RAKI IZOGNITE SE STRESU IN ZAŽIVITE BOLJ POLNO

Raki izognite se stresu.
Raki izognite se stresu.

Raki, izognite se stresu z uničevalci stresa, ki vas vodijo v lepše življenje.

Ko je rak pod stresom, se skrije v svojo lupino in o težavah ne razpravlja. To je njegova samozaščita, ki pa ne vodi v rešitve. Raki, da zbežite pred stresom enostavno potrebujete nekoga, ki vam je blizu, ki vam bo stal v težkih trenutkih ob strani. Torej, raki izognite se stresu in zadihajte!

Stres vam povzroča tudi to, da vaša preteklost preveč vpliva na vašo prihodnost, zato je rešitev v tem, da se usmerite v boljši jutri, včeraj pa naj bo vaša neznanka. Nekaj novih izkušenj je balzam za vašo dušo in odlično zdravilo proti napetosti. Sprejmite dejstvo, da je življenje ustvarjalni proces in stres vas ne bi smel ustaviti, ampak bi vas moral motivirati. Vaša rešitev je tudi vaša globoka intuicija, zato jo uporabite za iskanje umirjenosti.

Pripadniki vodnih znamenj ste osebe, ki težko rečete ne, kar vam prav tako povzroča napetosti in nezadovoljstvo, zato se čim prej naučite pri stvareh, ki niso v vaši domeni, reči odločno ne, ne da bi pri tem začutili občutek krivde. Če se želite osvoboditi, se najprej vprašajte, koliko časa posvetite drugim in koliko sebi. Kolikokrat poslušate druge in rešujete njihove težave, sami pa imate še večje. Prekinite ta začaran krog in takrat, ko začutite, da je dovolj, preprosto recite, ne morem več.

 

Zapomnite si: Bodite ostrega duha in nežnega srca in premagali boste stres.

KLJUČNI DEJAVNIKI, KI VAS BODO POZITIVNO MOTIVIRALI: bodite iskreni in resnicoljubni, recite ne, če vam nekaj ne ustreza, zapisujte si misli in sanje.

POZITIVNA AFIRMACIJA: Hvaležen sem za vso podporo, ki mi jo nudi življenje.

Povzeto po članku pripravljenem za Sensa.si.