Dnevni horoskop za sredo 1. decembra 2021

horoskop.si
Dnevni horoskop za sredo 1. decembra 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 1. decembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 1. decembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan boja proti aidsu. Občutili boste prekinitve, ki vam bodo omogočile boljše situacije v prihodnosti. Če se ne boste sedaj soočili s preobrazbami in jih sprejeli, se boste kasneje veliko težje znašli.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prihaja soočanje s starimi strahovi pred neuspehom, porazom, nemočjo, poravnajo se lahko stara razočaranja.

dnevni horoskop
Današnji lunin vpliv

Danes ob 12:55 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi.

Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Telesna, umska in duhovna raven delujejo v medsebojni povezavi. Spodbujajte telo, kolikor hočete. Toda dokler ne boste prenovili tudi stanje uma in duha, ne boste spoznali zdravega življenja in vitalnosti.

Greg Anderson

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Fran Gestrin, slovenski pisatelj
  • Robert Polnar, slovenski politik
  • Robert Pešut – Magnifico, slovenski pevec
  • Tyler Joseph, ameriški glasbenik
  • Eva Boto, slovenska pevka

Na današnji dan v Washingtonu 12 držav podpiše sporazum o 30-letnem izkoriščanju Antarktike v miroljubne namene. Tito položi temeljni kamen za JE Krško. Islandija postane suverena država. Združitev Države Slovencev, Hrvatov in Srbov s Kraljevino Srbijo v Kraljevino Srbov, Hrvatov in Slovencev. Portugalska se otrese španske nadvlade. Rodil se je Pablo Escobar, kolumbijski mafijec, politik in Woody Allen, ameriški filmski režiser. Umrl je Antonio Segni, italijanski politik in Claude Jade, francoska filmska igralka.

Telo, kot vse drugo v življenju, je odsev vaših notranjih prepričanj. Vsaka celica se odziva na vsako našo misel in izrečeno besedo.

Louise Hay
Kakšno je opozorilo za današnji dan?

Dnevni horoskop napoveduje, da se popoldne varujte ljubosumja in dvomljivih zadev.

Katera astro znamenja boste danes najbolj neučakana?

Najbolj neučakani boste v današnjem dnevu rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC DECEMBER 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav boste dopoldne, ko bo luna še v tehtnici želeli več miru, boste popoldne, ko luna preide v znamenje škorpijona zelo razigrani. Postajali boste vedno bolj nepotrpežljivi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na kariernem področju boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila in navodila. Največ boste dosegli brez veliko besed, samo s konkretnimi in premišljenimi dejanji.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počasi odpravljate težave, ki so povezane s čustvenim področjem in razumevanjem določenega odnosa. Zdravje se počasi izboljšuje, zato se boste usmerili v več gibanja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Od vas se pričakuje, da potrpežljivo sledite navodilom, posebno tisti, ki delujete v zahtevnem krogu. To bo morda dolgočasno, toda za zdaj najboljša mogoča rešitev, ki vas lahko popelje do pravih rešitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Naravnani boste optimistično, vendar vseeno ne pretiravajte, posebno ko se bo zvrstilo nekaj zadev ali obveznosti naenkrat. S prijateljem bi radi dosegli nekaj večjega, bolj zabavnega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dopoldne, ko bo luna še v tehtnici se ustrezno organizirajte, da vam kaj pomembnega ne zbeži. Vsekakor imate priložnost, da nekaj storite nekaj pomembnega drugače kot običajno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo od sodelavcev vas bo dopoldne kljub energiji lune v vašem znamenju zmedel in vam povzročil nekaj napetosti. Potrudite se, da boste jasno in odkrito izrazili, kaj vas muči.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preveč boste raztreseni in zato se vam dogaja, da preprosto ne slišite mnenj, ki bi vam lahko še kako pomagala. Drugi nimajo možnosti, da bi vas prepričali o čemer koli drugačnem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Optimizem se lahko nekam izgubi. Skušajte delovati zbrano, čim manj naj bo projekcij, ter čim manj prenašanja pomembnih odgovornosti na druge in uspelo vam bo, kar ste si zastavili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Spoznali boste, da je dobro poslušati prvi občutek namesto dolgega analiziranja. Prijatelj vam bo pomagal, da boste ugotovili, kaj si želite in česa ne, čeprav bo pogovor potekal zelo sproščeno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Energija današnjega dne, ki se bo iz umirjene zavihtela v strastno spodbuja delo in prinaša voljo do pomembnih premikov na finančnem področju. Zasebno pa bo potrebno biti bolj naklonjen.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse, kar vas bo obdajalo se vam bo zdelo veliko bolj zapleteno, kot je v resnici. Nekdo vas mika, vendar vam vse skupaj ne bo ustrezalo tako, kot bi si v resnici želeli.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 30.11.-6.12.21