HAJDI IN URBAN JAZBINŠEK – SINASTRIJA

Hajdi in Urban Jazbinšek
Hajdi in Urban Jazbinšek

HAJDI IN URBAN JAZBINŠEK TER NJUNO UJEMANJE

Urban, ki je rojen v znamenju ovna, lahko z drzno vodnarko Hajdi ustvari izjemno ognjeno druženje s pripravljenostjo na zabavo in številne avanture.

Z vloženim trudom in razumevanjem se njun odnos spremeni v nekaj zelo nenavadnega. Urban, varovanec Marsa, ki rad prevzema pobudo, je ustvarjalen, vedno poln novih idej. Intelektualno sta si zelo podobna, imata širok spekter interesov in o njih brez zadržkov govorita. Svojo zvezo nadgradita v zakonsko vezo in živita družinsko življenje. Imata dovolj skupnih interesov za odlično ujemanje na svoji zanimivi poti, kronano z medsebojno ljubeznijo. Vselej sta si simpatična in gresta drug z drugim po skupnih poteh. Njun odnos je obojestransko osrečujoč.

Urbanov Mars v znamenju dvojčkov je v opoziciji z njeno Venero v znamenju strelca, kar prinaša njunemu razmerju močno spolno privlačnost, ki je dolgoročnega značaja. Ta vpliv nakazuje tudi način, kako oba simbolično premagujeta arhetipske razlike med spoloma in se skozi življenje odlično prilagajata.

Urbanovo Sonce v znamenju ovna tvori trikotnik z Venero, ki jo ima Hajdi v znamenju strelca. Vpliv je dober za odnos, ker se oba počutita zadovoljna in srečna. Ta odnos lahko obema prinese materialno in duhovno bogastvo, saj namenja močan poudarek harmoniji in medsebojnemu sodelovanju. Ves čas se izmenjavajo njuni argumenti, seveda v pozitivni smeri doseganja dodatne globine odnosa.

Urbanovo Sonce v znamenju ovna je v trikotniku s Hajdijinim Jupitrom v znamenju leva, kar prinaša predvidevanje in modrost v njun odnos. Nakazuje tudi zanimanje za skupna potovanja in širitve. Hajdi lahko vodi Urbana, razrešuje resnico in zagotavlja vodstvo, ki ustvarja med njima medsebojno spoštovanje in zaupanje. Ta vpliv vsebuje element naključja ali nepredvidljivosti, kar lahko vodi v potratnost in zahtevo po osebni svobodi. Navsezadnje lahko ti interesi delujejo zanju pozitivno kot dejavniki, ki ustvarjajo širok in odprt odnos.

Urbanov Merkur v znamenju ovna tvori sekstil z njenim Marsom, ki se nahaja v znamenju vodnarja.

Hajdi spodbuja Urbanov um in daje razmerju energijo, pomaga razviti ideje in zaupanje v skupna prepričanja. Urban lahko nauči Hajdi, da je bolj razumna in da ima nadzor nad svojo strastjo. To je živahen in aktiven odnos, ki obema pomaga, da se premikata naprej, saj imata težnjo delovati skupaj. To je odličen vpliv, ki jima prinaša skupni napredek. Če Urban dvomi vase, je Hajdi vedno pripravljena, da ga spodbudi. Urban ji zna na analitičen način pomagati poiskati najustreznejšo rešitev problema.

Urbanov Merkur v znamenju ovna je v trikotniku z Jupitrom, ki ga ima Hajdi v levu.

S tem vplivom se med njima prepleta več ravni harmoničnega razumevanja. Hajdi velikodušno neguje Urbana s svojimi idejami, ki jih lahko Urban zlahka udejanji. Hajdi zna popeljati Urbana v nove načine razmišljanja, z njeno pomočjo spregleda vrednost širjenja preprostih idej. Ker sta oba praktična in razumna, lahko ta vpliv vodi do duhovne rasti razmerja.

Urbanova Venera v znamenju ovna je v trikotniku z njenim Jupitrom v levu, kar nakazuje, da je moč ljubezni glavni fokus odnosa. Sodelovanje in obsežna skupna rast, to so ključne note njunega odnosa, s pomočjo katerih lahko oba dosežeta blaginjo in srečo. Vpliv prinaša veselje, občutek optimizma in zadovoljstva v odnosu. Hajdi s svojim svobodnim umom zagotavlja svetlobo modrosti, ki ogreje dovzetnost Urbana in krepi njuno simpatično pravljico.

Urbanov Mars v znamenju dvojčkov je v kvadratu s Saturnom, ki se pri Hajdi nahaja v devici. S tem karmičnim vplivom sta si privlačna med drugim tudi zaradi pomembnih lekcij, ki se jih morata naučiti. Hajdi včasih poskuša nadzorovati in osredotočiti njegov ego, za katerega meni, da je na trenutke preveč nezrel. To je vpliv številnih skupnih dosežkov, zato se v primeru njunega sodelovanja odnos gradi na trdnih temeljih.

Urbanov Jupiter v znamenju dvojčkov je v trikotniku z njenim Marsom, kar povečuje njuno zanimanje za šport, prosti čas in potovanja. Odnos je zelo kakovosten, usmerjen navzgor. Urban lahko Hajdi nauči doseči, da spozna tudi tisto, kar je zunaj njenega dosega in pomaga razvijati njeno zavest.

Članek je bil objavljen: Govori.se/Astro

Vas zanima sinastrija odnosa s partnerjem?