Preverite, na katerih področjih imate največ možnosti za zmago

Lepo je, da ste skromni, vendar vas bo ta lastnost večkrat pustila razočarane in neizraženi potenciali ter želje vas lahko močno obremenijo. Ker veste in se zavedate, da si zaslužite najboljše, je prav, da za to tudi samozavestno in vztrajno poskrbite. Vsaka skupina znamenj pa je šibka na določenih področjih in nihče si ne bi misli, da so ravno ognjena znamenja tista, ki s težavo zahtevajo povišico.

OGNJENA ZNAMENJA (oven, lev, strelec)

ZAHTEVAJTE POVIŠICO IN NAPREDUJTE V SLUŽBI

Vedno vse znate in zmorete, zato postajate večinoma samoumevni, povišico in napredovanja pa dobivajo drugi, kljub temu da veste, da ste veliko bolj sposobni od njih. Ker zelo dobro opravljate vse, česar se lotite, ste dodana vrednost za podjetje. Zato lahko brezkompromisno izpostavite sebe in počasi zahtevate povišico ali napredovanje, po katerem močno hrepenite.

Preverite, na katerih področjih imate največ možnosti za zmago

Zakaj bi se skrivali v senci, ko pa ste lahko opaženi in seveda nagrajeni.

Tudi če iščete novo službo, se zaradi svoje vsestranskosti nikar ne zadovoljite z najslabšo izbiro, ampak si postavite svojo ceno ter jo tudi zahtevajte. Ne bodite boječi, nesigurni in tihi, bodite takšni kot ste, tudi na razgovoru, temperamentni, iznajdljivi in spontani. Pričakujte, da boste s svojim samozavestnim pristopom veliko lažje izžarevali uspešnost, sigurnost in moč. Vse to pa je na področju dela ključnega pomena, še posebej na poti do napredka ali višjega položaja.

ZRAČNA ZNAMENJA (tehtnica, dvojčka, vodnar)

SPREJMITE KOMPLIMENTE IN UŽIVAJTE OB POGLEDU V OGLEDALO

Čeprav veste, da ste simpatični, se naučite sprejemati komplimente. Če jih znate sprejeti, ne pomeni da ste samovšečni in zaverovani vase, predvsem pa verjemite iskrenim komplimentom. Nikar ne zardevajte, ko prejmete pohvalo, naj ta pohvala poveča vašo samozavest. Ko nekdo reče, da izgledate odlično, najbrž to tudi misli, zato prenehajte dvomiti.

Preverite, na katerih področjih imate največ možnosti za zmago

Seveda pa je prvi korak, da se soočite s svojo podobo v ogledalu in jo sprejemate.

Zavedati se morate, da ste lepi takšni kot ste, ter da ne potrebujete nobenih popravkov, da bi zasijali. Večkrat se nasmehnite svoji sliki v ogledalu in se z njo povežite tudi na globlji način. Sprejmite vse svoje pomanjkljivosti, saj se boste s tem dvignili in poskrbeli, da vam bo uspelo še več začrtanih stvari. Čeprav za druge delujete popolnoma neobremenjeno, se morate čim prej naučiti biti neobremenjeni in zadovoljni s sabo tudi v notranjosti.

VODNA ZNAMENJA (rak, ribi, škorpijon)

PREKINITE NEZDRAVO RAZMERJE IN PREVZEMITE ZASLUGE ZA SVOJ USPEH

Vsakdo izmed vas se je zagotovo že znašel v razmerju, kjer je bilo čutiti napetost, ker pa smo v večini sužnji navad in ustaljenega ritma, večkrat vztrajamo v slabih razmerjih, namesto da bi srečo poiskali drugje. Vodna znamenja se zaradi svoje povečane čustvenosti in labilnosti večkrat ne znate iztrgati iz krempljev manipulacij in trpljenja, kar slabša kvaliteto vašega življenja.

Preverite, na katerih področjih imate največ možnosti za zmago

Čim prej vdihnite in izdihnite, seštejte pluse in minuse ter zaključite z razmerjem, ki vas močno obremenjuje.

Tudi če se boste v tistem trenutku počutili nezmožni funkcionirati sami, je to vendar samo trenutek, oziroma obdobje, ki bo vsekakor minilo. Naučite se tudi tega, da skupinsko delo ni nikoli enako porazdeljeno, ter da samo z njim težko dosežete svoje resnične potenciale, zato čim prej prekinite z dvomi in strahovi, ter si dovolite uspeti tudi individualno. Ko se boste enkrat podali na drugačno pot, bolj polno samozavesti, vam bo to počasi prišlo v navado, torej prevzemite zasluge za svoj uspeh in bodite bolj ponosni nase.

ZEMELJSKA ZNAMENJA (bik, devica, kozorog)

PREDAJTE SE SAMOZAVESTNO IN VZTRAJAJTE V VADBI

Preveč načrtujete, preveč se držite svojih tradicionalnih principov, ki lahko povzročijo, da bo vaše življenje delovalo dolgočasno, vaše notranje želje pa bodo ostale neizražene. Čim prej začnite delovati bolj sproščeno in samozavestno. V odnosih, tudi intimnih, ki za vas sicer niso ključnega pomena, se bolj spontano predajte, ter ne pozabite resnično uživati. Spolnost je del življenja, samozavest pa je glede na številne raziskave najbolj zaželena lastnost pri nasprotnem spolu.

Preverite, na katerih področjih imate največ možnosti za zmago

Pozabite na sramežljivost in nerodne pripetljaje in se raje predajte z vsemi svojimi čuti.

Seveda pa ne pozabite na meje dobrega okusa in počnite samo tisto, kar vam je zelo všeč. Ko se odločate za vadbo in želite vztrajati, razmišljajte o tem, da je to vaš pomemben ključ do boljšega počutja in zdravja. Kljub temu, da je vztrajnost vaša vrlina, na tem področju nekako ne zmorete vztrajati do konca, zato se s povečanjem motivacije z veseljem podajajte v težko delo, ki pa vam bo po nekaj mesecih vadbe zagotovo podalo učinkovite rezultate.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi POT DO USPEHA ZA VAŠE ASTROLOŠKO ZNAMENJE