Mesečni horoskop OKTOBER 2020 za vsa astrološka znamenja

V prvi polovici oktobra se bo Sonce sprehajalo po znamenju tehtnice. Čas jeseni, ko narava zablesti v najlepših barvah, ki so polnejše, globlje in skrivnostnejše. To je obdobje uživanja sadov, polnosti užitkov, pa tudi sklepanja novih zakonov, dogovorov in partnerstev. Energije vas bodo spodbujale k učenju in spoznavanju novih pristopov na poslovnem ter finančnem področju. V službi boste inovativni in vaše zamisli bodo sprejete in pohvaljene. V ljubezni bo čas za izpopolnjenost.

Nato 22. oktobra Sonce preide v znamenje škorpijona. Strast in prodornost, ki jo prinaša ta vpliv, boste znali spretno uporabiti v svoj prid. Zavedali se boste pomena vztrajnega dela in osredotočenosti na bistvo. Ambiciozni boste in direktni pri doseganju svojih ciljev. Tako da lahko hitro zanetite kakšen prepir, če ne bo dovolj prilagajanja in diplomacije. Posebno občutljivi bodo odnosi z nadrejenimi, saj boste odločno zagovarjali svoja stališča, kljub temu, da morda nimate popolnoma prav.

Na področju osebne rasti se boste malo umirili, čeprav bodo planetarne kombinacije pomagale uresničevati vaše želje.

Če ste na začetku razmerja, bosta s partnerjem dosegla pomemben dogovor, ki ga bo smiselno upoštevati. Venera se bo v oktobrskih dneh zadrževala v znamenju device, kar vas na diplomatski način vodi v svet resnih odločitev. Ne bodite presenečeni, če vam svobodno razmerje kar neankrat ne bo več pisano na kožo. Zaželeli si boste bolj dorečenih odnosov. Čas bo, da se malo umirite, kar vam ne bo težko, saj ste imeli zadnje čase dovolj pestro življenje v čustvenem smislu.

Na trenutke boste precej pod stresom, predvsem zaradi partnerjevih odločitev. Zaradi stresenih dogodkov, ki sicer ne bodo imeli samo negativnega predznaka se boste malo slabše počutili in prav hrepeneli boste po udobju domačega okolja. Želeli boste poglobiti svoje znanje in zagnano se boste lotili študija ali pa boste samo utrjevali svoje znanje.

Zaradi retrogradnega Marsa v znamenju ovna Vse, se bo kar ni bilo pravilno zaceljeno, pojavilo tako intenzivno, da boste prisiljeni to končno obravnavati.

Kar je pomembneje, priznati nefizični izvor vaše bolečine. Neravnovesja na zunanji, subtilni ravni avre se bodo pretakala do telesa in se ozirala za ljubeznijo in pozornostjo. Prepoznavanje povezave med telesom, umom in duhom so glavna prioriteta Marsa v tej fazi.

Mesečni horoskop OKTOBER 2020 za vsa astrološka znamenja

7. oktobra praznuje Lara Komar

Sonce ima v znamenju tehtnice, zato je zelo privlačna, nežna in prikupna ženska, ki je pri nasprotnem spolu zagotovo opažena. Njen Jupiter se nahaja v znamenju device, zato je na področju dela in denarja zelo uspešna. Njeni predlogi so resni, premišljeni in dodelani in z njimi običajno v življenju uspe, še posebej takrat, ko ima ob sebi pomoč, saj ji timsko delo ne predstavlja nobenih težav.

27. oktobra praznuje Borut Veselko

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v 10. Hiši Škorpijona, kar pomeni, da je iznajdljiv, hudomušen in usmerjen v uspeh. Strast in nagnjenost k neobičajnemu sta lastnosti, ki skrbita, da je njegovo življenje vedno pestro. Z Marsom v znamenju Tehtnice v 9. hiši je premišljen, eleganten in takten v odnosih.

Preberite tudi OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU TEHTNICE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V oktober, ki ga spremlja Sonce v znamenju tehtnice vstopate z novimi energijami.

Čaka vas še marsikaj prijetnega, zato ni razlogov, da bi se prevečkrat vračali na stare zgodbe in jih premlevali. Preprosto se spomnite enostavnih besed in hitro preidite k želenim dejstvom, sproščeno in odločno. Mesec, ki je pred vami bo prinesel mnogo pozitivnih priložnosti, v ljubezni pa lep val prijetnosti.

Na pomoč vam bosta priskočila Mars in Jupiter, njuna energija vam bo omogočila hitrejši napredek, več motivacije ter vztrajnosti. Težave, ki ste jih bili deležni v prejšnjih mesecih se bodo zabrisale. Razen na čustvenem področju, kjer vas v zadnjih dneh meseca zaradi vaše neodločnosti čaka še nekaj dela in morda tudi odrekanja. Znašli se boste v kočljivi situaciji. Upoštevajte tudi razum, šele potem se odločite.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu oktobru
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V prvi polovici oktobra, ko boste biki malce neodločni sledijo odločitve, ki jih verjetno niste načrtovali. Globoko v sebi boste potrdili trden sklep in se ga držali do potankosti. Sredi meseca se boste srečali s povezavo med duhovnim in materialnim svetom in to vam bo tudi v pomoč pri kovanju načrtov. Na delovnem mestu bo zelo pestro, saj vas čakajo obveznosti, ki vas lahko posrkajo vase, če se ne boste dobro organizirali.

Venera v znamenju device vam bo pričarala več iskrenosti in stabilnosti na čustvenem področju. Zresnili se boste, stopili na realna tla in poskušali čim bolj osebno napredovati, še posebej v temah, s katerimi ste odlašali. Nekaj nejasnosti je vezanih na ljubezensko področje, kjer bo v zadnjem delu oktobra napeto stanje. Monotonost vas bo utrujala, želeli si boste sprememb.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu oktobru
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh oktobra se vam obetajo prijetne in neprijetne situacije, ki se bodo hitro izmenjevale. Zdrav način življenja in pozitivno mišljenje bosta dobri popotnici za napredovanje na vseh področjih. Seveda boste svojo srečo iskali v delu in delovnih obveznostih, ki vas lahko sredi meseca utrudijo. Pomembno bo, da naredite načrt in se razrešite tistih vzorcev, ki vas tako zelo bremenijo in blokirajo pred napredkom.

Konec meseca vam prinaša svežino in sprostitev. Mars bo vplival na vaša čustva, lažje se boste sestavili, tudi če boste s strani ljubljene osebe na preizkušnji. Energije boste imeli več kot dovolj in brez težav se boste soočali z manjšimi težavami, ki se vam obetajo. Rešili jih boste taktično in diplomatsko. Soočite se z notranjimi strahovi in naredite korak, s katerim odlašate že dlje časa.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu oktobru
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaše besede bodo v začetku oktobra s Soncem v tehtnici diplomatsko usmerjene in to vam je všeč, saj radi poudarjate svoje zamisli in se postavljate v ospredje.

Le popazite na zdravje, odločite se za bolj zdravo hrano ter za nekaj več razgibavanja. Oseba, ki ste jo nedavno spoznali, vam ne bo šla iz glave. Občutek vam govori, da ni ravno najbolj nedolžno bitje, vendar je po drugi strani točno takšna, o kakršni ste sanjarili.

Prepustite se sredi meseca ugodnemu vplivu, ter si ne dovolite, da bi nekdo manipuliral z vami. Posel in finance bodo v mejah normale, kljub temu pa se lahko pojavi nekaj napetosti, ko si boste dolgoročno planirali določene zadeve. V zadnjih dneh oktobra previdnost ne bo odveč, pazite tudi, da ne boste preveč zapravljali. Razmislite, kaj je za vas pomembno in kaj ne. Z nekom nasprotnega spola se ne boste najbolj dobro ujeli. Tisti, ki vas odnos obremenjuje, ga boste morda celo prekinili.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu oktobru
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Oktober vam bo naklonjen, tudi če nimate planiranega nobenega večje cilja. Zrno modrosti prinaša nove priložnosti, povezane s področjem dela in izobraževanja. Odločili se boste in naredili pomemben korak, znali boste uspešno tvegati. Sredina oktobra bo prinesla mnogo plodnosti in globokih pogovorov. Razneženi boste in zelo skrbni do svojih najbližjih. Romantičen namig boste opazili takoj in se mu seveda odzvali.

Prišli boste do spoznanja, da ste v preteklem obdobju preveč gledali na to, kaj si mislijo drugi in se premalo postavili zase. Zadnji dnevi oktobra, ko bo Sonce v škorpijonu so pravi čas, da se soočite in direktno poveste svoje mnenje. Drugače bodo začeli gledati na vas. V zraku boste začutili ljubezen in željo po spolnosti.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu oktobru
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Hitro in uspešno se boste odzvali v situacijah, ki od vas zahtevajo razumsko reagiranje in sklepanje, zato pa boste v prvi polovici meseca toliko bolj okorni pri čustvenih zadevah.

V ljubezni boste želeli takojšen odgovor na svoje dvome, tudi če morda ne bo takšen, kot si ga želite slišati. Vztrajali boste in poskušali na vsak način razčistiti določene situacije. Druga polovica oktobra bo zelo zanimiv čas, ker se boste končno sprostili in odmislili težave in blokade iz preteklosti.

Zaželeli si boste brezdelja in dobre družbe. Zamikalo vas bo tudi nakupovanje, saj boste želeli poudariti svojo lepoto, še posebej to velja za ženske. Čustvene odnose boste želeli urediti tako, da bo obema prav. Zelo boste tolerantni in zaupljivi. Partner vam bo najbolj naklonjen, v zadnji dneh oktobra, ko lahko srečo ujamete tudi samski.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu oktobru
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V prvi polovici meseca oktobra se boste z energijo Sonca v vašem znamenju odlično počutili. Pozitivna energija na področju doma, vam bo vlila zaupanje in zadovoljstvo. Z eno besedo boste sijali in tako se bodo drugi v vaši družbi dobro počutili. Z ljubljeno osebo lahko poiščete določen navdih in kreativnost. Prišli boste do zaključka da ste zadovoljni in da v svojem življenju na ljubezenskem področju ne potrebujete nobenih dodatnih potrditev.

Previdno v drugi polovici oktobra z denarjem, saj se lahko ujamete v past, ki vam jo bo tokrat nastavil izjemno spreten trgovec. Skrivnosti, ki so spale, lahko pridejo na dan, zato bi bilo dobro, da si pripravite zaledje, da se zaščitite pred težavami. Tisti, ki ste vezani, boste v zadnjih dneh meseca rabili malo več svobode in si jo tudi vzeli, ne glede na partnerja, ki mu to verjetno ne bo všeč.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu oktobru
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izkoristite v prvih dneh oktobra vsako priložnost, da bi se pozanimali glede prihodnjih obveznosti, ki vas čakajo.

Končno ne boste več pod pritiskom. V ljubezni boste manj optimistični kot sicer, saj nekoga preprosto ne razumete. Ne iščite ljubezni tam kjer je v zatonu, saj boste samo razočarani. Pomanjkanje zbranosti bo krivo, da se vam bodo dogajale ravno tiste napake, ki ste se jim želeli izogniti. Poskušajte upočasniti tempo in si na glavo nikar ne nakopljite množice novih obveznosti.

V zadnjem delu meseca, ko bo Sonce v vašem znamenju, si boste zaželeli svobode in se rahlo izogibali delu. Kljub temu ne boste imeli večjih težav z financami, saj ste si nekaj tudi prihranili. Veliko sreče boste imeli pri naravoslovnih zadevah. Dobili boste veliko prijetnih komplimentov, ki vas bodo dvignili.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu oktobru
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V prvi polovici oktobra boste začutili, da si želite napredek. Počasi se pomikate v boljše obdobje, ko se boste lažje odločili kako jadrati naprej. Morda se morate bolj postaviti zase in zahtevati tisto kar vam pripada. Na čustvenem področju se vam obetajo nove, vznemirljive energije. Samski se boste z veseljem podali v družbo in se z nekom začeli spogledovati na prijeten način. Tisti, ki ste pred kratkim prekinili razmerje, se boste pobrali in se usmerili v nov način življenja, nikar pa si ničesar ne očitajte.

Zadnji del oktobra bo verjetno malce težek čas, ker bodo v ospredje stopile uradne zadeve in obveznosti povezane z izobraževanjem. Pomagali boste tudi tistim, ki se ne znajdejo tako kot vi. V zadnjih dneh oktobra se boste sprostili. Prihajajo tudi čustveni izlive, vendar nikar brez dejstev ne nasedite toplim besedam.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu oktobru
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Osebnostno boste v oktobrskih dneh lažje napredovali. Notranji pogum bo tisti, ki vam bo osvetlil pot in tako se boste morali premakniti korak ali dva naprej.

Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in sprehodi, katerih se udeležite v družbi bližnjih. Izčrpen pogovor bo tisti, ki vas bo pripeljal do številnih idej in rešitev. Bodi iskreni in veliko lažje vam bo. Na poslovnem področju so vam nakazane številne nove priložnosti, ki se jih nikar ne ustrašite, ampak jih zagrabite, dokler so še vroče, saj se vam kmalu obeta tudi manjši finančni napredek.

Nikar ne bodite tako strogi do sebe in svojih bližnjih. Včasih si je treba dovoliti več in tvegati, kar ni v vaši navadi. Konec meseca vam lahko nagajajo kakšne manjše zdravstvene težavice, ki se jih boste znebili z gibanjem v naravi ali s športnimi aktivnostmi. Veliko se boste ukvarjali s svojim telesom in poskušali izgubiti kakšen kilogramček.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu oktobru
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prihajajo spremembe, ki jih, kljub temu, da so del energije vodnarja še niste pričakovali tako hitro. Zaradi nepričakovanih preobratov boste morali stvari končati veliko prej, kot ste pričakovali. Če ne boste zahtevali popolnost za vsako ceno, lahko dosežete dobre rezultate ne glede na pomanjkanje časa. Če pa boste podlegli stresu, si boste po nepotrebnem škodili, zato ostanite uravnovešeni.

Na ljubezenskem področju vas bo v drugi polovici meseca spremljala neugodna, ki bo nekoliko otežila določene relacije z osebo, ki vam veliko pomeni, vendar z njo ne najdete skupnega jezika. Zberite pogum in pojdite naprej, ne bo vam žal. Nekoliko boste v zadnjih dneh oktobra nestabilni in kljub partnerjevim argumentom prepričani v svoj prav. Ustavite se in prisluhnite tudi drugi strani saj boste situacijo tako veliko lažje rešili.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu oktobru
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pred vami je naporna prva polovica oktobra, v kateri se boste morali resnično izkazati. Še tisto, kar vam bodo obljubljali, se bo s težavo zgodilo. Trenutno nimate tako trde kože, kot si mislite, marsikaj vas lahko iztiri, saj boste pod vplivom planetov bolj občutljivi kot po navadi. Še težje pa se boste v odločali, saj bo veliko razlogov za in proti. Merkur bo otežil vašo komunikacijo, tudi v krogih, kjer se dobro razumete.

Konec meseca vam bo bolj naklonjen na ljubezenskem področju, kjer boste imeli srečo tudi samski. Počasi boste prihajali k sebi in se trudili biti kar se da dobre volje. Soočili se boste z notranjimi strahovi in ugotovili, čemu se morate še posebej posvetiti, da boste srečni. Upoštevajte tudi razum, ki vas tokrat ne bo pustil na cedilu.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu oktobru

Preberite tudi KATERA ASTRO ZNAMENJA SE NAJBOLJ VESELIJO JESENI?