Ločitev: Ali vam je zapisana že v natalni astrološki analizi, s postavitvijo planetov ob rojstvu?

Nekatere ljudi, glede na stanje planetov v natalni astrološki analizi spremlja nagnjenost k težavam v odnosih, ter ločitvam nekateri pa znajo na lažji način premagati te težave in se usmeriti preko jih v novo razmerje.

Ujemanje dveh oseb v ljubezenskem odnosu sicer izračunamo s sinastrijo.

Določene pozicije, nadgradnja pa so prav tako pokazatelji, ki nakazujejo, ali je posameznik sposoben sprejeti ločitev in se podati v življenju naprej, ali pa se skozi vso življenje raje »muči« v slabem odnosu in ni sposoben narediti koraka. Seveda so vedno prisotni še drugi dejavniki, astrologija je le eden izmen njih.

Ločitev: Ali vam je zapisana že v natalni astrološki analizi, s postavitvijo planetov ob rojstvu?

Veliki povzročitelji težav v astrološkem smislu so:

  • tranziti ali prehodi Saturna, Urana, Neptuna ali Plutona skozi 1. ali 7. Hišo.
  • vladar 7. hiše v znamenju dvojčka, strelca ali rib
  • Venera v aspektu z Jupitrom, Neptunom, Uranom ali Plutonom
  • Luna v 7. hiši prinaša nemir v odnosih, še posebej, če je povezana z Uranom

Ti vplivi kažejo na možnost ločitve ali več zakonskih zvez. Vsa razmerja, tudi najbolj ljubka in ljubeča, se kdaj srečajo s težavami ali prelomnicami.

Preberite tudi REŠEVANJE KONFLIKTOV, STRES IN ČUSTVA

Ali bo par ostal skupaj ali se razšel, lahko malce predvidevamo z analizo njunih astroloških kart.

Morda se zdi, da to ni smiselno, vendar planetarni vplivi osredotočajo na odločanje o odnosih. Kadar je posameznik v razmerju nesrečen, ko so prisotne težke energije, ki spodbudijo, da se vpraša, kaj mora storiti, da bo srečen, je velikokrat odgovor podan že v natalnem opisu.

Ali se ločiti ali ne, je zelo resna odločitev, ki ima lahko velike življenjske posledice. Preden se boste dokončno odločili, ali se boste ločili ali ne, analizirajte svojo astrološko karto in sinastijo odnosa obeh. Prinaša vam bo odgovore, ki jih boste potrebovali, da boste lažje vedeli, kam naj vložite svojo energijo in trud za najboljše rezultate za vašo prihodnost in srečo.

Analiza vam lahko pokaže stvari, ki bodo v razmerju težke, in stvari, ki bodo enostavne.

Če želite vedeti, ali bo vaša zveza preživela zahtevne čase ali ne, si najprej oglejte svoje planetarne aspekte, da ugotovite, kaj vas čaka težka izkušnja. Učenje iz vaših težav morda ne bo rešilo vajinih odnosov, kljub temu pa vam lahko pomaga rešiti kakšno težavo v sebi in vam pomaga da napak ne prenašate v naslednji odnos.

Če želite izvedeti, ali bo zveza dolgoročno razmerje, ali bo le avantura, najprej poglejte v usodo v astrološki natalni analizi in preverite, ali ima posameznik, ki vas zanima lastnosti dolgoročnih odnosov. Dolgoročni odnosi so načeloma pisani na kožo rojenim v fiksnih znamenjih, kot so škorpijon, lev, bik in vodnar.

Če je posameznikova astrološka analiza zapletena v smeri planetov, ki vplivajo na odnose, to pomeni, da bo razmerje zapleteno.

Če se Uran nahaja v 7. hiši ali povzroča težke vidike na področju odnosov to nakazuje k močni težnji k neodvisnost. Uran se vklopi in izklopi ob nepredvidljivih časih. Nemir in nestrpnost do omejitev ali moteč ali težek dogodek iz otroštva je težko uskladiti s stabilnostjo, ki je potrebna za umirjeno dolgoročno razmerje.

Ločitev: Ali vam je zapisana že v natalni astrološki analizi, s postavitvijo planetov ob rojstvu?

Uran se bo izrazil preko planeta, ki se ga dotika. Povezava med Soncem in Uranom lahko v odnosih sproži nenadne izpade ega. Povezava med Luno in Uranom nakazuje na odmaknjene in nepredvidljive čustvene reakcije in potrebo po širitvah. Povezava med Venero in Uranom prinaša nekaj težav pri sklepanju kompromisov. Povezava med Marsom in Uranom prinaša nepredvidljiva dejanja, ki lahko škodijo odnosu.

Venera nasproti Uranu nakazuje zgodnjo, nenadno ločitev. S to pozicijo ima posameznik občutek, da je takrat, ko stvari postanejo neprijetne, ustrezna reakcija umakniti se in zaključiti. To se lahko zgodi brez opozorila in ta oseba ločitve kasneje ne obžaluje, ampak jo zaznava kot odrešitev.

Vse v astrologiji ima dve plati in Uran ni nobena izjema. Če izhajamo iz njegovega osnovnega koncepta, ki govori o osvobajanju iz krempljev tradicije, lahko spoznamo, kako se izraža na različne načine. Ključno za upravljanje Uranove energije je, da sprejmete, da se morate na nekem področju svojega življenja osvoboditi.

Preberite tudi KAJ O VAS POVE VAŠA NAJVIŠJA TOČKA ASTROLOŠKE KARTE?