Dnevni horoskop za soboto 7. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 7. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 7. maja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 7. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Iznajdljivi in spretni se boste znašli kjerkoli vas bodo potrebovali. Seveda pa boste za dobro opravljeno delo pričakovali tudi kakšno nagrado, ki vas bo dodatno motivirala k uspehu.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne ugibajte kaj si nekdo misli, raje vprašajte in vaši dvomi bodo le še preteklost. Skušajte se na področju čustev čim prej odločiti, kako si želite nadaljevati določeno razmerje.

horoskop danes
Luna preide v znamenje Leva

Danes ob 13:50 uri Luna preide v znamenje Leva

Dopoldan se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Danes je najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo.

Popoldan prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Začeli boste vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost.

Mir je nad vsem in vse ostalo mu mora biti podrejeno.

Josip Broz Tito

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

Josip Broz – Tito, predsednik SFRJ
Ivan Albreht, slovenski pesnik, pisatelj
María Eva Duarte de Perón – Evita, argentinska političarka
Noni Žunec, slovenski tenorist, operni in koncertni pevec
Marjan Stare, slovenski besedilopisec, pesnik, novinar in igralec
Gašper Tič, slovenski igralec
Marko Milič, slovenski košarkar

Na današnji dan je bilo ustanovljeno Slovensko mladinsko gledališče v Ljubljani. Rodil se je ruski glasbenik Peter Iljič Čajkovski. V Kumrovcu se je rodil jugoslovanski maršal, politik Josip Broz Tito. V Haagu so med kongresom ustanovili Svet Evrope.

Kateri del dneva bo najbolj razgiban in optimistično naravnan?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo najbolj razgiban del dneva popoldan.

katera znamenja zodiaka boste danes hrepenela po počitku?

Po počitku boste danes hrepeneli rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAJ 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Znali se boste toplo in sočutno povezovati. Poudarek bo na sposobnosti prisluhniti. Uživali boste v urejanju svojega doma, ter majhnih simpatičnih spremembah, kar vas bo razveselilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na poti do pomembnega zaključka vam ostane le nekaj podrobnosti, a tudi to boste kmalu končali, saj ste odlično pripravljeni. Vse kar si boste zastavili, bo potekalo brez zavlačevanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Družinske odgovornosti bodo pozno popoldne, ko se bo luna nahajala v levu spodbujale premisleke o finančnem področju. Pomagate si lahko s prilagodljivostjo in iznajdljivostjo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pričakujte nekaj sporov ter manjših nesporazumov, ki vas bodo malce razjezili. To naj vas izuči, da bi se naslednjič morali v pomembni situaciji odzvati drugače, morda manj sumničavo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne pričakujete preveč in prav zato boste prijetno presenečeni nad odzivom nekoga, ki vam je izredno naklonjen. Stvari se bodo zavihtele v popolnoma nasprotni smeri.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Povabilo, ki ga že nestrpno čakate, vas bo prepričalo, da ste na pravi poti. Tudi v ljubezni je napočil trenutek za nekaj več pobude, saj ste pripravljeni na poglobitev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spremljala vas bo močna odločnost, ki je nihče ne bo mogel odstraniti. Vse bo veliko bolj jasno, v določeni skupini vam bodo dodelili vodilno vlogo, kar vas bo razveselilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Počasi lahko izboljšate svoj položaj, zato ne preskočite niti ene pomembne stopnice. Otresite se vseh morebitnih nesmiselnih pomislekov in se nikar ne zadržujte v dvomih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Spoprijeti se morate z zadevo, ki vas bremeni. Odločnost bo tista, ki vas lahko reši, zato zadeve pravilno razčlenite in preučite, in sicer v pravi smeri. Pomoči tokrat ne boste potrebovali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izvirnost zaradi resne energije ne bo najboljša izbira, tokrat se boste morali držati strogo zastavljenih dejstev, v nasprotnem primeru ne boste dobro sprejeti. Prehitevanje ne bo v pomoč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V določenem odnosu se ves čas zatika, kar vas jezi iz trenutka v trenutek. Morda je krivo, da ne storite dovolj, da bi dokazali nasprotno in se nekoliko bolj potegnili zase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pogovor, na katerega ste računali se bo končal nenavadno, vsekakor drugače, kot ste upali. V družini boste dokazali da ste glede pomembne zadeve iz preteklosti imeli še kako prav.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2022