LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2021

Ljubezenski horoskop za mesec april za vsa astrološka znamenja
Ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop za mesec april za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja: 8 minutes

Venera se bo v prvi polovici aprila nahajala v znamenju ovna, zato pričakujte direkten pristop, ki ne bo dovoljeval izmikanja. Vse kar vas bo obdajalo, vas bo vabilo k temu, da doživite čim več lepega. Strast bo zadušila romantiko, kar pa se bo po 14. aprilu, ko Venera preide v znamenje bika spremenilo.

Mars, ki v odnosih poudarja stabilnost se bo v začetku aprila nahajal v dvojčkih.

Dovajal vam bo razigrano in klepetavo energijo, zato vam v ljubezenskih razmerjih nikakor ne bo dolgčas. 23. aprila preide Mars v znamenje raka, zato lahko pričakujete proti koncu meseca več občutljivosti in ranljivosti.

OVEN

V začetku aprila, ko bo Sonce v vaše znamenju se boste predali lagodnemu tempu ljubezenskega razmerja. Tudi če vas bo priganjalo delo, se ne boste preveč obremenjevali. Zato boste čutili v sebi umirjenost in ubranost. V razmerjih boste izžarevali prijetno toplino in senzibilnost. Lahko se odločite tudi za razčiščevanje čustvenih odnosov.

Sredi aprila prihaja nekaj več srčnih novosti, ki vas bodo ogrele.

Pomagala vam bo Venera, ki bo občutno izboljšala vašo komunikacijo. Samski ovni naredite korak naprej v spletni klepetalnici. Vaše misli bodo občasno zbegane, vendar se boste kljub temu znali motivirati, če vam bo slučajno primanjkovalo energije. Jupiter vam bo s svojimi aspekti pripomogel, da se sestavite in usmerite k boljšemu počutju.

BIK

Utrujenost, ki bo v začetku aprila prisotna bolj na psihičnem področju vas vodi v manjše nezadovoljstvo. Nasičeni ste že od določenih situacij, ki se nikamor ne premaknejo. Več pozornosti boste namenili skrbi za telo, usmerili se boste k vitkosti, ki vam tokrat ne bo povzročala bremena. Na ljubezenskem področju boste sredi meseca pometli s slabo voljo in se usmerili v bolj sproščen odnos ter več komunikacije.

Venera vas bo usmerjala v poglobljene pogovore, ki bodo rešili marsikaj, kar je bilo motečega in obremenjujočega.

Vezani se boste posvetili tudi partnerjevim željam in s tem izboljšali situacijo. Samskim se najbolj ugodno obdobje nakazuje v zadnjih dneh meseca, ko boste s polno paro izžarevali svojo privlačnost. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi.

Ljubezenski horoskop za mesec april za vsa astrološka znamenja

DVOJČKA

Če se boste v razmerju v aprilu začeli dolgočasiti, je to znamenje, da ste preobremenjeni in naveličani. V odnosih do drugih boste spontani in lahkotni, vpeljite takšen pristop tudi na ljubezensko področje. V odnosu bi morali pokazati veliko več odločnosti. Vaši bližnji so preveč vajeni, da se boste strinjali z vsem.

Tokrat se opredelite in zagovarjajte svoje, posebno glede izredno pomembne zadeve, ki vas bremeni že nekaj časa, to je svoboda, po kateri hrepenite.

Na vsak način boste želeli v drugi polovici aprila dokazati, da ste enako dobri, če ne še celo boljši kot ostali. Zastavili vam bodo nekaj vprašanj, ki se vas bodo globoko dotaknila. Vsekakor pa ostanite samostojni, zasebna zgodba se bo nadaljevala spontano, kar vas bo presenečalo.

RAK

Lep kompliment, ki prihaja v prvih dneh aprila, bo presenečenje, ki vam bo še dolgo ostalo v spominu. Tokrat se boste pokorili vsem pravilom. Vezani boste s partnerjem skušali vzpostaviti globljo vez. Delovanje vas bo usmerilo v več strasti in poglobitev. Več bo tudi iskrenosti in sproščenih pogovorov. Po intenzivnem dogovarjanju in načrtovanju boste končno lahko začeli uresničevati svoje zamisli, povezane s partnerskim odnosom.

S poudarjeno zagnanostjo in jasnim ciljem se vam sreča ne bo izmaknila.

Sodelovanje in pogovori bodo v zadnjih dneh aprila osredju, zato časa za ljubezen ne boste našli. Znova razmislite vse in ugotovili boste, kaj ste morda izpustili. Ne morete se otresti občutka, da niste najbolj zadovoljni.

LEV

Poglobiti se morate v stvari, s katerimi ste odlašali in se osvoboditi nečesa, kar vas na področju čustev močno bremeni. Znova bo prišla na dan vaša trma, posebno v ljubezenskih odnosih, kjer še vedno niste čisto odločeni. Čeprav pretiravate, v bistvu ni razlogov, da bi se pritoževali, saj je vaše stanje čisto normalno, le nekoliko ste vznemirjeni, ker vam ljubljena oseba ne sledi, tako kot bi si vi v tem trenutku želeli.

Več sreče in iskric na ljubezenskem področju prihaja v zadnjem delu aprila, ko boste manj komplicirali v medsebojnih odnosih.

Pazite, da ne bodo ljudje opazili vaše labilnosti in jo izkoristili sebi v prid. Zadnji dnevi aprila bodo v znamenju novosti, ki vas bodo razvedrile in vam podarile nove iztočnice. Naklonjeno vam bo tudi prijateljevo mnenje, ki vam lahko podari zaupanje.

DEVICA

Venera vam v aprilskih dneh prinaša simpatično energijo, ki bo polepšala ljubezenske vibracije. Njeno energijo lahko uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev, ki vas že priganjajo. Naklonjena vam bo oseba, ki zelo dobro razume vašo zgodbo in tegobe, ki ste jih deležni, zato se v odnosu pogumno sprostite. Rezultati napredka na osebnem področju so v fazi, ki vam trenutno ustreza in vas vzpodbuja k novim korakom.

Vse skupaj bo temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih.

Energija Sonca v biku bo v zadnjem delu aprila ugodno vplivala na ljubezensko življenje in notranjo radost. Končno boste deležni spodbudnih novic, kar vas bo razvedrilo in vam dalo motivacijo. Kljub vsemu vztrajajte in ostani zvesti sami sebi.

Ljubezenski horoskop za mesec april za vsa astrološka znamenja

TEHTNICA

V začetku aprila vas čaka nova priložnost, da se izkažete, posebno če že nekaj časa načrtujete svoj napredek. Dovolj ste iznajdljivi in zadeve se končno premikajo na pravi način, kar vas bo napolnilo s splošnim zadovoljstvom. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali romantiko. Ljubljena oseba vam bo zelo hvaležna.

Sredi meseca boste potrebovali več počitka, več svežega zraka in trenutkov samo zase.

Soočili se boste spontano in zato bo tudi izid presenetljivo dober. V domačem okolju boste, še posebej v zadnjih dneh aprila deležni mirnih energij, brez kakšnih posebnih dogodkov, ki bi vas vznemirjali, kar vam bo zelo odgovarjalo.

ŠKORPIJON

Planetarni vplivi vam bodo v prvih dneh aprila naklonjeni na področju ljubezni, vendar ne bo čisto tako, kot ste si zamislili. Morda boste celo nekoliko presenečeni, kako zlahka se boste nečemu odpovedali. Dnevi bodo namenjeni globokim pogovorom, ki bodo povezani z vašim razmerjem. Omejitve, katerih se boste najprej branili, vam bodo v večjo korist.

Nekdo vam bo pomagal razumeti diplomacijo in tako se boste osvobodili zakoreninjenih bremen.

Nadaljuje se zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, kar vam ne bo ravno najbolj pisano na kožo. Osebni in ljubezenski problemi se bodo počasi razjasnili, drugi pa bodo stopili v ospredje. Čim prej se odpravite tja, kjer se boljše počutite in si vzemite nekaj časa samo zase.

Preberite tudi LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU

STRELEC

Notranja moč se bo v začetku aprila s pomočjo Sonca v ovnu okrepila. Pridobili boste tudi zaupanje in tako ujeli lepe spremembe na ljubezenskem področju. Tok le teh bo počasen in temeljit, kar vam ne bo najbolj všeč. V krogu prijateljev se boste pogovarjali o zelo zanimivih temah, s partnerjem skupnega jezika sredi meseca ne boste našli, saj bosta oba preobremenjena.

Veliko energije boste vložili v posel in v sodelovanje, ki vam dolgoročno prinaša ugodne priložnosti.

Vsako uro boste proti koncu tedna preživeli bolj aktivno, hkrati pa pomirjajoče. Strast bo prisotna v drugačni obliki, spremljalo pa jo bo tudi nekaj lepih komplimentov, ki vas bodo dvignili na višji novo, tja, kamor si želite.

Ljubezenski horoskop za mesec april za vsa astrološka znamenja

KOZOROG

Vedno pogosteje se boste vračali k ideji, da bi obnovili nekaj iz preteklosti, vendar se nikar ne zaletite prehitro. Z malo občutka za partnerjeve želje boste lahko izboljšali odnos, pa naj gre za ljubezensko ali skrivno navezo. Upoštevajte svoj šesti čut, ki vas vodi v pravo smer in vam govori, kdo je tisti, ki vas resnično spoštuje in vas ima iskreno rad.

Najprej se boste odločili, da ljubljeno osebo vendarle pustite pri miru, potem se boste usmerili v pogovor.

Konec meseca se vam bo dogajalo preveč naenkrat in ne boste želeli ostati v ozadju. Uživali boste v izzivih in občutku svobode, ki ga boste želeli obdržati. Na ljubezenskem področju lahko računate na srečne okoliščine, posebno pri stvareh, kjer je zgovornost ena najbolj zaželenih lastnosti.

VODNAR

Vaš način komuniciranja bo pustil v začetku aprila ljubljeno osebo brez besed. Očarali boste s svojim čustvenim in hkrati suverenim nastopom. Vezani premislite, preden boste napadli zaradi napake, najprej se zavedajte svojih. Ne glede na vaš miren značaj, se nikakor ne morete sprenevedati, da nečesa niste opazili, to vas bo vedno bolj mučilo.

Psihična nestabilnost se v drugi polovici aprila počasi umika vstran.

Nekaj lenobe vas bo kljub temu spremljalo, zato se boste ob večerih predčasno odpravljali v posteljo, kar bo koristilo tudi vašemu organizmu, ki vam bo hvaležen. Mars bo v zadnjih dneh aprila dvignil vaše razpoloženje in dodal nekaj energičnosti. Končno vas ne bo strah povedati tistega, kar vam najbolj leži na srcu, in sicer nekomu, ki vas do sedaj morda ni hotel razmeti.

RIBI

V april boste stopili nekoliko nezadovoljni in raztreseni. Čeprav vedno bolj čutite praznino, se potrudite, da najdete v sebi še kanček sočutja. Na čustvenem področju se boste nekoliko oddaljili od ljubljene osebe. Končno boste začeli razmišljati tudi o sebi in o svojih prioritetah, ki ste jih v zadnjem času močno postavili na stran.

Sredina meseca aprila bo povezana s poglobljenim razmišljanjem in čustvenimi zadevami.

Odločili se boste spremeniti določene zadeve in se usmerili v bolj sproščeno počutje ter večjo mero zadovoljstva. Nekdo se bo v zadnjih dneh aprila ves čas vrtel okoli vas, vas opazoval in osvajal na vse možne pretege, vendar lepim besedam nikar ne podlezite prehitro.

Katera astro znamenja se lahko v aprilu zaljubite?

Ljubezenske vibracije se bodo najbolj intenzivno prepletale pri rojenih v ognjenih znamenjih, še posebej pri ovnih.

Katera znamenja zodiaka morate biti na področju čustev v aprilu bolj previdna?

Na področju čustev morate biti v aprilu bolj previdni rojeni v znamenju dvojčkov, raka in vodnarja.

Preberite tudi: BRALKA NI ZADOVOLJNA S PARTNERJEM, KI JE BIVŠI LJUBIMEC