VENERA PREHAJA V LEVA. KAJ LAHKO PRIČAKUJETE?

Kaj vam glede na znamenje v katerem ste rojeni prinaša energija Venere v levu?
Kaj vam glede na znamenje v katerem ste rojeni prinaša energija Venere v levu?

Kaj vam glede na znamenje v katerem ste rojeni prinaša energija Venere v levu?

Estimated reading time: 7 minut

Venera 11. julija spremeni smer. Iz nežnega in sentimentalnega raka prehaja v veličastnega in pogumnega leva, kjer se bo nahajala do 5. avgusta. To je obdobje, v katerem boste ponosni ter radodarni, tako z ljubeznijo kot tudi z denarjem, saj Venera vlada tudi financam. Navdihnila vas bo srčna, ekspresivna in ekstravagantno usmerjena energija leva. Hranili se boste s pozornostjo, priznanjem in potrjevanjem. Ponos in strast sta glavni značilnosti, ki stopata v ospredje.

Energija vas bo spodbudila, da gojite ljubezen do sebe in zaupate temu kar zaznavate. Pripravljeni ali ne, čas je, da zasijete ter dobite to kar si želite! Živahna in razigrana energija bo imela velik vpliv na odnose, saj bo vse kar se bo dogajalo začinila na več načinov. Vsekakor vas bo naredila bolj samozavestne in dramatične pri uresničevanju srčnih želja.

Kaj vam glede na znamenje v katerem ste rojeni prinaša energija Venere v levu?

Sedaj ne bo, če se boste odločili za napredek v čustvenih odnosih prisotnih nobenih ovir. Energija Venere v levu se bo dotaknila občutka lastne vrednosti do sposobnosti za služenje denarja, zato je obdobje priložnost, da razmislite o tem, kaj resnično potrebujete in kaj so le vaše navidezne iluzije. Obdobje bo odličen čas za tekmovanja, zabave, rekreacijo, ter igranje iger na srečo, seveda z noto zmernosti. Velikodušnost in toplina bosta prisotni tudi na področju kariere, zato boste sedaj lažje kot običajno privoščili uspeh tudi drugim.

Ker boste želeli biti ves čas v gibanju ter aktivni, vas bodo pritegnili novi hobiji, dogodivščine ali rekreacijske dejavnosti, ki vam bodo prinesle vznemirjenje in užitek. Če ste samski, lahko to obdobje pomeni začetek nove romance, polne vznemirjenja in intenzivnosti. Za tiste, ki ste že v razmerju, pričakujte val strasti, ki lahko ponovno prižge iskrico. Če imate otroke, je to ugodno obdobje za negovanje in krepitev vezi z njimi.

Kaj vam glede na znamenje v katerem ste rojeni prinaša energija Venere v levu?
 • Ovnice, to je obdobje v katerem bodo družinski odnosi v središču pozornosti. Venera bo spodbujala tople in vesele interakcije z bližnjimi. Razveseljevala vas bodo družinska srečanja ali zabave, s čimer boste spodbujali občutek povezanosti in krepili vezi.
 • Bikice, želele boste, da je vse kar vas obdaja graciozno, zato boste začutile željo po prenovi bivalnega prostora in ustvarjanju okolja, kar vas bo popeljalo v udobje, po katerem hrepenite. Razmišljale boste  tudi o nakupu novega vozila ali kolesa.
 • Dvojčice, pritegnili vas bodo spodbudni pogovori, prav tako pričakujte priložnosti za učenje in intelektualne izzive. Vaš um bo postal bolj dinamičen, kar vam bo omogočilo, da se bo povečala sposobnost dojemanja kompleksnih konceptov.
 • Rakice, v kolikor se boste želele povezati s sabo, se boste zatekale k umetniškim prizadevanjem, kot so pisanje, slikanje ali igranje inštrumenta. Če ste samske, je to zelo ugoden čas za spoznavanje novih kandidatov in vzpostavitev vezi, ki so lahko tudi dolgoročne.
 • Levinje, stopate v obdobje večje osredotočenosti na materialne dobrine in finančno stabilnost. Iskale boste nove poti za izboljšanje svojega finančnega položaja. Nekatere se boste spogledovale z napredovanjem, povišanjem plače ali celo z novo zaposlitvijo, ki bo v skladu z vašimi vrednotami.
 • Device, obdobje je odličen čas za krepitev obstoječih odnosov ali privabljanje novih obrazov, ki vam lahko razširijo obzorja. Opazile boste izrazito spremembo v tem, kako se predstavljate svetu. Samozavest se bo povečala, zaradi česar boste še bolj privlačne.
 • Tehtnice, vpliv vas spodbuja, da sprejmete svojo individualnost in edinstvene lastnosti, saj izžarevate sijočo avro, ki privlači. V ospredje stopa občutek za estetiko, zato lahko na področju mode eksperimentirate v bolj drzni smeri.
 • Škorpijonke, obdobje bo odlična priložnost za psihološko in duhovno rast, saj imate priložnost, da ozdravite in opustite čustveno prtljago, ki vas je morda zadrževala. V odnosih se nakazuje obdobje introspekcije in raziskovanja. Razmislite o ponovnem ovrednotenju ljubezenskega življenja.
Kaj vam glede na znamenje v katerem ste rojeni prinaša energija Venere v levu?
 • Strelke, priporočljivo je, da pregledate svoje finančne strategije, naložbe in izdatke. Neobremenjeno se boste usmerile v mreženje ali sodelovanje v timskih projektih. Sposobnost šarmiranja se bo povečala, zaradi česar boste lažje sklepale zavezništva.
 • Kozoroginje, začele se boste odpirati in si dovoliti biti bolj spontane. Prijateljstva bodo pravi zaklad, pomembno vam bo da boste skozi njih dobivale potrditve vaša prizadevanja. Ne zadržujte se, ne umikajte se, raje odkrito izrazite svojo naklonjenost in ustvarite lepe spomine.
 • Vodnarke, usmerile se boste v zagotovitev dolgoročne stabilnosti, pomembno bo ostati prizemljeni in pametno upravljati svoje vire. Čeprav je karierna rast za vas ključnega pomena, bodite pozorni tudi na svoje počutje in odnose zunaj službe, ter naredite prostor za ljubljene.
 • Ribice, ne bodite presenečene, če se bodo prepričanja in vrednote spremenile. Podvomile boste o dolgotrajnih mnenjih in sprejele nove perspektive, ki se bodo pristno povezale z vašim jazom. Finančno lahko vpliv prinese priložnosti za širitev in obilje.

To je čas, da se poglobite v svojo podzavest, se soočite z negotovostjo in sprostite čustveno prtljago. Priporočljivo je, da se finančnih zadev lotite previdno, pri čemer bodite pozorni na jasno komunikacijo in temeljito raziskavo pred sodelovanjem. Pazite, da v interakcijah, ki ne bodo enostavne, ne postanete preveč egocentrični ali zahtevni. Prizadevajte si za ravnovesje in poskrbite, da bodo vaši odnosi usklajeni z vrednotami.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi ŽENSKE Z VIŠJO ČUSTVENO INTELIGENCO SO ROJENE V ZNAMENJU… in HOROSKOP: KAKŠEN DOPUST VAM JE NAJLJUBŠI?