Mesečni horoskop JULIJ 2020 za vsa astrološka znamenja

V mesec julij boste stopili z nežno energijo Sonca v znamenju raka. Notranji občutki vas vodijo k boljšemu jutri in razčiščevanju odnosov. Tudi tistih, ki so v zadnjem času zelo komplicirani in nejasni. Nato se Sonce 22. julija pomakne v znamenje leva, prihaja optimizem. Čustva se bodo razbohotila in veliko lažje se boste usmerjali k novim rešitvam.

Venera v znamenju dvojčkov prinaša razpršeno energijo. Zaželeli si boste več dogajanja in lažje se boste prijetno usmerjali v nove vibracije. Na področju dela bo manj energije, vendar boste kljub temu previdni in pridni. Na prave rezultate bo pa potrebno še nekoliko počakati.

Mars v znamenju ovna bo sicer prinesel nekaj konfliktov, vendar boste povečali svojo moč, v smeri, da se čim prej pomaknete naprej in se prenehate smiliti sami sebi.

Horoskop za mesec julij 2020SLAVNI, KI PRAZNUJEJO V JULIJU

3. julija praznuje Domen Kumer

S Soncem v raku je nežen, previden in občutljiv in venomer izbira besede, ki so globoke ter premišljene. Zanj je vsekakor najboljša izbira skupno, družinsko življenje, ki povečuje občutek varnosti. Ker ima Luno v znamenju ovna, ga odlikujejo pogum, entuziazem in neodvisnost. Vedno verjame in zaupa vase, s svojimi dinamičnim pristopom vedno ambiciozno zakorakala proti cilju.

4. julija praznuje Nina Badrić

Njen Merkur se nahaja v znamenju leva, zato se v poslovnem svetu lažje sooča s pritiski in je sposobna prevzeti kakršnokoli naporno delo. Odlikujejo jo ambicioznost, iskrenost, lojalnost ter prijateljski pristop. Vedno je dobre volje, razpoložena in ima odličen občutek za organizacijo in vodenje. Otroci in prosti čas so njena prioriteta.

Želite izvedeti več o svoji osebnosti? Odgovor je Natalna astrološka analiza

Preberite tudi POLETNI HOROSKOP 2020 ZA VSA ASTRO ZNAMENJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V začetku meseca julija se boste premaknili iz obstoječe situacije.

Dogajati se vam bodo začele lepe stvari in končno boste začeli zahtevati, da vas določeni ljudje, ki so za vas pomembni bolj spoštujejo. Z Marsom v vašem znamenju sledi veliko prijetnih vibracij, najprej v obliki novosti ali dolgo pripravljenim in načrtovanim dejanjem.

Pogoji bodo odlični zato izkoristite priložnosti. Situacijo, ki vas je skrbela, boste konec meseca julija, ko bo Sonce v levu dobro ocenili in ostane vam le še to, da se potrudite po najboljših močeh. Imeli boste veliko kreativnih idej, ki lahko prinesejo zelo vzpodbudne rezultate.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu juliju
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaša energija bo zaradi Sonca v znamenju raka v prvih dneh julija nihajoča, vendar so kruti vplivi že za vami, zato vam bo sedaj nekdo pomagal, da se osvobodite težav in zaživite z nasmeškom na obrazu. Na področju prijateljskih odnosov se nakazuje na psihični in duševni ravni aktiven čas.

Največ napetosti bo prisotnih na zasebnem področju, vračali se boste k nerešenim situacijam in preteklost vas bo večkrat hoteli ali ne objela. Samski biki prehajate konec meseca v novo obdobje, ki bo polno prijetnih dogodivščin, ki se bodo vtisnile v spomin. V krogu družine boste našli svojo srečo.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu juliju
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dvojčki, razigrani in hitri, popazite v julijskih dneh na zdravje, posebno zavarujte svoja prebavila, glavo in kosti.

Bolj se bo bližala sredina meseca julija, bolj boste neobremenjeni in pripravljeni na vrsto podvigov, ki bodo na zanimiv način dopolnili vaš čas in pregnali nezadovoljstvo. S svojimi izkušnjami boste z veseljem pomagali tudi ljudem v stiski.

Na področju čustev vam določene zadeve proti koncu meseca ne bodo ravno najbolj jasne, saj boste zmedeni in neodločni. Iz druženja se bo po naključju rodila dobra zamisel, ki vam obljublja počasen, vendar donosen napredek.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu juliju
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V prvi polovici meseca, ko bo Sonce potovalo po vašem znamenju, se skušajte nadzirati v odnosih, v nasprotnem primeru se boste ves čas vrteli v konfliktih. Lahko se znajdete v vlogi svetovalca, ne pa mučenika, kot se vam običajno dogaja. V sredini meseca se pomikate k boljšemu počutju.

Raziskovali boste radosti življenja, deležni boste tudi veliko nežnosti. V kolikor se boste lahko vsaj za trenutek obrnili stran od razuma in se posvetili čustveni plati, vas čaka zadovoljstvo. Pozabite na osebnem področju to, kar vam narekuje vaš ponos in raje prisluhnite srcu.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu juliju
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energija prve polovice julija bo zaradi Sonca in Merkurja v znamenju raka zahtevna.

Vodi vas v lastne globine in vas spodbuja, da se soočate z lastno negativnostjo in dvomi. Bolj kot bo vaše srce odprto za težave drugih, lažje bo razumeti vse skupaj. Nikar se ustrašite neznanih področij, saj jih lahko z malo truda tudi vi kmalu obvladate.

Ljubezenski odnosi bodo še posebej cveteli pri ženskah, saj boste prispodoba lepote in nežnosti. Prodorna pot se konec meseca julija nakazuje tistim, ki se ukvarjate z umetnostjo ali glasbo.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu juliju
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V prvih dneh julija, ko boste s Soncem v raku previdni, boste vsaj na polovični poti, ki vodi k lahkotnejšemu delovanju. Nenehno odlašate glede urejanja pomembnih zadev, kar vas lahko drago stane, zato pohitite, da ne boste prepozni. Tudi v odnosih se lahko pojavijo ovire, morda zato, ker vas je strah nečesa.

Vaše zasebne zadeve bodo proti koncu meseca rešene, zato vas naj ne skrbi. Najprej pa prisluhnite šestemu čutu, ki vam nudi prave odgovore. V zadnjih dneh julija boste zaradi pestrega dogajanja pozabili na skrbi, ki jih imate na področju financ, zato pa se boste toliko bolj posvečali vsemu, kar je bilo zaradi obveznosti na stranskem tiru.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu juliju
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ljubezenske zvezde vam bodo v prvi polovici julija, ko bo Venera potovala v znamenju dvojčkov izredno naklonjene.

Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite naslednji korak in ne dovolite, da manipulira z vami. Soočenja, ki jih ne bo malo, bodo vodila naprej, kar bo povrnilo vaš optimizem.

Proti koncu meseca prihaja boljša energija, spremembe bodo vidne tudi pri zunanjem videzu, za katerega boste večkrat deležni komplimenta, da izgledate mlajši. Prav tako boste pridobili zaupanje vase, kar vam lahko koristi na vseh področjih vašega življenja.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu juliju
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izrazite v prvih dneh julija kljub Soncu in Merkurju v znamenju raka bolj pogumno svoje mnenje, saj imate možnost, da vse obrnete tako, kot vam ustreza. Ljubezen v pravem pomenu bo na vrsti, ko boste čutili povečano strast in občutek, da vas nekdo resnično ljubi. Ukvarjali se boste tudi z osebno bilanco in začutili, da so spremembe nujne.

Vaši strahovi in dvomi se bodo proti koncu meseca julija umaknili, dobili boste moč in pogum, sprejmite pa tudi nasvete ljudi, ki jim zaupate, saj bi lahko sami spregledali kakšno pomembno malenkost. Postavljeni boste na realna tla in zanimiv aspekt bi vam lahko odvzel vašo občutljivost.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu juliju
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V prvi polovici julija boste pogumni strelci pripravljeni tvegati bolj izrazito kot običajno.

Brez težav se boste prilagajali spremembam v zadnjem trenutku ali pa jih boste morda celo predlagali drugim. Pozorni pa bodite na zapravljivost, saj vas bodo določene zadeve mikale. Glede delovnih nalog boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila in naredili kašen korak naprej.

Dober položaj Sonca in Venere vam bo v zadnjih dneh julija pomagal, da se osredotočite na pomembne zadeve ter razvijete občutke. Morali boste postati osredotočeni, da vam kakšna priložnost slučajno ne spolzi iz rok. Vaše notranje življenje bo sproščeno in tako boste imeli končno možnost sreče.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu juliju
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo nekaj predrznosti, kar vam je odveč, saj ste umirjene narave. Bodite v prvi polovici julija previdni in budni, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval o svojem prav. Najprej zahtevajte konkretne podatke, preden se karkoli odločite. Intenziven razvoj dogajanja bo od vas zahteval popolno predanost in hitre odločitve.

Konec meseca julija sicer ne bo lahek, toda vsekakor se vam obrestuje poskusiti to kar se vam ponuja, saj se zavedate, da drugače ne bi bili sproščeni in zadovoljni. Preveč se obremenjujete, namesto da bi nekaj pomembnega preprosto preložili do trenutka, ko vam bodo zadeve pisane na kožo.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu juliju
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V začetku julija si lahko z Marsom v znamenju ovna obetate nekaj konkretnih korakov in sprememb.

Zato poskusite nekako prepoznati majhne namige in uživajte v spogledovanju. Že iz navade boste previdni, vendar nimate razlogov za predolgo razmišljanje. Ravnajte se po občutku, posebno glede zgodb, ki se pravzaprav ponavljajo in vas nekoliko vznemirjajo.

Nesporazume boste v drugi polovici julija težje razreševali in prenašali, ker boste preveč ponosni in občutljivi. Pri zadevi, ki se vam je še pred kratkim zdela čudovita, boste odkrili nekaj pomanjkljivosti, vendar ne reagirajte prehitro.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu juliju
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj boste v prvih dneh julija brez predhodnega razmišljanja, vendar kljub temu zelo učinkovito. Ljubezensko področje bo od vas zahtevalo veliko vaše energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s prijatelji, vendar bo vse odvisno od vas in vašega načina sprejemanja drugačnosti. V zadnjih dneh julija se vam lahko pojavi ljubosumje, ki ga boste tokrat težko nadzirali.

Zanimale vas bodo tudi težave drugih, zato pazite, da ne boste v navalu svoje radovednosti koga prestrašili in povzročili napačnega vtisa o sebi. Vaši glavni interesi bodo psihologija, otroci in skrb, povezana z njimi, ter pripadnost v ljubezenskem odnosu.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu juliju