Mesečni horoskop SEPTEMBER 2020 za vsa astrološka znamenja

September boste začeli z energijo Sonca v znamenju device. Prihajajo potreba po redu, vztrajnost, ter boljša organizacija. Previdni boste na področju prehranjevanja, zaradi česar se boste boljše počutili. Veliko lažje se boste večkrat podali v vadbo, ki bo odlično sredstvo za uravnavanje uma. Ta tranzit združuje naravno afiniteto do fizičnega in praktičnega z ostrim intelektualnim razumom.

Energija, ki jo boste zaznavali bo kritična, podrobno usmerjena in mentalno ostra.

Smiselno je, da se bolj osredotočite na pomembne zadeve in sledite strogemu urniku. Opazili boste tudi, da bolj trdo delate in ste bolj nagnjeni k pospravljanju stanovanja, pisarne ali avtomobila.

Merkur se 5. septembra zavihti v znamenje tehtnice, zato pričakujte tudi nekaj nihanja in neodločnosti pri poslovnih zadevah. Kreativnost bo tista, ki vam prinaša ugodne rezultate, seveda pa bo tokrat podkrepljena s trdim delom.

Na področju ljubezni prihaja vpliv Venere v znamenju raka. Zaradi ranljivega srca vas lahko razumejo napačno.

Ta občutljivost pa je lahko vaša moč, vendar potrebujete zaščito, še posebej če v odnosu že nekaj časa niste najbolj zadovoljni.

Obremenijo vas lahko tudi psihične turbulence drugih ljudi. Da razvijete občutek zaupanja, boste potrebovali čas in razne potrditve. Po 6. septembru bo zaradi prehoda Venere v znamenje leva prisotne več strasti, poželenja in lepih trenutkov. Če se do sedaj niste ujeli, lahko sedaj pričakujete harmonično ujemanje s svojo ljubljeno osebo.

Mars v znamenju ovna se 9. septembra začne gibati v retrogradni smeri, zato se lahko pojavi nekaj konfliktov, saj boste na trenutke delovali preveč vročekrvno.

Jupiter v znamenju kozoroga se bo 12. septembra začel gibati v direktni smeri, zato lahko pričakujete tisti, ki se bo boste resnično trudili dobre rezultate in morda celo napredek.

SLAVNI, KI PRAZNUJEJO V SEPTEMBRU

Slavni, ki praznujejo v septembru

16. septembra praznuje Klemen Janežič

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Device. Posamezne energije ga ves čas vodijo k samokritičnosti, ki je zanj lahko uničevalna in mu blokira možnosti, da na poslovnem področju doseže boljše rezultate. Z Marsom, ki se je ob njegovem rojstvu nahajal v Devici je trmast in vztrajen. Njegov um je zelo hiter, ter dela ves čas. Ima veliko potrebo, da izrazi svoje mnenje in ne prenese, ko ljudje ne jemljejo resno njegovih idej, predlogov in zamisli.

23. septembra praznuje Katarina Čas

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v prvi dekadi Tehtnice, kar pomeni, da je njena pot do dosežene samozavesti daljša in veliko bolj zapletena. Tehtnica predstavlja veliko stvari, v prvi vrsti odlično presojo, občutek za sočloveka, izbran okus, pošteno igro, pravičnost in harmonijo. Jupiter v znamenju Dvojčkov v IV. hiši ji podarja razigranost in prijetnost. Pomanjkanje volje v situacijah, kjer ni dovolj interesa.

Preberite tudi KATERO ZNAMENJE IMA NAJVEČ LASTNOSTI SLABEGA PARTNERJA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V september stopate polni bremen, vaši bližnji niso preveč navdušeni, ker nečesa preprosto niste izpolnili.

Zapisujte si in hranite vse, kar je najpomembnejše, saj bi lahko v nasprotnem primeru prišlo do zmede. Ko bo sredi meseca potrebno sprejeti drugačnost, se boste odločili na podlagi občutka in kot po navadi ne boste zgrešili.

Ljubljena oseba vas bo v drugi polovici septembra prijetno presenečala, lahko se sprostite in sprejmete nekaj zanimivega. Zaslužek, ki ga planirate že nekaj časa, vam lahko spolzi iz rok. Ni druge rešitve, kot da se glede določenih zadev še enkrat potrudite po najboljših močeh. Na zdravstvenem področju se vam bo situacija konec septembra, ko bo Sonce v tehtnici razjasnila.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu septembru
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nič se ne bo v septembrskih dneh spremenilo, če se ne boste potrudili. S pomočjo Sonca v devici boste dobili priložnost za pristno bližino in predanost v odnosu z osebo, ki vas privlači že dlje časa. Določene zgodbe še ne morete dokončati, zato se sprostite in po možnosti usmerite v kaj drugačnega in zanimivejšega, kar vas bo sproščalo.

Ne potrebujete napotkov, saj sami najbolje veste, kdo vam je najbolj pri srcu in kam se lahko obrnete, ko imate težave. Vsekakor se v zadnjem delu septembra, ko vam bo nagajal vpliv Marsa držite tistih, ki so vam že dokazali naklonjenost. Razmišljali boste o priložnostih, ki se bodo izkazale za zelo zanimive.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu septembru
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh septembra, ko se bo Merkur sprehajal v znamenju device boste morali narediti manjši korak in dosegli boste to kar si že dolgo želite.

Kljub temu, da vam bo nekdo metal polena pod noge. Življenje bo od vas zahtevalo nekaj več resnosti. Družinske odgovornosti bodo spodbujale trezne premisleke o finančnem področju.

Pomagajte si s prilagodljivostjo. Konec meseca prinaša dodatno delo, vendar si prav vsega ni treba takoj naložiti, naj mine nekaj časa, da stvari dobijo pravo obliko. Postavili se boste na stran bolj labilnih, vsaj dokler ne boste popolnoma prepričani v svoje sposobnosti in znanje. Izkoristite preskok energije in se odpravite nekam, kjer se lahko družite, saj vas vzpodbuja prijetna kombinacija planetov.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu septembru
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V začetku septembra bi si morali narediti nekoliko drugačen urnik, ki ga boste popestrili z novo zanimivo dejavnostjo. Časa bo na pretek, da uredite nekaj, kar si trenutno najbolj želite in se usmerite v zadovoljstvo. Preveč se ukvarjate z nečim, kar vam krade energijo in zadeva osebo, ki je ne morete razumeti. Sicer pa ne gre za resnejše težave, kvečjemu za obojestransko neprilagodljivost.

Ni razlogov za dvome, pustite, da se stvari odvijajo spontano, in ne bodite preveč togi, kot tolikokrat do zdaj. Vezani vztrajajte konec septembra glede načrta, ob katerem sta z drago osebo že dogovorjena in lahko dobi pravo podobo. Prednost dajte tistim, ki se do vas obnašajo iskreno.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu septembru
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ker boste s Soncem in Merkurjem v znamenju device v prvih dneh septembra prepričani da delate prav, lahko mirno nadaljujete v tako kot ste si zastavili.

Storili boste nekoliko neobičajen ali celo drznejši korak, ki se vam lahko kmalu obrestuje. Začelo se bo nekaj novega, obetavnega in končno boste bolj nasmejani.

V zadnji del septembra se boste podali flegmatični. Ne vsiljujte domačim in prijateljem svojih mnenj, pa če ste še tako prepričani v svoj prav, saj boste na drugi strani našli prav tako težkega nasprotnika. Bodite prilagodljivi in uspelo vam bo marsikaj, kar se je zdelo nemogoče. V čustvenih odnosih boste poskusili na vsak način dokazati svoj prav.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu septembru
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V september stopate z Merkurjem in Soncem v vašem znamenju odlično pripravljeni. Uspelo vam bo vse kar ste si zastavili, toda nikar ne pretiravajte. Previdno pri nakupih, marsičemu se preprosto ne morete upreti, kljub temu, da stanje na računu ne bo ravno rožnato. September bo za vas čaroben in igriv. Ne boste več zadržani, saj končno veste, kaj si želite, in to si boste tudi poiskali.

Odnosi z mlajšimi vam bodo dali poseben zagon, zato se podajte z njimi na prijeten sprehod. Osvajate z odločnostjo kar je nekomu v vaši bližini zelo všeč, zato izkoristite priložnosti, ki se vama nakazujejo. Tudi fizično boste konec meseca močni in odpornejši, saj ste končno začeli skrbeti zase in se nehali ukvarjati z drugimi.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu septembru
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar se preveč ne trudite, da bi se že v prvi polovici septembra premaknili naprej.

Za večino stvari namreč ne boste našli ustrezne razlage. Če se boste lahko vsaj za enkrat obrnili stran od razuma in se boste posvetili čustveni plati, se boste boljše počutili. Urejali boste svoje zasebne zadeve, med prijatelji in v ljubezni, zato boste zanihali med navali strasti, v katerih se boste za ljubo osebo pripravljeni celo spremeniti.

Vezanim bodo najbolj naklonjeni zadnji dnevi v mesecu, saj bosta takrat s partnerjem zaradi Sonca v vašem znamenju kompatibilna. Z nadutostjo in pretirano samozavestjo resnično ne boste naredili dobrega vtisa, zato ostanite preprosti.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu septembru
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poskrbite za drugačno obnašanje in odprla se vam bodo drugačne priložnosti, skozi katere vas bo vodilo tudi boljše počutje. Okoliščine se bodo počasi izboljšale, tudi na osebnem področju. Morda nimate dovolj časa za vse, toda vsaj na pomembnem sestanku se boste dogovorili za nekaj mamljivega. V komunikaciji boste neprekosljivi, zato jo izkoristite v svoji smeri in si izborite tisto, kar smatrate, da vam pripada.

V čustvenih odnosih se lahko konec meseca malce ustavite, kar ni najbolj priporočljivo. Poskrbite za zbrane misli, saj vas nekdo vztrajno opazuje. Blesteli boste na pomembnih srečanjih, kjer je treba pustiti dober vtis.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu septembru
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

S samozavestjo se lahko že v začetku septembra strelci daleč prebijete.

Za tiste, ki jih imate najraje, se boste pripravljeni postaviti in boriti. Lepo je da ste dobri po srcu, vendar pa ste kdaj pa kdaj tudi preveč ustrežljivi. To bi lahko nekdo izkoristil, če ne boste dovolj pozorni. V sredini septembra boste pri neki zadevi prevzeli glavno vlogo in se končno zopet prebili na vrh.

Vsi bodo navdušeni, saj jih boste vodili po pravi poti in si s tem priborili naklonjenost simpatične osebe. Na poslovnem področju nimate večjih težav, saj boste aktivni in inovativni. V zadnjih dneh meseca, ko bo Sonce v tehtnici se boste bolj posvečali področjem ljubezni, osebne rasti in kreativnosti.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu septembru
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Največ zapletov lahko v prvih dneh septembra marljivi kozorogi pričakujete ravno na področju kariere. Vendar bodo težave kratkotrajnega značaja. Vaše finančne želje bodo sredi meseca izpeljane brez težav, obeta se vam tudi napredovanje, za katero se tokrat ne bo treba pretirano boriti. Še naprej boste cenili svojo neodvisnost in svoje metode reševanja situacij, ki vas ne bodo pustile na cedilu.

Konec septembra boste s pomočjo vpliva Sonca v tehtnici končno dosegli ravnovesje med odgovornostjo in sproščanjem. Glavna stvar, ki jo boste morali imeti v mislih, bo, da se držite le preverjenih metod in se ne izpostavljate na neznanem terenu.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu septembru
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V september se boste podali s številnimi dvomi in pričakovanji.

Pokazati bo treba več spoštovanja do ljudi, s katerimi ste povezani, saj vas bodo vplivi planetov v napetih situacijah odnesli v nespoštljive reakcije, s katerimi bi si lahko naredili več škode kot koristi. Bodite pripravljeni vložiti ogromno truda v svoje načrte, da bo zaključek takšen, kot si ga želite. Prihaja tudi velik preobrat na vašem finančnem področju.

Ta trend se bo nadaljeval tudi v zadnjih dneh septembra. Nadzirali in analizirali boste svoje finance, kar vam prinaša še več napetosti in strahu pred neuspehom. Ne pretiravajte, raje se posvetite ljubezni.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu septembru
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ključnega pomena v prvih dneh septembra bo, da zaupate vase ter da ne odklanjate možnosti za manjše zaslužke, ki vas lahko dolgoročno, sicer počasi, popeljejo v stabilno materialno obdobje. Čeprav je vaša komunikacija že v osnovi odlična, jo boste sedaj še bolj izpilili in boste z njo sposobni premikati gore ter doseči skoraj vse, kar si boste zamislili. Želeli boste poskusiti nekaj novega, neznanega, saj vas bo vsakodnevna rutina utrujala.

Če delate z ljudmi, jih boste sposobni motivirati in voditi s svojimi novimi, uspešnimi prijemi. Vaši glavni interesi v zadnjem delu septembra bodo finance, zdravje, ljubezen, romantika in spolnost. Dotaknili se boste tudi medsebojnih odnosov, ki vas bremenijo že nekaj časa.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu septembru

Preberite tudi LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU