DomovHoroskopLjubezenski horoskopLJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER

Ljubezenski horoskop za mesec september vam na področju ljubezni poleg resnosti prinaša stabilnost v odnosih.

Ljubezenski horoskop za mesec september napoveduje, da prihaja vpliv Sonca v znamenju device, prav tako se bo po tem znamenju sprehajala Venera, zato pričakujte zadržanost, analitičnost, vendar po drugi strani trdne temelje v obstoječih odnosih. 

OVEN

Prijateljstvo in ljubezen si bosta v prvih dneh septembra izredno blizu, kar vas bo jezilo, saj si želite dorečene zadeve in mir, kar se tiče čustvenega področja. Dogodkov ne boste smeli ne prehitevati in ne zaustavljati, saj se bodo obrnili proti vam. V drugi polovici meseca septembra se na področju čustev raje preveč ne izpostavljajte, saj bi vas lahko popolnoma napačno razumeli. Raje se posvetite razmišljanju o svojih resničnih čustev in naredite korak, da vas slučajno kdo ne prehiti. Prihaja tudi nekaj ljubosumja.

BIK

Z Marsom, ki se sprehaja po devici lahko v sredini septembra pričakujete veliko lepega, nenavadnega in predvsem nežnega. Všeč vam bodo pogovori, v katerih boste lahko odprli dušo in srce. Še bolj vam bo všeč, če vas bo nasprotna stran začutila na višji ravni. Posvetujte se v drugi polovici septembra z nekom, ki vas zelo dobro pozna in je do vas direkten in iskren. V vašem razmerju bo konec meseca vse hitreje, tudi če gre za stvari, ki so do pred kratkim vzbujale dvome in vas vznemirjale. Zato se nekoliko sprostite in poskrbite za dovolj druženja.

DVOJČEK

September boste na področju čustev začeli nekoliko zmedeni. Prijateljstvo in ljubezen vas lahko vznemirita. Ljubezen, ki v zadnjem času nima takšne podobe, kot si je želite, se bo počasi obrnila v lepšo smer v drugi polovici septembra. Venera bo ponovno prebudila strast in vas popeljala v odločitve, o katerih si prej niste upali niti razmišljati. Vaša simpatičnost bo opažena, zlahka boste tudi samski navezovali stike, še posebej konec septembra, ko boste še bolj samozavestno prepričani v prikupno zunanjost.

RAK

Vaš pogled na ljubezensko področje bo v septembru končno drugačen, bolj realen. Zato vas lahko kakšna lastnost ljubljene osebe preseneti. Vendar svoj nemir raje krotite, da po nepotrebnem ne povzročite konfliktov. Več samozavesti in konkretnih odločitev povezanih z osebnim področjem prihaja proti koncu septembra. Takrat lahko rešite tudi kakšno zapleteno, neljubo situacijo, ki vam krade spanec že nekaj časa. Dogodkov tokrat nikakor ne boste smeli ne prehitevati in ne zaustavljati, saj se bodo obrnili proti vam.

LEV

V september se boste podali sproščeno, saj vas vzpodbuja prijeten vpliv Venere v znamenju device, ki bo še dodatno okrepila vaša čustva in povečala potrebo po intimnih doživetjih. Strastne urice ne bodo redke, težko pa se boste v tem času pogovarjali o prihodnosti, saj bo za vas najbolj pomembno, da uživate tukaj in sedaj, seveda v toplem objemu. Presenečali boste z najbolj temperamentno stranjo svojega značaja in s humorjem, ki bo okolici všeč. Začeli boste nekaj, česar zagotovo še ne obvladate, vendar vam bo kljub temu konec meseca uspelo.

Ljubezenski horoskop za mesec september – DEVICA

Pred vami so v prvi polovici septembra, ko bo Sonce v vašem znamenju dnevi, polni ljubezni, priložnosti in komplimentov. Torej naredite tisti korak, na katerega se pripravljate že dlje časa. V veliko pomoč vam bo vpliv Venere, zaradi katere se nihče ne bo mogel upreti vašim zapeljivim pogledom. Na sredini meseca prihaja nekaj bolj resnih pogovorov. Ne bodite presenečeni nad situacijo, ki je niste predvidevali. Počutili se boste odlično, videti boste odlično in vse česar se boste lotili, boste opravljali odlično. Z nekaj korakov boste vse to lahko prenesli na ostala področja.

TEHTNICA

Pazite do sredine septembra, saj lahko na področju čustev začutite dvome in strahove, še posebej tisti, ki ste v resnem razmerju. Sumničavost, ki bo prisotna, lahko povzroči tudi kakšen manjši zaplet ali konflikt, zato se v tem času čim manj oprijemajte svojih slabih misli. Boljše obdobje, več zaupanja in radost na področju ljubezni prihajajo v zadnjih dneh meseca. S svojo osebnostjo in diplomacijo boste nekoga prepričali, da bo razmišljal o sodelovanju z vami. Bodite kar ste, še nikoli prej to ni bilo tako enostavno. Vaš odnos z ljubljeno osebo bo sproščen.

ŠKORPIJON

Pri tistih, ki ste na začetku razmerja bo v prvi polovici septembra v ospredju komunikacija. Odnos, ki vas je bremenil, se premika iz mrtve točke, kar vas bo končno opogumilo, da poveste resnico in se soočite. Vsekakor bi morali biti bolj direktni. Pozornost bo potrebno usmeriti na področje osebne rasti. Skrivnosti, s katerimi ste obremenjeni že nekaj časa, lahko do konca meseca pridejo na dan. Venera pa vas lahko zavede, da ljubljeno osebo obdolžite po krivem, zato vsa dejstva najprej precizno preverite, preden se podate v napad.

STRELEC

Ljubezen bo v prvi polovici septembra bolj v spečem stanju, kar vam ne bo všeč. Probleme vam bodo povzročale tudi finančne zadeve. Vaša najboljša možnost je, da se umirite in počakate, da bodo naporni dnevi minili, saj se bodo na ljubezenskem področju dogajale neljube situacije, pred katerimi ne boste mogli zbežati. V zadnjih dneh septembra prihaja vaša energija na višji nivo. Na poglede drugih se ne boste ozirali, če boste zaljubljeni in si boste nečesa želeli, boste znali to tudi na ves glas izraziti in si seveda vzeti kar vam pripada.

KOZOROG

V september se podajate na področju čustev neodločni. Deležni boste nihanj počutja in razpoloženja, česar pa ljubljena oseba večkrat ne bo razumela. Mars bo s svojo eleganco prinesel bolj prijazen pristop, tako da boste storjeno napako znali tudi popraviti in se za svoja dejanja opravičiti. V drugi polovici meseca prihajajo prijetni ljubezenski zmenki, napolnjeni z inovativnim pristopom in razigranostjo. Z lahkoto boste brali misli. Še preden bodo bližnji sami vedeli, boste vi že lahko uganili, česa si želijo. Dober odnos s prijatelji vam vrača nekaj energije.

VODNAR

Brez tehtnega premisleka in predvsem počitka v prvi polovici septembra ne bo šlo. Z več strani bodo vsi želeli vplivati na vas in na vaše želje, kar bo povzročilo nekaj nervoze. Na prvo mesto postavite tiste, ki so za vas zares pomembni. Predlagali vam bodo tudi nekaj nepričakovanih nalog, katerim ne boste kos. V ljubezni morda ne vidite prave slike. Če sedite na dveh stolih, vas lahko zagrabi panika. Strah in dvomi bodo le trenutnega značaja, kljub temu pa se počasi raje odločite za eno izbiro. Mikala vas bodo tudi druženja s prijatelji dolgo v noč, kar vaši simpatiji ali partnerju ne bo najbolj všeč.

Ljubezenski horoskop za mesec september – RIBI

Povejte v prvi polovici septembra vsaj, kaj približno nameravate, da ne bo zapletov in konfliktov. Pozanimajte se, vsaj glede vašega dela in denarja, ki vas obremenjuje na vsakem koraku. Pogum ni vedno najboljša izbira, zadeve na ljubezenskem področju raje še enkrat pretehtajte. Z veseljem se boste zadrževali na ljubezenskem področju bolj v ozadju. Koraka tokrat ne boste naredili, ampak ga boste pričakovali od nasprotne strani. Nikar pa se, če se zadeve ne odvrnejo v vašo smer ne predajajte črnim mislim, saj vas v zadnjih dneh septembra čakajo številna presenečenja, ki vam bodo ponovno povrnila optimizem.

Vas zanima sinastrija ljubezenskega odnosa?

 

PRIPOROČAMO

error: