanja. To je pravo zaupanje.

Lao Ce
Kateri planetarni premik se bo zgodil v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da Merkur ob 15.36 uri preide v znamenje strelca.

Katera znamenja zodiaka boste imela čudovit sproščen dan?

V današnjem dnevu boste najbolj sproščeni in zadovoljni rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ALI JE PRAV OSTATI V SLABEM ZAKONU ZARADI OTROK?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Želite si privoščiti več, vendar dobro premislite, preden se boste spustili v negotove odločitve, še posebej dopoldne, ko bo luna še v raku. Ne ocenjujte drugih po sebi, stvari so namreč povsem drugačne.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pripravite se na vse, posebno, če se z nekom videvata le poredko ali če imata oba preveč drugih obveznosti. Popoldne, ko bo luna v levu pogumno stavite bolj na prijateljstvo kot na ljubezen.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V karieri ostanite analitični in zbrani, čeprav bi radi izvedeli vse naenkrat. Vsekakor se lahko dogovorite, posebno če gre za nakup, prodajo ali pa priprave na bolj zahteven izpit.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pričakujete lahko več priložnosti za kovanje resnejših načrtov. Na drugi strani imate  končno nekoga, ki vas razume in pri vsem tudi podpira. Ni vam treba tako zelo hiteti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dopoldne, ko bo luna še v raku bodite pozorni, da ne boste kakšne igrive opazke prejeli kot žalitev. Vezani boste intenzivno usmerjeni v izboljšanje in stabilizacijo svojega odnosa.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Lahko ste brez strahu, saj se bodo ob novi ljubezenski ali poslovni priložnosti strahovi popolnoma razblinili. Ambiciozni boste, zato tokrat ničesar ne prepuščate golemu naključju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ponovno se boste podali izven navideznih okvirjev, v katerih znate vedno sami zelo dobro poskrbeti za vse. Tokrat vam veliko dela in veliko denarja ne bo prineslo sreče.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Počasi prihajate na plano, kar bo očitno v poslovnih odnosih. Pazljivo delujte popoldne, ko bo luna v levu z osebo, s katero sta že nekaj časa v nekoliko nenavadnem razmerju, ali pa z občutljivim partnerjem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaigrali boste ravnodušnost, čeprav je resnica da se zelo obremenjujete. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. Poskusite se prilagoditi na trenutno službeno situacijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo bo izpolnil vaša pričakovanja in to bo ustrezalo predvsem tistim, ki bi se radi ustalili. Nekako se vam zdi, da je marsikaj jasno, še posebej stvari o katerih ste do sedaj dvomili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Premislite, preden se boste podali v reševanje težjih nalog. Ostane še veliko nerešenih vprašanj, ki se bodo kopičila. V službi ne dovolite, da bi drugi preveč vplivali na vas.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sposobni boste sprejemati resne odločitve, saj vas bo popoldne spremljala luna v levu in kljub temu, da bodo vsi okoli vas nečimrni, boste uspeli narediti tudi kaj koristnega, kar bo kasneje obrodilo sadove.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 23.11.-29.11.21