Dnevni horoskop za nedeljo 14. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 14. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 14. avgusta 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 14. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Rešite tisto, kar se da rešiti, ostale zadeve pa zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Neptunom pustite pri miru.

horoskop
Luna v znamenju

Horoskop nasvet za današnji dan: Nahajate se v obdobju, ko se vam nizajo nepričakovane spremembe. K zadevi, ki ste se ji pred kratkim izmuznili, se boste vrnili samozavestno.

Danes ob 22:43 uri Luna preide v znamenje Ovna

Skozi dan, z luno v ribah simbolizira psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom.

Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Danes praznuje Earvin Magic Johnson: Astro profil

Sonce, ki se je ob njegovem rojstvu nahajalo v znamenju Leva mu vliva neustavljivo voljo in moč, s katero premaguje ovire in dosega cilje. Odlikujejo ga tudi vztrajnost, samozavest in iskrenost. Njegova luna v znamenju Kozoroga je tista, ki ga drži nazaj v medsebojnih odnosih, zato večkrat deluje hladno in nedostopno, čeprav v notranjosti ni takšen.

Ko se zaljubi, je pripravljen storiti vse in gre celo preko meje, da osreči svojo ljubljeno osebo. Venera in Mars, ki se nahajata v znamenju Device nakazujeta na pridnega in delovnega človeka, ki ni skoraj nikoli brez denarja, saj se na tem področju izredno znajde.

Običajno so povsem majhne stvari povzročitelji velikega veselja.

Timea Varga

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • France Pavlovec, slovenski slikar
  • Horst Bulau, kanadski smučarski skakalec
  • Halle Berry, ameriška filmska igralka
  • Mila Kunis, ukrajinsko-ameriška igralka
  • Giorgio Chiellini, italijanski nogometaš

Na današnji dan se v Genovi se zruši avtocestni viadukt Morandi. Bahrain razglasi neodvisnost od Združenega kraljestva. Indija in Pakistan postaneta neodvisni državi. ZSSR in Ljudska republika Kitajska podpišeta pakt o prijateljstvu in zavezništvu. Objavljena je bila atlantska listina. V Mariboru je bilo ustanovljeno Dramatično društvo. Rodil se je René Goscinny, francoski pisatelj in Aleksander I. Obrenović, srbski kralj. Umrl je Nathaniel Hone, irski slikar in slovenski geodet, gradbenik kartograf Jožef Mrak. Umrl je tudi Enzo Anselmo Ferrari, italijanski izdelovalec avtomobilov.

Kaj vas bo danes spravilo v dobro voljo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj razveselili prijetni komplimenti.

Katera astro znamenja se boste danes zapirala vase?

Danes se boste zapirali vase rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: KATERA ČAKRA JE ZA VAŠE ASTROLOŠKO ZNAMENJE NAJPOMEMBNEJŠA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vaš obraz bo ves čas nasmejan, družinski dogovor se bo odvijal točno tako kot ste si zastavili, zato boste plavali v zadovoljstvu. Prihranite še nekaj energije za ljubljeno osebo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če ste se dolgo pripravljali na pomemben pogovor, nikar ne oklevajte. Boljših možnosti kot jih imate sedaj še dolgo ne bo, zato ne zamudite vlaka, ki vas počasi pelje k boljšim odnosom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če boste do nekoga popolnoma iskreni, prav ničesar ne morete narediti narobe. Izrazite se globoko in direktno, saj vam bodo tisti, ki so za vas v tem trenutku pomembni zagotovo prisluhnili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poskusite s pomočjo novih energij, ki stopajo v vaše življenje pozabiti na stvari, povezane s čustvi, ki jih ne morete spremeniti. Zaman iščete potrditve drugje, saj jih nosite v sebi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar ne obupajte prehitro če se nekdo ne bo odzval takoj. Pustite času čas, ter bodite predvsem notranje umirjeni, saj je to tisto, kar vas ščiti pred nervoznimi odločitvami in slabim počutjem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z veseljem se boste prepustili optimizmu in dobri družbi, ki vas bo obkrožala na vsakem koraku. Spoznali boste, da je svet lepši, če ste obkroženi s tistimi, ki jih imate v svojem srcu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub energiji lune v ribah bo v vaših mislih vladal manjši kaos. Nekaj, kar bodo storili drugi vas ne bo prepričalo da bi jim sledili. Raje boste ubrali svojo edinstveno ter strastno odločitev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Za ugoden razplet v družinskem krogu se boste žal morali malce žrtvovati. Luna v ribah bo na področju ljubezni prebudila prijetna čustva in vas usmerila v razumevanje, ki vodi k stabilnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne bo vam žal, da se nekomu niste takoj odzvali, saj je ta preobrat za vas v resnici pomeni veliko olajšanje. Odločili se boste, da postavite bolj jasne meje, kar lahko nekoga celo zmede.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zoprna situacija, ki se je odvijala v zadnjih dneh se bo končno, seveda z vašo iznajdljivostjo zaključila in razpletla. Zopet boste polni optimizma in novih zanimivih predlogov, s katerimi boste presenečali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odnosi, še posebej z brati in sestrami se lahko zavihtijo v nezavidljivo smer, saj energija lune v ribah ne bo dovolila pretiranega izpostavljanja. Čim prej se znebite občutljivosti in slabe volje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odnosi, še posebej z brati in sestrami se lahko zavihtijo v nezavidljivo smer, saj energija lune v ribah ne bo dovolila pretiranega izpostavljanja. Čim prej se znebite občutljivosti in slabe volje.

Vas zanima: INTIMNA POVEZAVA JE BISTVO LJUBEZENSKEGA ODNOSA