Dnevni horoskop za soboto 19. marca 2022

horoskop danes
Dnevni horoskop za soboto 19. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 19. marca 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za soboto 19. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Polni entuziazma in želje po tem da nekdo nekaj opazi se boste nenehno izpostavljali. Pomembno bo zaupati sebi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne skušajte tekmovati sami s sabo, saj vam zmaga tokrat ne bo pisana na kožo. Usmerite se v resne odločitve, ki bodo počasi dozorele v pravi smeri.

horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Danes praznuje Anja Rupel: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Rib, in sicer v 3. Hiši, kar pomeni, da je občutljiva oseba in da okolje močno vpliva nanjo, včasih pa lahko deluje muhavo ali raztreseno, saj jo pogosto vodi močna intuicija in živa domišljija. Z Marsom v znamenju Ovna v 3. hiši je zelo samozavestna. Splošna smer njenega življenja bo napolnjena z mnogimi vzponi in padci, ter spremembami v skladu s psihološko naravo njenega temperamenta.

Čeravno zmaga ali ne, v življenju je odvisna od svoje sposobnosti, da razvije svoje prirojene kvalitete in hkrati izvaja nadzor nad svojim manj ugodnimi lastnostmi, kot so pomanjkanje previdnosti in določeno neupoštevanje občutkov in mnenja drugih. Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Vodnarja v 2. Hiši, kar nakazuje, da zelo ceni osebno neodvisnost in svobodo, hitro se počuti utesnjeno, vklenjeno in ujeto. Potrebuje gibanje in zrak

Če nameravaš opisati resnico, pusti eleganco krojaču.

Albert Einstein

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Petar Preradovic, hrvaški pesnik
  • Ludvik Starič, slovenski motociklistični dirkač
  • Walter Bruce Willis, ameriški filmski igralec
  • Sašo Hribar, slovenski satirik in radijski voditelj
  • Sebastijan Cavazza, slovenski igralec

Na današnji dan je bil prvi televizijski prenos podelitve oskarjev. Lyndon Baines Johnson podpiše zakon o odpravi zlate podlage. Leta 721 pr. n. št. so v Babilonu prvič opisali pojav luninega mrka. Rodil se je Alonso Cano, španski slikar, kipar, arhitekt in Johann Baptist Joseph Maximilian Reger, nemški skladatel. Umrl je Mile Klopčič, slovenski pesnik in Jože Žitnik, slovenski kirurg onkolog.

Kaj je tisto, kar vas bo danes navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo navdihovala iskrena ljubezen.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj prilagodljiva in sočutna?

Najbolj prilagodljivi in sočutni boste rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: KLAVDIJA JE OBUPANA SAJ JE CELA DRUŽINA VES ČAS NA TELEFONIH

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je zanimiva dilema in luna v tehtnici bo v veliko pomoč, ko se bo potrebno odločiti. Ne dovolite, da bi vse skupaj namesto vas reševal nekdo, ki vam ni naklonjen.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z energijo lune v tehtnici se vam bo svet zdel lepši. Pripravljeni boste na spremembe, s katerimi odlašate že dlje čase, tudi finančno področje vam ne bo povzročalo nobenih težav.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pričakujte pestro dogajanje, kjerkoli se boste nahajali. Neprestano boste v zagonu, obdani s hitro energijo in nepremišljenimi koraki. Ne pretiravajte s hrano.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Spremembam na področju kariere boste močno prilagodili svoje zasebno življenje. Vezani lahko pričakujete podporo ljubljene osebe, če ji boste zadevo razložili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Podajte se v dan z luno v tehtnici brez kakšnih posebnih pričakovanj, pa ga boste končali nadvse zadovoljni. Vedno bolj jasno vam bo, kako so stvari med seboj povezane.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Soočite se čimprej s svojimi čustvi. Predolgo že nekaj zadržujete v sebi, ker vas skrbi, kaj si bodo mislili drugi. Začnite razmišljati bolj v svoji smeri, bolj odločno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če ste se odločili, da rešite in razčistite ljubezenske zadeve, vas bo luna v tehtnici usmerila k spontanim zaključkom, brez nepotrebnega razmišljanja in analiziranja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sreča, ki se vam bo nasmehnila vas bo potegnila iz zatona, saj ste bili v zadnjem obdobju bolj črnogledi. Ravno iz tega razloga boste še bolj zadovoljni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na ljubezenski strani kljub prijetnim vibracijam lune v tehtnici ni odziva, ki ste si ga želeli. Vsekakor zavihajte rokave, tudi doma, kjer bo potrebno postoriti nekaj težjega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

To je primeren dan, da naredite korak naprej, da se postavite zase. Luna v tehtnici bo olajšala vaše odločitve in vam pričarala več samozavesti tam kjer jo potrebujete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj vas ne privlači več tako kot nekoč. Bolj intenzivno se zavedate ovir, ki jih ne nameravate preskakovati, vendar se jim vsaj za zdaj ne morete izogniti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo od domačih bo poudaril vaše kvalitete, tako na službenem kot na zasebnem področju. Komplimentov ne boste mogli pozabiti, kar vas bo razveselilo.

Vas zanima: RITUALI V ČASU POLNE LUNE, IZKORISTITE NJENO MOČ