Partnerski odnos Lare Komar in Davida Podpisa

Simpatična energija njunega razmerja ima svoje izzive, vendar se morata včasih tudi prilagoditi. Dopolnjujeta se predvsem v partnerstvu in prijateljstvu. Živita za ljubezen in stil. Sinastrija odnosa Lare Komar in Davida Podpisa.

V skupnem odnosu oba doprineseta veliko romantike in dovolj akrobatskega ravnotežja. Zadeve spalnice so očarljive in zelo romantične. Se resnično razumeta, uživata v skupnih vzponih in simpatizirata z ljubeznijo, ki jo vzpostavita med seboj. Z močno voljo skupaj dosegata cilje mimo vseh ovir. Predana sta družini, vedno imata čist in urejen dom.

Njegov Mars v znamenju device je v kvadratu z Larinim Marsom v škorpijonu, kar nakazuje da lahko občutita napetost, saj se srečujeta dva različna ega, ki lahko prideta v konflikt. Lara je zelo prepričljiva, zato zna tekmovati z izzivi, ki jih predstavlja Davide. Oba se borita za svojo osebno svobodo. Strast se dviguje, splošen občutek razdraženosti pa je lahko posledica dejstva, da se nobeden od njiju ne želi spreminjati.

Njegov Merkur v znamenju tehtnice je v konjunkciji z Larinim Soncem v znamenju tehtnice. Ta vpliv izboljšuje mentalno zavest in ustvarja odnos, ki temelji na dobri komunikaciji. V tem razmerju Davide prosto in učinkovito izraža svoje ideje. Lara je njegovo središče, njene ideje so vedno odprto sprejete in spodbujene na optimističen način.

Davideov Uran v škorpijonu je v kvadratu z Larino Venero v devici. Močna magnetna privlačnost ustvarja čudovito ujemanje. Njeni instinkti, ki so topli ter prijetni, so podrejeni njegovemu občutku individualnosti in neodvisnosti.

Povezanost in ljubezen sta zelo intenzivni, ne samo na intelektualni ravni, ampak tudi čustveno, prisotne je polno romantike in originalnosti. S to pozicijo imata nekaj skupnih interesov, kot so umetnost, film in igra. Element usode v tej poziciji igra pomembno vlogo.

Sinastrija odnosa Lare Komar in Davida Podpisa

Njegov Saturn v znamenju tehtnice je v konjunkciji z Larinim Soncem. V tem vplivu se spajata zrelost Saturna in modrost Sonca, zaradi česar je razmerje zelo stabilno. Njuno razmerje je karmično, saj Davide zagotavlja moč Lari, da uresniči svoje potenciale. To je povezava primerna za poroko, saj se njuna ljubezen krepi skozi leta. Lara je kot cvetoča rastlina, Davide je vrtnar, ki skrbi, da cveti v najlepšem čaru lepote. Ta vpliv omogoča obema skupaj premagati številne ovire.

Njegov Merkur je v konjunkciji z njenim Plutonom v tehtnici. S tem tranzitom se njegov zavestni um sooča z Larino nezavedno energijo. Njun odnos temelji na globini. Lara mu omogoča razširitev obzorij, njegov interes za učenje pa podpira njeno stalno navdušenje. Če Davide skuša prevladati, lahko čuti, kot da sedi na vulkanu, ki bi lahko v vsakem trenutku eksplodiral.

Preberite tudi HAJDI IN URBAN JAZBINŠEK SINASTRIJA

Sinastrija odnosa Lare Komar in Davida Podpisa

Razmerje s tem vplivom ju navdihuje za raziskovanje skrivnosti vesolja, za nekaj globokih sprememb v razumevanju in načinu razmišljanja ter razvijanju sočutja za življenje, duhovnost in ljubezen. Kadar je Merkur povezan s Plutonom, so besede in duševne energije zelo vplivne. Intenzivnost odnosa, lekcije ter izkušnje, preoblikujejo običajne načine pogleda na ljubezen in življenje.

Njegov Uran v škorpijonu je v konjunkciji z njenim Marsom v škorpijonu. Lara ves čas poskuša pridobiti njegovo pozornost, kar njemu godi. Tako je razmerje lahko vznemirljivo, vendar se mora Lara naučiti pričakovati nepričakovano. Vedno želita poskusiti nekaj novega, nekaj drugačnega, morda šokantno nekonvencionalnega.

blankEksplozivni temperament, neokrnjene ali nekoliko eksperimentalno usmerjene dogodivščine v seksualnosti in želja po neprestanih spremembah zagotavljajo, da jima ni dolgčas. Oba obožujeta presenečenja, toda eden izmed njiju rad krši pravila, tvega in je vedno razpoložen za akcijo. Med njima je prisotna posebna povezanost in skupno sklepanje odločitev.

Njegov Jupiter v znamenju tehtnice je v sekstilu z njenim Neptunom v strelcu, zaradi česar sta duhovno združljiva. Prijazna in strpna sta drug do drugega in se vedno spoštujeta. Sočutje in dobro razumevanje sta ključ njunega stabilnega odnosa.

Davidov Neptun v znamenju strelca je v kvadratu z njenim Jupitrom v devico. Lara ga zna odlično spodbujati, da se ne izgubi v svojih fantazijah in velikih upanjih, medtem ko Davide vedno pokaže Lari, kaj je prav in kaj je narobe.

Osebna ter vzajemna širitev in rast sta zelo velik del njunega odnosa. Večja verjetnost je, da tvegata na podlagi večjega zaupanja v svoja prepričanja, kot v praktičnih razmerah. S to pozicijo razveseljujeta njun duh, širita zavest in gradita na neskončnih potencialih in možnostih. Pogoj za srečno zvezo je, da oba sprejmeta svet, kakršen je, z namenom, da bi raziskala ustvarjalne načine manifestiranja obilja.

Članek je bil objavljen Govori.se