Tedenski Lunin horoskop za obdobje 27.6.-3.7.22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 27. junija do 3. julija 22
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 27. junija do 3. julija 22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 27. junija do 3. julija 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v dvojčkih. Energija dne vodi v odlično komunikacijo ter povečuje spretno delovanje na vseh področjih. Pazite le, da ne boste v vzhičeni naglici prehiteli celo sami sebe. Prihaja nejasna podzavestna impulzivnost. Nenadni dogodki lahko v negativnem smislu povzročijo motnje v odnosih, družinske spore ali velike spremembe. Najbolj priporočljivo je, da se ne obremenjujete preveč, ter da delujete po instinktu. Nekaj energije namenite tudi prijateljem, s katerimi boste lažje kot v preteklih dneh našli skupno točko.

V torek ob 13.53 uri preide luna v znamenje raka.

Vpliv prebuja občutljivost in lahko v kolikor ne boste zadovoljni vodi v distanco v intimnih odnosih, ki pa vam bo podarila le zmeden odgovor z veliko nepomembnega balasta. Prišli boste do pomembnega zaključka, da je potrebno kočljive probleme rešiti hitro ter učinkovito. Pričakujte mir ter počnite tisto, kar vam v določenem trenutku ustreza. Potrebna je samodisciplina in čustvena zrelost, premagati pa bo treba občutke krivde zaradi preteklih dejanj.

V sredo nastopi Mlaj. Znali se boste poglobiti v prave stvari in zaznati resnično vrednost vsega kar se bo dogajalo. Čustven pridih se povečuje, obujali boste pretekle zadeve in odločitve in jih skušali popeljati višje, oziroma globje.

V četrtek in petek se bo luna nahajala v levu.

Samozavest in ego bosta začela naraščati, z veseljem boste delili prijetne komplimente. To je čas z veliko energije ter dobro motivacijo. Na prvem mestu bo individualizem, s katerim boste skušali rešiti vse kar je nerešeno. Veliko boste stavili na zunanji videz, ki bo tokrat popolnoma dovršen. Čas bo naklonjen predvsem tistim, ki že dlje časa načrtujete ljubezenski podvig, pa vas je sramežljivost držala nazaj. Zopet boste bolj prodorni in pogumni, tudi na področju denarja.

V nedeljo ob 14.31 uri luna preide v znamenje device, zato vam bo šlo delo odlično od rok, prejeli boste tudi kakšen kompliment. Vse boste želeli imeti pod nadzorom in najteže se boste soočali s situacijami, kjer se počutite da imate dobro podlago. Na plano prihajajo vztrajnost, analiziranje in perfekcionizem. Z lahkoto se boste lotili opravkov, v smeri da se znebite vsega, kar je nepotrebno.

Pripravljeno za Sensa.si