TEDENSKI HOROSKOP OD 18. DO 24. DECEMBRA 2023

Tedenski horoskop za obdobje 18. do 24. decembra napoveduje prehod Sonca v znamenje kozoroga
Tedenski horoskop za obdobje 18. do 24. decembra napoveduje prehod Sonca v znamenje kozoroga

Tedenski horoskop za obdobje 18. do 24. decembra napoveduje prehod Sonca v znamenje kozoroga

Predviden čas branja 8 minut

Sonce v strelcu se bo potrudilo, da vam prinese na zaključevanju svoje poti čim več spontanosti. Preprosta in udobna oblačila v katerih se boste najboljše počutili vam bodo omogočala, da vas nič ne zadržuje. Energija vas bo popeljala do filozofiranja in tega, da boste pravi resnici morda dodali še svoj priokus, lahko da boste tudi pretiravali. Tokrat ne boste zadovoljni z majhnim, vse, kar boste počeli in začrtali bo veliko in obširno, tudi način razmišljanja. Odnosi bodo področje življenja, iz katerega se lahko učite in raziskujete. Da bi ohranili svojo srečo in svobodo, boste želeli biti z nekom, ki razume potrebo po neodvisnosti.

Pristop do odnosov ter do kariernih premikov bo zelo resen in premišljen, povezan z zanesljivimi ljudmi. Odzivi ne bodo tako drastični kot v preteklem obdobju, ampak resni ter obarvani z navidezno noto hladne energije. Zavestno se boste kakšni zadevi odrekli, če bo dišala po nestabilnosti. Namesto da se pritožujete zaradi premalo dogajanja na področju čustev, se raje v tem obdobju poslovno obarvanih energij usmerite v napredek na področju dela ali izobraževanja.

Tedenski horoskop za obdobje 18. do 24. decembra napoveduje prehod Sonca v znamenje kozoroga

Sedaj lahko dobite pomoč, tudi v trenutku, ko to najmanj pričakujete. Tabu teme bodo na področju kariere sprožale navdušenje. Nenehno boste razmišljali, kako bi lahko zaslužili še več denarja, malce boste na tem področju tudi skrivnostni ter zaprti v svoj nenavaden svet. Približala se vam bo materialistična energija, usmerjena v uživanje v tem, kar ponuja fizični svet.

V negativnem smislu je obdobje lahko čas, ko na dan privrejo travme, povezane z vašim občutkom lastne vrednosti, odnosov ter spolnostjo. Vpliv gre pod površje in želi poznati vsako podrobnost, drama bo tokrat nekaj čemur se boste težko izognili. Polemike vas ne bodo prestrašile, pokazali boste tudi potlačena čustva. Z veseljem boste opazovali druge ljudi na diskreten način, ne da bi bili sami opaženi.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju dvojčkov, leva in rib.

Preberite tudi MOŠKI, ČESA JI GLEDE NA NJENO ASTRO ZNAMENJE NE BI SMELI NIKOLI REČI? in KAR MISLITE IN ČUTITE VPLIVA NA VAŠE DELOVANJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar se ne prepirajte z vsemi, ki vas obkrožajo, namesto tega se raje brzdate in umirjeno počakate na trenutek, ko boste vse skupaj lažje sprejeli. Čeprav se zavedate svojih dosedanjih dosežkov, jih v drugi polovici tedna nikar preveč ne poudarjajte. Na področju čustev boste v soboto, ko bo luna v znamenju bika spustili oklep, ter se podali v z iskreno ljubeznijo obarvano zgodbo. Nikar ne pozabite, da ste nekaj obljubili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Besede, ki bodo prihajale iz ust nekoga od sodelavcev se bodo sprva slišale zelo obetajoče, vendar pa bodo v sebi skrivale kanček neiskrenosti. Razmislite o situaciji, ki se vam že nekaj časa nasmiha, vendar se najprej pozanimajte o vseh malenkostih, ki so prisotne v ozadju. Ker boste proti koncu tedna spremenili svoja načela, boste v družinskih situacijah veliko bolj prilagodljivi. Dogodki na ljubezenskem področju vas bodo prijetno presenetili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pogovorite se s prijateljem, saj lahko brezpogojno zaupate. Vztrajnost, ki ste jo vložili v določen projekt in skoraj obupali se vam bo v tem tednu končno obrestovala. Sodelavci bodo želeli zmotiti vašo zbranost, vendar se ne boste ozirali nanje. Bodite v soboto v domačem okolju bolj potrpežljivi, to je edini način, če se želite izogniti nesoglasjem. Nikar se ne odločajte na hitro, ker bi vas utegnilo zbegati nekaj nejasnega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poneslo vas bo v prijetne situacije, ki se vam bodo dogajale in jih še dolgo ne boste pozabili. Določeno napako v ljubezenskih odnosih boste z iskrenim pristopom popravili in se tako znebili zoprnega občutka. Dobro bi bilo, da v petek tvegate, saj bolj boste analizirali, težje se boste odločili. Morda boste ugotovili, da ste prav to potrebovali, saj ste se v zadnjem času preveč obotavljali. Ranljivi in občutljivi boste v nedeljo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V teden se boste z Venero v škorpijonu podali strastni. Obetajo se vam prijetne avanture, vezanim pa prijetni večeri v dvoje. Veliko se boste v sredini tedna ukvarjali tudi z analiziranjem svoje situacije na poslovnem področju. Očitali vam bodo, da ste arogantni, vi pa boste globoko v sebi vedeli,  da ste le zvesti sebi in svojim načelom. Prišli boste do zanimivega spoznanja, toda nekdo, ki vam veliko pomeni, se žal ne bo strinjal z vami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Imeli boste občutek, da je večina stvari, ki jih počnete in se vam dogajajo odvisna od drugih. Slabe vibracije se bodo če boste notranje nemirni dotikale zasebnega področja. Čeprav boste v petek končno zelo razposajeni, skušajte biti na področju kariere in denarja bolj natančni, da nečesa ne spregledate. Nikar ne preživite preveč časa v ugibanjih glede področja čustev, saj boste le tako zopet nezadovoljni.  Tisti, ki imate težave v razmerju ste v nevarnosti, da se zaprete v svoj svet.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar ne bodite, ko vas bo nekdo opozoril na določene napake tako neprilagodljivi. Iskali boste iskrico pozitivne energije, našli pa le nergajoče posameznike. Kočljive zadeve se bodo s pomočjo vztrajnosti odvijale v ustrezni smeri, z mirnimi živci bo vse skupaj še bolj kakovostno opravljeno kot sicer. V soboto se boste zapletli v situacije, zaradi katerih boste iz svojih globin obudili spomine, ki vam ne bodo najbolj všeč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar se ne bojte, kajti kljub občutku, da vam gre vse narobe, boste v sredo, ko bo luna v ovnu ponovno zašli v ustaljene tire, z vsemi starimi in novimi idejami vred. Sposobni boste potegniti jasno črto pred nekaterimi stvarmi, ki so vas do sedaj utrujale. Končno se odpirajo novi horizonti tudi na čustvenem področju. Tudi v domačem okolju se boste v soboto in nedeljo znašli po svojih najboljših močeh, nagaja vam lahko le neprilagodljivost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Začetek tedna z energijo Sonca v vašem znamenju bo namenjen odnosom. Vprašali se boste, kaj lahko pričakuje od določenih posameznikov, nato boste spoznali, da je vse to skupek situacij, ki podarjajo realno sliko. Kljub aktivnemu delovanju na področju kariere in denarja si vzemite v petek trenutek ali dva zase. Že zato, da si boste lahko pošteno oddahnili in se s prijatelji podali na zabavo. Odnosi bodo v nedeljo postali bolj stabilni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Končno prihaja več strpnosti v partnerskih odnosih, v katerih je do sedaj vladal pravi nemir. Veliko bo osvajanja, vendar bodite če ste vezani pozorni, da ne prizadenete svoje boljše polovice. Najprej se boste v petek odločili za krajšo pot, potem pa boste vse skupaj v zadnjem trenutku odpovedali, saj boste imeli občutek, da se stvari odvijajo prehitro za vaš okus. Bodite budni in aktivni, da ne zamudite čudovitih priložnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zelo ne vsakdanje doživetje lahko ostane kot eden lepših spominov, zato si v začetku tedna dovolite okusiti nekaj nenavadnega. Nadaljujete na področju kariere z zagonom, ki vas je pripeljal do točke kjer ste. V petek bo vsaka vaša odločitev nadgradnja obstoječega. Nekdo od družinskih članov vam bo v nedeljo zelo naklonjen, zato se bosta glede pomembnih stvari dogovorila brez večjih zapletov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V začetku tedna boste bolj nasmejani, čeprav bo na delovnem mestu še nekaj odprtih zadev. S ponosom se pripravljate na nekaj, kar vam omogoči večjo prepoznavnost in s tem večje povpraševanje. Pojavila se bo oseba, ki vas lahko zmede v optimistično naravnanem smislu. V nedeljo bo vsaka vaša odločitev povezana z razumevanjem in sočutjem, zato se boste vsi skupaj zelo lepo imeli.

Preberite tudi HOROSKOP: KAKŠNO BO LETO 2024?