TEDENSKI HOROSKOP OD 20. DO 26. NOVEMBRA 2023

Tedenski horoskop za obdobje 20. do 26. novembra napoveduje prehod Sonca v znamenje strelca
Tedenski horoskop za obdobje 20. do 26. novembra napoveduje prehod Sonca v znamenje strelca

Tedenski horoskop za obdobje 20. do 26. novembra napoveduje prehod Sonca v znamenje strelca

Predviden čas branja 3 minute

Obdobje skrivnosti in temačnih misli se v sredo zaključuje. Sonce ob 14.02 uri prehaja v znamenje strelca. Optimizem bo nalezljiv, čeprav vas lahko, če je pretiran občasno spravi v težave. Vašo idealistično naravo bo težko spregledati. Na srečo boste z ognjeno energijo, ki vas bo objela hitro pozabili, kaj vas je sploh razjezilo. Aktivna osebnost bo ohranjala vaš um vključen v vse, kar počnete. Vzdržljivost vam bo omogočala, da potujete razigrano. Strelec je znan kot znamenje velike resnice in velikih laži.

Ker temu znamenju vlada Jupiter, se je v tem obdobju težko zadržati, da ne bi vsaj malo pretiravali.

Energija tega vpliva ima sloves sreče in dosežkov. Toda tisto, kar se lahko zdi kot sreča, je pogosto nepremagljiva kombinacija pozitivnega pričakovanja skupaj z budnim pogledom na nagrado. To je čas, v katerem se vas žalost ne bo dotaknila, tudi negativnemu razmišljanju se boste za nekaj časa spretno izognili. Z dobro voljo boste navdihovali tudi vse ki vas obkrožajo. Sonce v Strelcu ne komplicira, raje dela široke poteze z razkošnim čopičem, živi po filozofiji, da za vsakim dežjem posije sonce in da se bodo dobre stvari zagotovo zgodile.

Pozitivna miselnost je še dodaten način za izzivanje omejitev in meja.

Tedenski horoskop za obdobje 20. do 26. novembra napoveduje prehod Sonca v znamenje strelca

Miselne procese, ideje in pomembne informacije iz zavestnih in nezavednih virov bo potrebno usklajevati in predvsem razumeti. Merkur v znamenju strelca namesto vas razvrsti, in naredi smisel stvari. Področja, kjer vas bo ves čas opominjal na spremembe bodo povezana z vprašanji, kako se spopadate z nemirno energijo? kako izražate svoje misli?

Kako pristopate k drugim in informacijam, da se naučite in izmenjujete ideje?

Dokazi in dejstva niti ne bodo pomembni faktorji, saj bodo imele večjo moč besede ter razni vizualni elementi. Iskali boste edinstvene in uporniške načine, da pokažete kdo in kaj ste. Bodite pozorni na prepire, ki se lahko zgodijo tako v živo kot tudi na spletu. Odstranite brezkompromisno tiste, ki bodo morda šli predaleč in nikar ne podlegajte skušnjavi, da bi odblokirali bivše ljubimce.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, raka in rib.

Preverite tudi HOROSKOP: SPADATE MED ZNAMENJA, KI JIM NI DO POROKE? in KAJ JE TISTO, ČESA ZEMELJSKA ZNAMENJA NE MARATE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na vsakem koraku vas bodo v ponedeljek, ko nastopi Prvi krajec zasuli z delom, poleg tega boste imeli ogromno skrbi, ki se jih ne boste mogli na enostaven način rešiti. Reši vas lahko priložnost pogovora z nekom, ki bi vam lahko pri vsem skupaj pomagal. V ljubezenskih odnosih boste v soboto potrebovali predvsem strast, ki vas bo pozitivno presenetila. Samski, srečanju, ki vas bremeni, se boste izogibali, kolikor koli se bo dalo, tudi zato, ker imate občutek, da vse skupaj ni na vaši valovni dolžini.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Priznali si boste, da potrebujete več posluha in motivacije. Pripravljeni boste podaljšati svoj delovni čas, ter sprejeti dodatne naloge in obveznosti, čeprav običajno obožujete ljubite mirne dneve. Slaba volja bo v petek upravičena, vse težje pa se boste prilagajali odnosom, ki se vam zdijo preveč obremenjujoči. Odločitve bodo v nedeljo hitre in malce tvegane. Poudarek bo proti koncu tedna na povezanosti z vsem, kar vas v tem trenutku obdaja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaželeli si boste svobode in se kljub Prvemu krajcu, ki prebuja motivacijo rahlo izogibali težjemu delu. Pred vami je bolj čustven in zmeden čas, v katerem boste nihali iz ene skrajnosti v drugo. Nikakor ne boste vedeli, kaj si v resnici želite. Najboljše bo, da intimne odnose in poredne igrice pustite na miru, dokler ne ugotovite kako je s čustvi. Samski dvojčki in dvojčice, nekdo vas bo ves čas opazoval in se vam skušal približati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tako zelo boste v začetku tedna zaposleni s sabo, da se vam niti najmanj ne bo ljubilo ukvarjati s težavami drugih. Vseeno se potrudite, saj boste imeli nekaj priložnosti za izboljšanje odnosov v službi.  Ljubljena oseba vam bo naklonjena, še posebej, če sta na začetku razmerja, tudi poglabljanje ni izključeno. Tisti, ki imate težave v družinskem krogu boste v nedeljo v nevarnosti, da se še bolj zaprete vase in oddaljite od sproščenega delovanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Racionalni trenutek se bo začel umikati, kljub temu se bo zaradi prehoda Sonca v znamenje strelca optimizem povrnil. Večkrat kot običajno se boste odpravili v družbo in delili svoje napredne zamisli. V zadnjih dneh tedna boste zmedeni in jezni zaradi vpliva tistih, ki so počasni in ki pri vsaki stvari najdejo nekaj negativnega. Nedelja bo od vas zahtevala veliko prilagajanja drugim, predvsem družinskim članom, ki so zelo zahtevni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če se imate namen z nekom poslovno povezati, najprej dobro razmislite, kaj vam to prinaša in kaj lahko v najslabšem primeru pričakujete. Usmerili se boste v bolj enostavne situacije, s čimer se lahko rešite iz primeža slabe volje. Ljubezenska čustva bodo najbolj intenzivna v soboto, ko boste pripravljeni na dogajanje. Nedeljo boste posvetili počitku, z veseljem si boste pogledali kakšen film.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar na področju kariere v torek, ko boste zaradi lune v ribah zasanjani, ne izgubljajte časa z nepomembnimi zadevami. Poskušajte čim bolj gledati na to, kako pomembne zadeve vplivajo na vas. V soboto in nedeljo posebnih presenečenj ne pričakujte, vaša predvidevanja glede določene situacije pa se bodo uresničila. Novosti vas lahko prebudijo, ter tudi prijetno presenetijo, pazite pa, da ne boste pozabili nečesa, kar je pomembno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V začetku tedna bo potrebno veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo vrstile na poslovnem področju. Tisti, ki ste samski, vam bodo dnevi zelo naklonjeni, še posebej če imate željo po novih poznanstvih. Tisti, ki ste v razmerju, zdelo se vam bo, da ste premalo zanimivi za okus nasprotne strani, zato skušajte vse skupaj popestriti. Nekateri dogodki v nedeljo lahko v vas prebudijo jezo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nepremišljene in tvegane poteze vam v začetku tedna ne bodo naklonjene, zato se jim izognite. Po tehtnem premisleku se boste sprijaznili z določenimi dejstvi. Od srede dalje, ko se bo Sonce nahajalo v vašem znamenju boste ponovno zadovoljni s svojim delom in odločitvami, ki prinašajo uspeh. Sveže ideje bodo odlična iztočnica, prebudite tudi razum, ki vas vodi v pravo smer. Nekdo, ki ga opazujete že dlje časa vas bo nasmejal v pravem trenutku.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z veseljem se boste iskreno pokazali v pravi luči, kar bo sprožilo pozitivne odzive pri tistih, ki vas obkrožajo. Preteklo obdobje je bilo polno večjih premikov, zato se boste trudili biti kar se da dobre volje. Soočili se boste s strahovi in ugotovili, čemu se morate še posebej posvetiti, da boste bolj srečni. Nedelja bo podarila več simpatičnosti in privlačnosti, paziti pa boste morali, da se izognete konfliktom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Glede na to, da razmišljate o daljšem potovanju, ki predstavlja večji finančni zalogaj je čas, da se čim prej podate v realizacijo. Vstopite v čas pred vami bolj previdni, tako v zasebnih kot v poslovnih odnosih. Tisto, kar se vam je dogajalo na čustvenem področju v preteklih tednih bo potrebno pustiti pri miru in se soočiti z novimi priložnostmi. Želeli boste, da ljubezen potuje po bolj svobodni poti. V nedeljo prihajajo številna presenečenja na osebnem področju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju čustev vam bodo globoke misli, ki jih bo prebujala Venera v tehtnici razrešile marsikatero situacijo in vas pripeljale do spoznanja, da v bistvu delate prav, le drugi tega ne znajo sprejeti. Težave, ki ste jih bili deležni v prejšnjih tednih bodo v soboto ob dobri družbi pozabljene.  Pojavile se vam bodo tudi situacije, v katerih boste deležni pripomb, vendar se ne spuščajte v prerekanje saj, bi s tem ustvarili napačen vtis v določeni družbi.

Preberite OGNJENA ZNAMENJA, IZKORISTITE SVOJE PREDNOSTI in VIŠJE ZAVEDANJE V ODNOSU Z OTROKI