Ali se nasprotja, ko govorimo o osebnosti resnično privlačijo?

Nasprotja, enakost, kaj je tisto, kar vaši osebnosti bolj odgovarja. Nekdo, ki ga berete,kot odprto knjigo, saj vam je podoben, ali nekdo, ki je vaše popolno nasprotje kar pomeni, da ga večkrat ne razumete.

Ste opazili, da vas privlačijo ljudje, ki so vam podobni?

Na njih je nekaj komaj opaznega, kar vas privlači kot magnet. Ob njih se počutite, saj zlahka razumete njihov način razmišljanja. S temi ljudmi z lahkoto komunicirate, poleg tega pa vas, ko ste v njihovi bližini, napolnijo z energijo.

Ali se nasprotja, ko govorimo o osebnosti resnično privlačijo?

Kaj pa ljudje, ki ste jih spoznali ali pa morate z njimi sodelovati, in predstavljajo vaše pravo nasprotje?

Od njih dobivate sporočila, ki dokazujejo, da med vami ni privlačnosti ter da je na njih nekaj, zaradi česar si želite umakniti in se zaščititi. Oni izničujejo vašo energijo. Več časa kot ste prisiljeni prebiti z njimi, bolj se zavedate, kako velike so te razlike. Trudite se, da bi z njimi našli skupni jezik, s pomočjo katerega bi lahko komunicirali.

Preberite tudi ČUDOVITO JE BITI ZALJUBLJEN. JE TO PRAVA LJUBEZEN?

Čeprav je res, da se nasprotja privlačijo, je možnost, da bo prišlo do konflikta in nerazumevanja, če boste poskušali zgraditi odnos z ljudmi, ki so vam nasprotni , zelo velika. Zelo težko je priti do vzajemnega razumevanja tam, kjer ena ali druga stran ne čutita potrebe po sklenitvi kompromisa.

Ali se nasprotja, ko govorimo o osebnosti resnično privlačijo?

  • Toda kaj je tisto, kar naredi ljudi tako različne med seboj?

  • Kaj vsaki osebnosti določa njene enkratne individualne vedenjske značilnosti?

  • Zakaj se želimo družiti z ljudmi, ki so nam podobni, in se težko soočamo z ljudmi, ki so od nas drugačni?

Odgovora na ta vprašanja sta dva. Prvi je povezan s tem, kako se energetsko razodevamo drugim, drugi pa je povezan z osebnostjo. Če smo se sposobni spopasti ali živeti z razlikami, tedaj bomo delali na izgradnji odnosa. Če pa smo se odločili, da se ne bomo spopadali z razlikami, bomo nadaljevali svojo pot in si poiskali take, ki so nam podobni.

Naša osebnost se najprej razodene s pomočjo mentalnega energetskega sloja, kot središčni del osebnosti določa naše mentalno delovanje. Vsak vidik fizičnega in energetskega obstoja je na vsak način voden s pomočjo osebnosti.

Osebnost pa ima dva vidika: dednega in naučenega. Dednega ne moremo spremeniti, spremenimo pa lahko naučenega.

Preberite tudi KATERO ZNAMENJE IMA NAJVEČ LASTNOSTI SLABEGA PARTNERJA?