LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC NOVEMBER 2022

Ljubezenski horoskop za mesec NOVEMBER za vsa astrološka znamenja
Ljubezenski horoskop za mesec NOVEMBER za vsa astrološka znamenja

Ljubezenski horoskop za mesec NOVEMBER za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja: 10 minutes

Venera se bo v začetku novembra nahajala v znamenju škorpijona, zato boste bolj karizmatični, čutni, ter odporni, izžarevali boste močno spolno energijo. Ne bodite presenečeni, če bodo čustva bolj globoka, pohvalili se boste tudi z visoko čustveno inteligenco. Bolj kot običajno boste zaznavali prave namere drugih, zato vas ne bo nihče mogel zavajati. Pridobiti vaše zaupanje ne bo lahko, saj dinamika Venere v tej poziciji nakazuje na težave z zaupanjem in strah pred izdajo. Želeli boste nadzorovati svoja čustva in ljubezensko življenje. Prihaja tudi nekaj ljubosumja in posesivnosti, še posebej če vašim željam ne bo takoj ugodeno. V negativnem smislu je obdobje lahko čas, ko na dan privrejo travme, povezane z vašim občutkom lastne vrednosti, odnosov ter spolnostjo.

Vpliv gre pod površje in želi poznati vsako podrobnost, drama bo tokrat nekaj čemur se boste težko izognili.

Nato se 16. novembra zavihti v znamenje strelca in prinaša razbremenitev ter spontane odločitve, s katerimi boste lažje reševali zapletene situacije na področju čustev. Mars se bo v novembrskih dneh gibal retrogradno v znamenju dvojčkov. Sposobni boste tvegati in narediti vse, da ujamete dobre argumente.

Precej vznemirljiva energija nosi s sabo nekaj napetosti, nemir bo posledica vzponov in padcev, če se boste znašli na robu, lahko postanete nečimrni in nerodni. Skrivnosti boste težje obdržali zase, vendar pazite, da ne boste v zagonu povedali nečesa, kar bi moralo ostati skrito. Ker vas bodo navduševali spodbudni in intelektualni pogovori, lahko pričakujete nekaj duhovnih izmenjav, ki vodijo k dolgoročni stabilnosti.

OVEN

V november stopate na področju čustev zelo prilagodljivi. Storili boste, kar se od vas pričakuje, in ugotovili, da ste tako osrečili tudi sebe. Povezali se boste z ljubljeno osebo, neodločnost boste skrivali za velikimi filozofijami, ki pa ne bodo tako prepričljive, kot ste pričakovali. Veliko se boste v drugi polovici novembra vezani z ljubljeno osebo gibali v naravi, kajti to bo za vas edina rešitev, da ohranite telesno in psihično kondicijo. Proti koncu novembra prihaja pravi čustveni vulkan. Izgubljali boste kontrolo in se razburjali za vsako malenkost. Nekoga boste ocenili napačno, zato je priporočljivo da z naslednji koraki še malce počakate. Samskim bodo najbolj naklonjeni zadnji dnevi v novembru.

BIK

Pogum, ki se bo zaradi prepletenih energij škorpijona dvignil na višjo raven izkoristite predvsem v ljubezni, kjer bo dobila nedokončana zgodba zanimivo nadaljevanje. Ni razlogov, da bi nenehno zanikali svoja čustva. V kolikor boste spoznali, da morda zaradi pomanjkanja časa ne morete ugoditi vsem zahtevam ljubljene osebe, preložite vse resne pogovore, tudi če zadevajo družinske zadeve, otroke ali morebitno selitev. Ker se bo zvrstilo preveč stvari naenkrat, boste v novembru težko vse uredili in premislili. V zadnjih dneh novembra boste zelo odkriti in direktni, kar mogoče nekomu, ki se skriva za resnico ne bo všeč. Trikrat premislite, preden izgovorite težke besede.

Ljubezenski horoskop za mesec NOVEMBER za vsa astrološka znamenja

DVOJČKA

Popolnoma nemogoče bi bilo, da bi v začetku novembra, ko se bodo na področju ljubezni vrstili nesporazumi bili tiho, vendar poskusite svojo frekvenco prilagoditi dovoljeni meji. Samo nekaj malce ostrejših besed bo v trenutnih okoliščinah več kot dovolj, da bo nekdo odnehal. Sladke sanje bodo v sredini meseca naletele na čustvene omejitve, ki ste se jih zavedali že pred kratkim. Pripravite se na preizkus potrpežljivosti. Več pozornosti boste v zadnjih dneh novembra namenili svoji notranjosti. V ljubezni boste lebdeli od sreče in zraven premišljevali, kam vas določen odnos pelje. Morda v poroko, skupno življenje. Na hitro boste vpeljali nekaj zanimivih sprememb, ki se bodo zgodile spontano.

RAK

Skopi boste v začetku novembra z izražanjem čustev, nesrečna ljubezen vas zavira, četudi si tega ne priznate. Čim prej zavihajte rokave glede vseh odločitev povezanih z čustvi. Osredotočite se in se ne ukvarjajte z malenkostmi, ki vas čustveno vznemirjajo, nimajo pa nobene veljave. Potrudite se in razložite ljubljeni osebi, ki bo v dvomih celotno situacijo. Če vas ima res rada, bo razumela in vam pomagala. Samski ne bodite neučakani, predvsem zaradi preteklega nezaupanja. Ne pozabite, upanje umira zadnje. Proti koncu meseca boste slišali odločilno novico, ki vam lahko vsekakor pomaga zgraditi bolj stabilne strukture. Več kot običajno se boste smejali in zasanjano zrli v prihodnost.

LEV

Že drobna pripomba lahko v začetku novembra obudi stara nesoglasja in prav nič pozitivno se ne boste odzvali. Izid bo tokrat ostal neodločen. Ko dobite občutek, da ne morete dihati, je čas, da se umaknete in o vsem skupaj dobro premislite. Morda boste osamljeni, a bolj mirni, kot takrat, ko ste se ves čas obremenjevali s čustvi. V drugi polovici novembra se bodo zadeve umirile in našli boste ključ do srca osebe, ki je od vas precej različna, vendar vas kljub temu močno privlači. Vsekakor se lahko kljub različnim pogledom uskladita in doživita nekaj nepozabnega. Vse skupaj naj bo premišljeno in brez nervoze, ki bi vam lahko vse skupaj samo pokvarila.

Ljubezenski horoskop za mesec NOVEMBER za vsa astrološka znamenja

DEVICA

Nekoliko raztreseni in negotovi boste v začetku novembra, saj si želite nekaj resnega, po drugi strani vam pa ustreza da ste sami in svobodni. Čas je primeren, da se odločite, kaj je tisto, kar si v resnici želite. Če boste prisluhnili skritim željam, bo zadovoljstvo še večje. Veliko energije boste v sredini meseca namenjali domu, predvsem razmišljanju o skupni prihodnosti. V zadnjih dneh novembra, ko bo na vas vplivalo Sonce v znamenju strelca se boste obnašali, kot da iščete razloge za prepir. Vse skupaj se vam je nakopičilo, zato boste kritike še težje sprejemali. Nikar pa ne obupajte, saj bo dovolj časa, da preberete, preverite vse, zaradi česar ste negotovi.

TEHTNICA

Težavno obdobje, ko sta z ljubljeno osebo za vsak korak naprej naredila dva nazaj, se nepreklicno končuje. Zdaj bosta lahko le še napredovala, vajina ljubezen pa se bo neovirano razcvetela. Samske tehtnice, čustva bodo v sredini meseca, nikakor se ne boste sposobni umiriti. Ko boste nekaj razčistili, se lahko takoj zgodi nekaj drugega, kar vas lahko obremeni. Morda je najboljša rešitev, da si zaenkrat stvari ne jemljete preveč k srcu. Radi bi še premislili, vendar naj ne traja predolgo, sicer boste proti koncu novembra zapravili priložnost. Posebno v ljubezni, kjer boste dobili jasen namig ni razlogov za sprenevedanje. Pogovorite se z osebo, ki vas že nekaj časa preseneča in hkrati vznemirja.

ŠKORPIJON

V začetku novembra, ko se bosta Sonce in Venera nahajala v vašem znamenju prihajate do spoznanja, da sta za uravnotežen in stabilen odnos potrebna dva. Precej razneženi in požrtvovalni boste zanemarili lastna čustva v korist drugih. Če ste do zdaj pogrešali romantiko v zvezi, vam jo bo z malo truda uspelo spet prižgati in v njej celo uživati. Storite torej korak naprej ne bo vam žal, saj boste kmalu zopet deležni poželjivih pogledov in prijetnih komplimentov. Sonce v strelcu bo v zadnjem delu novembra močno vplivalo na dobro razpoloženje. Imeli boste veliko energije in si tudi marsikaj lepega in sproščujočega privoščili, seveda brez slabe vesti. Na ljubezenskem področju boste prišli do zelo zanimivih ugotovitev, ki bodo odlična odskočna deska za prihodnost. Zaupajte vase in pojdite v akcijo.

Ljubezenski horoskop za mesec NOVEMBER za vsa astrološka znamenja

STRELEC

V november se podajate neodločni in zmedeni. O določeni zadevi bi radi še premislili, posebno če se pojavljata dve osebi hkrati in dobro veste, da ne zdržite v dveh zgodbah naenkrat. Iščete prijateljstvo, dobili pa boste nekaj več. Vezani strelci, točno boste vedeli, kaj si želite, in spretno boste manipulirali s potrebami bližnjega. V sredini meseca sledi nekaj zapletov, zelo boste občutljivi in čustveno napeti, vsaka napačna beseda vas lahko zelo prizadene. Prenagljena odločitev vas lahko drago stane. Pustite v zadnjem delu novembra, ko bo zaradi Sonca v vašem znamenju vse skupaj lepše čustvom prosto pot. Če ste samski, vam strasten flirt ne uide, vezani pa boste hoteli ugajati partnerju in zadovoljiti vsako skupno željo.

KOZOROG

Ljubezenske zadeve vas bodo v začetku novembra, v kolikor se nahajate v razmerju nekoliko zmedle. Nekdo od vaju bo neverjetno neodločen, in to vas že spravlja iz tira, saj je v resnici vse že povsem jasno. Čutili boste, da marsikaj ni tako, kot si želite. Srčne zvezde vam nasprotujejo, zato se vse dogaja z zamudo in vse vas moti. Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bi lahko slišali od drage osebe in ne pripravljajte odgovorov. Vse boste izvedeli v pravem trenutku. Ne glede na vse boste proti koncu novembra glede čustev bolj optimistični. Končno se boste lahko sproščeno odločili podati se v pravo smer. Odpravite se nekam, kjer lahko vsaj začasno spremenite zakoreninjene navade.

VODNAR

V vas se bo z energijo škorpijona v začetku novembra prebudila želja po osvajanju in zapeljevanju. Zgovorni in družabni boste, pripravljeni na hitro akcijo. V vašem življenju se lahko pojavi nekdo, ki vam bo popolnoma zmešal glavo, kar se sliši zelo sladko, a če ste vezani, imate lahko zaradi tega pred seboj nekaj neprespanih noči. Pazite se raztresenosti in pomislite na posledice. Nenačrtovano si boste morda celo privoščili oddih, med katerim boste temeljito premislili, kaj se vam najbolj splača. Ne vrtite se predolgo v tem začaranem krogu. Močna volja vam bo proti koncu novembra v pomoč, tudi če se boste slabše počutili. Prebujali boste velikodušnost, jezo pa boste odgnali vstran.

RIBI

Nekdo vam je naklonjen, a resnice si morda še nočete priznati in raje se nekoliko sprenevedate in obotavljate. Strah ne bo imel prave osnove, vredni ste pozornosti, izboriti si jo morate sami. V sredini novembra vas bo razganjalo od intenzivnih čustev. Nikakor se ne poskušajte obvladati in jih zatirati, naj zaživijo. Brez dvoma boste začutili tisti znani nemir, ki vas bo silil k bežanju, a temu se morate upreti. Ko boste enkrat ugriznili, ne boste več spustili. Ko bodo stvari skrenile s poti, boste pač potrpežljivo začeli znova. Vztrajni in ljubeznivi boste proti koncu meseca prepleteni s svojo usodo, kar je pravilno. Veliko stvari se bo rešilo spontano, zato ne boste potrebovali vlagati dodatne energije. Raje jo porabite za kakšno sprostitev ali sproščen klepet.

Kaj vam bo v novembru na področju ljubezni najbolj pomembno?

Ljubezenski horoskop na november napoveduje, da bo pomembno brzdati prevroče strasti.