Kako bo na vaše počutje vplival današnji Mlaj?

V astrološkem jeziku pravimo, da sta v času mlaja Luna in Sonce v konjunkciji, to pomeni, da se pokrivata na isti stopinji nebesne dolžine. To je čas, ko na nebu ne vidimo Lune. Ker telo v tem času hrepeni po tem, da bi se očistilo in okrepilo, morate še posebno paziti na prehrano, zato omejite uživanje kalorične hrane, ter pijte veliko vode in čajev. V obdobju mlaja ni priporočljivo hujšati, koristno pa je omejiti uživanje ogljikovih hidratov in maščob. S tem boste naredili uslugo svojemu telesu.

Ko se Luna začne oddaljevati od Sonca, ko jo torej na nebu vidimo rasti, je čas, ko se lahko lotimo novih stvari. Običajno v obdobju te lunine mene nismo zdravstveno občutljivi, ampak bolj vitalni in zdravi.

Naredite nekaj zase

Ko Luna raste, koža bolje sprejema hranljive snovi, zato obiščite kozmetični salon ali si doma pripravljajte osvežilne maske za obraz in kopeli za telo. Telesu boste naredili veliko uslugo, takšno hranjenje kože pa bo tudi najučinkovitejše.

Nega nohtov

Nohti spadajo v področje Saturna in Kozoroga, zato je koristno, če pogledate koledarček, kdaj je Luna v tem znamenju, v tem mesecu bo to 28. in 29 avgusta. Če boste nohte strigli še v obdobju rastoče Lune, se vam zagotovo ne bodo cepili, poleg tega bodo močnejši in odpornejši.

Kako bo na vaše počutje vplival Mlaj?

NASVETI ZA POSAMEZNA ZNAMENJA

OVEN

V času mlaja bodite bolj odprti, tudi kar se tiče čustev. Razložite vse tisto, kar vas teži, boste videli, da se boste kmalu boljše počutili. Nekaj pozornosti namenite tudi poslovnim zadevam, ki se bodo v tem času razvijale v pozitivni smeri.

BIK

Nikar se ne skrivajte za oklepom. Počasi bodo začele na površje pronicati zadeve, na katere ste že nekoliko pozabili. Soočite se z nastalo situacijo in si izborite več prostega časa, saj se vam na poslovnem področju kljub dopustom nakazujejo obremenitve.

DVOJČKA

Veselili se boste vsake malenkosti, vendar najprej preverite vsa ozadja, da se ne boste opekli. Prihajate v fazo povečane samozavesti, kar vam lahko koristi tudi na zasebnem področju, kjer ste se v zadnjem obdobju počutili nekoliko odrinjeno.

Preberite tudi KATERO ZNAMENJE IMA NAJVEČ LASTNOSTI SLABEGA PARTNERJA?

RAK

Občutili boste jezo in nezadovoljstvo, in sicer v povezavi z zadevami iz preteklosti. Ne dovolite si, da vas le te obremenjujejo na vsakem koraku. Morda je sedaj pravi čas, da zaključite z določeno zgodbo in se usmerite novim dogodivščinam naproti.

LEV

V času Mlaja bo vaše razpoloženje nihajoče. Nikakor ne boste videli prave slike, vse skupaj se vam bo dozdevalo pretežko in prenaporno. Najprej se sestavite, nato se usmerite k novim rešitvam naproti, saj vas čaka kup presenečenj.

Preberite tudi HUJŠANJE: TEŽAVA ALI IZZIV ZA MOJE ZNAMENJE?

DEVICA

S težavo se boste sprijaznili z določenimi dejstvi, zato lahko nastopi nekaj napetosti, ki jo boste najlažje premostili z raznimi športnimi dejavnostmi na prostem. Če ste v fazi hujšanja, ste še posebej v nevarnosti, da se pregrešite.

Kako bo na vaše počutje vplival Mlaj?

TEHTNICA

Ne bojte se, da bi vam zadeve spodletele, saj ste nanje odlično pripravljeni. Le malce več fleksibilnosti vam primanjkuje, zato delajte na tem, da jo pridobite. Ljudje okoli vas bodo iskali usluge, vendar najprej razmislite, če jih zaslužijo.

ŠKORPIJON

Strah vas je določenih obveznosti, ki trkajo na vaša vrata, zato se boste v času mlaja nekoliko zaprli vase. Prijatelji vas bodo vztrajno klicali in vabili v svoje kroge in dobro bi bilo, da se jim odzovete, saj boste tudi vi kdaj potrebovali usluge.

STRELEC

Z veseljem boste rešili določeno situacijo in se iz nje veliko naučili, med drugim tudi to, da se žal lahko zanesete samo nase. Počasi se vam bo vse skupaj zdelo drugače, zato boste v družbi nastopili z čisto drugimi energijami.

Preberite tudi NAJDITE SVOJ NAČIN SPROŠČANJA IN SE NOTRANJE UMIRITE

KOZOROG

Tik pred zdajci se boste odločili za adrenalinski podvig, ki vam prinaša ogromno pozitivne energije.  Na čustvenem področju se nekoliko bolj odprite, saj nekdo nestrpno pričakuje vaš odgovor. Pričakujte presenečenje od osebe, ki vam ni blizu.

VODNAR

Strah, ki je nakopičen v vas se počasi umika vstran. Pojavilo se vam bo veliko dobrih priložnosti, ki vam bodo razširile obzorja in vam prinesle potrditve na poslovnem področju. Ljubezen bo v tem obdobju za vas španska vas.

RIBI

Sami sebi se boste smilili, vendar je to napačen način reševanja zadev, saj vas ljudje ne bodo razumeli na pravi način. Poskrbite za rešitve težav, ki so na vidiku, le sprejeti jih bo potrebno na taktičen način.

Preberite tudi LUNIN TEDENSKI HOROSKOP