Najbolj iznajdljive ženske zodiaka so rojene v znamenju…

Ženske, rojene v spremenljivih znamenjih, so v življenju najbolj iznajdljive. Vodi jih značilnost, da se vedno in povsod znajdejo, saj so po naravi zelo vztrajne, nekoliko trde in osredotočene.

Njihovo delovanje je nestalno, nenehno se v življenju priložnostim in težavam približujejo in oddaljujejo. Ker beseda gibljivost ponazarja fleksibilnost, so to ženske, ki ves čas spreminjajo svoje misli, razpoloženje in nihajo. V svojem življenju potrebujejo več alternativnih možnosti.

Najbolj iznajdljive so, ker so njihove glavne lastnosti nevsiljivost, uvidevnost, prilagodljivost in lahkotnost.

Vedno razmišljajo razumsko, njihova trma je na zelo nizki stopnji in vedno razumejo, da se vsak odloča po svojih zmožnostih. Na vodilnih mestih se ne znajdejo najbolje, saj so kljub temu, da so zelo kreativne in napredne premalo prodorne, da bi prispele do samega vrha.

DVOJČICA

Dvojčica, kljub temu da na prvi pogled deluje površno, razmišlja in funkcionira močno intuitivno. Ustrežljivost je tista lastnost, ki ji poleg njene odlične komunikacije omogoča družbeno priljubljenost. Pogosto se izgublja v razmišljanju, primerjanju, usklajevanju in popravljanju, kar jo lahko privede do negotovosti in nemirnih energij. To je zelo prilagodljiva in vsestranska ženska, ki se vedno in povsod znajde v vsaki situaciji in je zadovoljna tudi če ne pripleza do samega vrha.

Najbolj iznajdljive ženske zodiaka

Neodločnost zna premagati s svojo iznajdljivostjo, tako da je v naslednjem trenutku že zainteresirana za nove dogodivščine.

Njena stališča niso trdno zasidrana, odlično se prilagaja svojemu okolju in okoliščinam, zato je ne zmoti niti selitev v drug kraj. Dolgčas je zanjo najhujša nočna mora in vedno poskrbi, da tudi ostalim v njeni bližini ni dolgčas.

DEVICA

Devica je ženska, ki kljub temu da deluje zelo resno in premišljeno s spremenljivo naravo večkrat zaniha in se sprašuje, če je na pravi poti. Ti navidezni dvomi ji včasih preprečujejo trdnost in stabilnost, zato težko doseže na poslovnem področju najvišjo točko. Vse to pa je niti ne vznemirja, saj ji bolj kot to da nadvlada pomembno, da se v svojem delovanju vedno znajde.

Najbolj iznajdljive ženske zodiaka

Rada spreminja svoje cilje, svoje mnenje in svoja dejanja glede na to, kar ji v izbranem trenutku najbolj odgovarja.

Ona je tista, ki se bo prva prilagodila nepričakovanim ali nenavadnih okoliščinam in poiskala ustrezno rešitev. Devica zna zaključiti, kar so drugi začeli, vendar potrebuje dodaten zagon, ki ji omogoči lažjo pot do napredka.

Spadate med najbolj iznajdljive ženske zodiaka?

STRELKA

Strelka je ženska, ki ni niti trmasta, niti občutljiva, ampak spremenljiva, fleksibilna, prilagodljiva in navihana. Ob iskanju resnice in znanja nenehno stremi k avanturam in novim idejam. Njena radovednost zajema širok spekter, vendar jo običajno najdemo v vlogi sledilca, ne voditelja. Zanjo je pomembno, da spontano sledi svojim trenutnim odločitvam in da se zna prilagoditi tudi takrat, ko vsi drugi trmasto vztrajajo.

Astro znamenja

Ni treba posebej poudarjati, da ima raje manj prijateljev, vendar iskrenih.

Sposobna je brez dlake na jeziku povedati svoje mnenje, vendar na zelo nevsiljiv način, kar ji omogoča njena spremenljiva narava. Spremlja jo praktičnost in dobro ve, da je v življenju potrebno uživati, se sprostiti in se vsemu kar se dogaja na simpatičen način prilagoditi.

RIBICA

Ribica je ženska, ki ima najmočnejšo intuicijo, kar ji omogoča, da je s svojo spremenljivo naravo večkrat že korak pred ostalimi. Rada je koristna, skrbi za druge in želi biti v pomoč. Spremlja jo možnost, da se dotakne svojega prirojenega talenta, ki ji odpira vrata, da pusti svoj pečat na svetu. Oviri sta pomanjkanje samozavesti in bujna domišljija.

Astro znamenja

Dokler deluje strastno je zadovoljna, ko začuti, da je ujeta v kalup nezadovoljstva, se hitro usmeri k novim priložnostim, ki pa se lahko iz trenutka v trenutek spremenijo.

Na druge ne želi vplivati, saj se zaveda, da je vsak sam svoje sreče kovač. Težava nastane, saj si včasih premisli v zadnjem trenutku, takrat lahko s svojim nihanjem tudi koga spravi v slabo voljo.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi IZKUŠNJE IN ASTRO ZNAMENJA: SE ZNATE UČITI IZ NJIH?