Dnevni horoskop za četrtek 13. aprila 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 13. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 13. aprila 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za četrtek 13. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vsaka stvar vas lahko razjezi, saj boste s konjunkcijo med Luno in Plutonom nemirni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Izjemno boste danes prodorni in odprti za sproščanje s športnimi dejavnostmi. Vztrajnost za vsako ceno bo vaše vodilo, popuščanje odpade.

Horoskop
Luna preide v znamenje Vodnarja

Danes ob 22:42 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Skozi dan v obdobju Lune v Kozorogu se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve.

Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Danes ob 11:11 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Zelo učinkovito bo čiščenje z glino ali algami. Največ zase pa boste danes naredili, če boste obiskali savno. Končno se lahko z njegovo pomočjo znebite balasta, ki vas utesnjuje. Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti. Z oblačili se danes ne boste obremenjevali, pomembno vam bo da bodo udobna. Tudi ličenju se danes izognite in dovolite koži, da malce zadiha.

MESEČNI HOROSKOP

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Drago Jančar, slovenski pisatelj, dramatik in esejist
  • Rudi Völler, nemški nogometaš
  • Gari Kasparov, ruski šahist in politični aktivist
  • Gustavo López, argentinski nogometaš
  • Martin Höllwarth, avstrijski smučarski skakalec

Na današnji dan se z zasedbo Konstantinopla konča četrta križarska vojna. Drugi dan potovanja Titanika po odprtem morju. Rodil se je Jean-Marie Gustave Le Clézio, francoski pisatelj, nobelovec in Jacques Lacan, francoski psihoanalitik. Umrl je Ignacij Knoblehar, slovenski misijonar, raziskovalec in Janez K. Lapajne, slovenski geofizik in seizmolog.

Če dober govornik misli, da je tudi dober politik, se lahko zgodijo usodne stvari.

Sigmund Graff
Kakšno počutje lahko pričakujete danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste usmerjali k skladnosti.

Katera znamenja zodiaka boste danes nekaj končno zaključila?

Nekaj pomembnega boste končno zaključili biki in raki.

Preberite tudi: KO SE NAPAK ZAVEDAMO, LAHKO MARSIKAJ SPREMENIMO ali TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 11.4. – 17.4.23

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Obremenjeni z nervoznim razmišljanjem in pretiranim analiziranjem se boste lotili nečesa v napačni smeri. Nikar se ne razburite takoj, če vas bo nekdo opozoril na napake.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zadnji krajec vam bo podaril samozavest, le tako se boste znali s težavami soočiti. V nevarnosti, da se znajdete v napetem stanju boste še posebej tisti, ki ste v daljši vezi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Določene energije vas vlečejo k samokritičnosti, ki je za vas lahko uničevalna in vam blokira možnosti, da na poslovnem področju dosežete boljše rezultate. Skušajte se razbremeniti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Največ sreče pričakujte zjutraj, ko bodo z luno v kozorogu v ospredju čuti za komunikacijo, trgovanje in izmenjavo mnenj. Na finančnem področju vas čakajo presenečenja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spraševali se boste ali je smiselno nadaljevati ali zaključiti določeno zadevo, saj vam bo vse končno bolj jasno. Nadaljujte z energijo Zadnjega krajca s konkretnimi odločitvami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Glede delovnih nalog boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila, kar vas bo postavilo v ospredje. Prisluhnite nekomu izmed tistih, ki jim zaupate, lažje vam bo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Preveč ste previdni, kar že nekaj časa blokira vaš uspeh. Včasih bi se morali preprosto spontano odločati in tudi večkrat tvegati, saj boste le tako ujeli boljše rezultate in dobro počutje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Največ boste na področju čustev, kjer boste zelo nemirni dosegli brez veliko besed. Pojavi se lahko občutek, da se vsi nekako pomikajo naprej, le vi ostajate na enakem mestu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nadrejenimi in sodelavci zaradi kočljive situacije, v kateri se boste vsi skupaj znašli ne boste imeli dobrega odnosa. Verjetno so pričakovanja povsem drugačna od njihovih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj vas ves čas vznemirja, zato bi bilo dobro, da dobro premislite, ali vam takšni odnosi sploh ustrezajo. Če imate zdravstvene težave, jih nikakor ne bi smeli ignorirati, ampak se z njimi soočiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Končno boste z energijo Zadnjega krajca vnesli spremembe, ki vam bodo marsikaj olajšale. Le pogum bo potrebno zbrati ter se usmeriti v tiste stvari, ki dišijo tudi po dobičku.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tokrat bo za vas pomembno delo in seveda ambicije, povezane z dolgoročnim uspehom. Da bi se izognili turobnim mislim in občutku nepravičnosti, si morate priznati umske sposobnosti in jih negovati.

Vas zanima: EMPATIJA, RAZŠIRITEV ZAVEDANJA ali ZAKAJ NE BI ZAČELI ŽIVETI NA NOVO?