Preverite POLETNI horoskop 2020

Pred vami so poletni dnevi, v katerih bodo planeti doprinesli k temu, da se nekoliko ustavite in prisluhnete sebi. Venera bo božala vaše srce in ustvarjala pravo harmonijo. Mars pa bo tisti, ki bo poskrbel, da bo v ljubezenskih odnosih prisotna strast.

OVEN

Počutje, zdravje: V poletnih dneh bi ovni lahko rešili nekaj vprašanj, ki so povezana z zaupanjem, kar vas bo razbremenilo tudi na fizični ravni. Ne bodite skrivnostni in odgovarjajte na vprašanja. Preverite lastne izkušnje in se podajte v prijetno branje o zdravju in metodah izboljšanja počutja.

Ljubezen, odnosi: Venera se bo nahajala v vaši ljubezenski hiši med 5. junijem in 8. oktobrom. Tam bo prisoten tudi Mars, ki bo pripeljal do odkrivanja novih načinov ljubezni. Na vas bo vplival nekoliko dramatično. Pričakujte igrivo, strastno in nadvse romantično poletje. Ovni bi morali biti v poletni dneh še bolj drzni in vedno prevzeti pobudo, drugače boste ostali praznih rok. Ker se bo planet Saturn nahajal v vaši hiši intimnosti, boste na tem področju malce bolj občutljivi.

Poletni astro namig: Prisluhnite svojim skritim željam in se v poletnih dneh končno razbremenite napetosti!

BIK

Počutje, zdravje: Biki se boste v poletje podali utrujeni in malce ležerni. Komaj v avgustu lahko pričakujete aktiven zagon in pravo energijo, da se spustite v poletne radosti. Veliko se boste družili, vendar svojih zdravstvenih tegob drugim ne boste razlagali.

Ljubezen, odnosi: Julija boste biki po tihem hrepeneli po sladkih poglobitvah, po prijetnem skupaj preživetem času in romantiki.  Poletje je pravi čas za gnezdenje, srečanje s starši ali družinske izlete. Ljubezen se lahko pojavi tudi z nekom, ki je bil do sedaj vaš dober prijatelj. Stabilni Saturn vas usmerja k temu, da gradite stabilen ljubezenski odnos in čez poletje ohranite predvsem zaupanje. Samski biki pričakujte več priložnosti konec meseca avgusta.

Poletni astro namig: Zaustavite se v poletnih dneh tam, kjer čutite spoštovanje, ostalo preskočite.

POLETNI horoskop 2020

DVOJČKA

Počutje, zdravje: S Saturnom v vaši hiši zdravih navad boste skozi vse poletje budni na področju zdravja in prehranjevanja. Izogibali se boste hitrim prigrizkom, le alkoholnim pijačam boste težko ubežali. V avgustu lahko srečate prijetno osebo, ki bo vaša motivacija med jutranjim tekom ali v telovadnici.

Ljubezen, odnosi: Venera vas bo skozi poletje ohranjala v spogledljivem duhu, še posebej v avgustovskih dneh, ko boste razmišljali le o osvajanju. Strasten Mars bo povzročil, da se boste težko umirili, še posebej tisti, ki ste v resnem razmerju. Samske bodo mikali popolni neznanci, zato bodo vaša okenca raznih omrežij vedno polna. V času retrogradnosti pričakujte nekaj verbalnih konfliktov v zvezi s čustvi.

Poletni astro namig: Dovolite tudi drugim, da se izpostavijo in bodite v poletnih dneh raje opazovalec.

RAK

Počutje, zdravje: Raki, julij vas bo povlekel v razmišljanje o zdravju, psihičnih napetostih in želji po vitalnosti. Čas je da greste naprej v smeri svojih prepričanj. Če ste na dieti, potem ne boste imeli težav, saj boste še kako disciplinirani. Sonce v vašem znamenju vas bo naredilo neverjetno vitalne.

Ljubezen, odnosi: Mars vam lahko v mesecu juliju pomaga priti do zaključka, kaj na področju ljubezni potrebujete. Ne bodite sramežljivi in si dovolite izstopati. Še posebej do izraza bo vaša privlačnost prišla v zadnjih dneh avgusta, ko se lahko tudi na novo zaljubite. Dve polni luni bosta v vaše naročje pripeljali dolgoročnega ljubimca. Če ste v razmerju, bi se lahko zaročili ali celo poročili. Venera lahko v vaše ljubezensko življenje prinese veliko razkošja.

Poletni astro namig: Ljubezen se vam bo v poletnih dneh približala, tako ali drugače.

POLETNI horoskop 2020

LEV

Počutje, zdravje: Levi boste v poletnih dneh pokali od zdravja in dobrega počutja. Nič vam ne bo prišlo do živega. Vaša forma bo najbolj aktivna v avgustu. Prvi boste na kolesu in zadnji na igrišču, saj vas nihče ne bo mogel dohiteti. Kjer je moč je tudi volja, bo vaš poletni motivator.

Ljubezen, odnosi: Zaradi ugodne Venere lahko skozi poletje pričakujte veliko občudovalcev. Vaša divja stran se ne bo želela igrati, kljub temu boste na vsakem koraku iskali navdušenje.  Tisti, ki niste v razmerju, se boste v poletju znali soočati in le tako boste izkusili prednosti  samskega življenja.   Pazite le, da ne bo v ljubezenskih odnosih zaradi vpliva retrogradne Venere prišlo do težav. Polna luna vam bo prinesla trenutek preobrazbe ali preloma.

Poletni astro namig: Ne vznemirjajte ostalih zaradi svojega nakopičenega nemira.

DEVICA

Počutje, zdravje: Device, pred vami je je sanjsko, fantazijsko poletje, polno dobrih odnosov in osebnega napredka. Lahko se odločite za prekinitev odnosov, ki so obremenilni in povezani z vašimi koreninami. Dajte si čas, da začutite in rešite, kar morate rešiti.

Ljubezen, odnosi:  V mesecu juliju prihaja čustveno presenečenje, čeprav bo to lahko bolj poletna ljubezen kot dolgoročna zveza. Zanimanje bodo pri vas vzbudila spletna poznanstva, želeli se boste spoznati iz oči v oči. Vezani boste ljubljeni osebi največ časa namenili v drugi polovici avgusta, ko boste tudi bolj nežni in prilagodljivi. Venera prinaša preobrazbe in možnost, da tudi vi, ki ste vedno zadržani, postanete nekoliko bolj divji. Soočili se boste tudi s preteklimi izgubami in pogumno zajadrali naprej.

Poletni astro namig: Prihranite si nekaj energije za zadnje dni poletja, ki vam bodo najbolj pisani na kožo.

POLETNI horoskop 2020

TEHTNICA

Počutje, zdravje: Poiščite v poletnih dneh v svojih mislih nekaj ciljev, oziroma korakov, ki vas vodijo k hitrejši osebni rasti. Znali se boste povezati z vodo, katera bo vaše zavetje in pomočnik, da odplakne vse kar je negativno. Zdravje vam bo dobro služilo, še posebej v avgustu, ko boste polni energije.

Ljubezen, odnosi: S pomočjo vpliva Venere boste tehtnice ohranjale ležernost skozi vse poletje. Hrepeneli boste po bolj ljubečem pristopu do ljubezni in si želeli partnerja, ki bi se lahko družil z vami in bil vaš najboljši prijatelj. Samske tehtnice, pustite prijatelje, da igrajo igro in si privoščite zanimive spletne zmenke, saj vas čaka nekaj posebnega, morda tudi dolgoročnega. V avgustu bi vas lahko družabni metulj zmedel, zato ne pozabite na vse, kar ste nekomu obljubili.

Poletni astro namig: Čeprav ste trenutno odlično motivirani, kljub temu vzemite nekaj dni dopusta.

ŠKORPIJON

Počutje, zdravje: V poletnih dneh boste zaposleni z razvijanjem osebnih projektov, saj bo vodja Saturn povečal svojo moč in vas usmerjal k hitrejšim in bolj učinkovitim rešitvam. Ženske bodite v avgustu bolj previdne, da se izognete raznim vnetjem in morebitnim nadaljnjim zapletom.

Ljubezen, odnosi: Mars prebuja vaše sanje in z njim boste v poletnih dneh večkrat načrtovali romantičen pobeg. Sprememba okolja omogoča lažje osredotočanje na ljubljeno osebo in več smeha. Z Venero in Marsom se boste z veseljem tudi prilagajali, kar običajno ni ravno v vaši navadi. Lahko bi celo začeli posel s svojo ljubljeno osebo. Tisti, ki hrepenite po poglobitvah, boste morali še malce počakati, v poletnih dneh prstana še ne bo.

Poletni astro namig: Ljubosumje in maščevalen pristop lahko pokvarita sproščene poletne dni!

POLETNI horoskop 2020

STRELEC

Počutje, zdravje: Merkur vam lahko v poletnih dneh pomaga odpraviti napačno komunikacijo in titulo, da ste ljubitelji prepirov. Nekomu boste pripravljeni podariti drugo možnost. V avgustu boste hrepeneli po zasebnosti, da bi lahko v miru predelali vse moteče dejavnike in zaživeli čim bolj zdravo.

Ljubezen, odnosi: Vezani strelci boste v poletnih dneh romantično oživeli. Zaradi vpliva Venere se lahko na osebnem področju počutite kot čudovita boginja ali veseli žrebec. Samskim strelcem, bo skozi poletne dni omogočeno, da se izpostavite na poseben način in se morda celo spustite v dolgoročno razmerje. Zelo pomembna bo v avgustu za vas iskrenost, s katero boste reševali tudi morebitne zaplete. Približali se boste osebi iz preteklosti, ki je bila za vas vedno uganka.

Poletni astro namig: Nikar se ne ozirajte tja, kjer so stvari nejasne in nemirne.

KOZOROG

Počutje, zdravje: Za vas kozoroge prihaja posebno poletje, saj planeti razsvetljujejo vašo zapeljivo osmo hišo.  Bodite drzni in postavite svoje resnične občutke na prvo mesto. Tvegajte, dovolite si izstopati in vse skupaj bo še lepše. Na področju zdravja se bo potrebno bolj disciplinirati, saj vam bodo poletni koktajli še kako prijali.

Ljubezen, odnosi: Resni kozorogi boste v julijskih dneh naredili rez nad vsem, kar vas na področju ljubezni obremenjuje. Z Marsom v vaši zakonski hiši bo vaša želja po združitvi močna. Lahko bi predlagali namig, ki vodi do poglobitve razmerja. Pazite, da ne prehitevate besed in dejanj, medtem ko bo Venera avgusta retrogradna. Jupiter bo razsvetlil vaš pristop k ljubezni. Počutili se boste bolj pripravljeni na skok v neznano.

Poletni astro namig: Naj bo sreča tista, ki vas vodi tudi na ostalih področjih.

POLETNI horoskop 2020

VODNAR

Počutje, zdravje: V juliju boste vodnarji hrepeneli po bolj zdravi hrani in predvsem skušali izgubiti kakšen kilogram. Vadite s prijatelji ali se preizkusite v športu, ki vam ponuja novo obliko zabave. Prav je, da ste drzni in sprašujete točno tisto, kar želite izvedeti.

Ljubezen, odnosi: Vodnarji boste v poletnih dneh spoznali, da se nasprotja privlačijo. Venera bo vse poletje povzročala metuljčke, zato boste hrepeneli po osebi, ki vas lahko uravnoteži. Situacija v zadnjih dneh julija odpira vaše srce. Lahko bi se srečali z vročo priložnostjo ali pa dobili nadih v sedanjem odnosu. Bodite vodilni v ljubezni, saj se bo ljubljena oseba zgledovala po vaših merilih. Konec avgusta tvegajte in povabite nekoga na zmenek.

Poletni astro namig: Ne držite napetosti v sebi, raje se v toplih dneh zaupajte!

RIBI

Počutje, zdravje: Poletje bo pokazalo, da želite osebno rasti in se razvijati, le pravo tehniko bo potrebno izbrati. Da se boste izognili slabemu počutju, se še posebej v avgustu izogibajte sladkim napitkom. V svoje vsakodnevno delovanje morate vnesti več svojih potreb in prisluhniti svojemu telesu, ki vam bo samo povedalo kaj potrebuje.

Ljubezen, odnosi: Z vročim Marsom bo vaše poletje polno strastnih vrhuncev.  Vaša čustva bi lahko v juliju postala nekoliko dramatična, še posebej v bližini osebe, ki vas že dolgo po tihem vznemirja. Uživajte z ljubljeno osebo v avanturah na prostem. Najbolj vaju bo povezalo pohodništvo, kolesarjenje ali joga pod sončnim zahodom. Odnos se bo v zadnjih dneh avgusta gibal z veliko hitrejšim tempom. Ne bodite sramežljivi, raje povejte, kaj je tisto kar vas moti in notranje obremenjuje.

Poletni astro namig: Skušajte delovati bolj odprto in poletni meseci bodo veliko bolj razigrani.

Pripravljeno za Čvek v križankah

Preberite tudi PIKNIK OB MORJU Z VSEMI ZNAMENJI ZODIAKA