DomovHoroskopLjubezenski horoskopLJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST

Mesec avgust vam poleg vročine prinaša strastne priložnosti in spontanost v odnosih.

Mesec avgust, ljubezenski horoskop. Prihaja vpliv Sonca v znamenju leva, prav tako se bosta po levu sprehajala Venera in Mars, tako da v ljubezni tokrat samozavesti ne bo primanjkovalo in mesec avgust bo zelo razgiban.

 

Oven ljubezenski horoskop
Oven

OVEN

Predstavljajte si, da se vse, o čemer sanjate z Venero v znamenju leva uresniči. Svoj prosti čas boste posvečali prijateljem in zabavam, na katerih lahko samski spoznate kakšno prijetno osebo nasprotnega spola, s katero se boste močno povezali. V družbi poskrbite, da se bodo ljudje okoli vas počutili enakovredne in pomembne. Začnite razmišljati malo drugače. Dogajalo se preveč hkrati in proti koncu meseca si boste želeli, da bi vas na področju čustev razumeli. Z nekom bosta vzpostavila izredno zanimiv stik in zdelo se vam bo, da to zaznamuje začetek nečesa povsem novega.

 

Bik
Bik

BIK

V prvi polovici avgusta bodo želje na področju čustev nihale, kar vam ne bo najbolj všeč. Ne čudite se, če boste kljub želji po resni zvezi, pritegnili osebe nasprotnega spola, ki vam bodo naklonjene bolj prijateljsko in v vas ne bodo videle možnega partnerja. Razburljivo bo, saj si boste po eni strani močno želeli da se vse skupaj končno uredi. Partnerju boste izkazali veliko pozornosti. Opravkov se boste lotili z veseljem, saj veste, da boste tako prej tam, kjer si najbolj želite biti. Pozabite na neskladja, ki vas oddaljujejo od zastavljenih ciljev. V tem trenutku potrebujete sodelovanje in ne konfliktov.

 

Dvojčka
Dvojčka

DVOJČEK

V prvih dneh avgusta pričakujte manjše spremembe, predvsem na čustvenem področju. Vse kar ste do sedaj ocenjevali za idealno, se lahko izkaže za bolj neugodno. Mnogim bodo spremembe zamajale tla pod nogami, večina se bo strinjala, da je prav tako. Več ljubezenske sreče čaka samske, še posebej tiste, ki že dolgo ničesar ne najdete. V zadnjih dneh meseca se vrneta iskrenost in strast. Vaši odzivi bodo zaradi Marsa v levu pogumni in prodorni. Pripravite se na to, da vam lahko na spolzkih tleh tudi spodrsne. Morda je to nova priložnost, da se spet sestavite in nadaljujete po drugačni poti.

 

Rak
Rak

RAK

Sprejmite dejstva in presenečeni boste, česa ste zmožni. Občutek samozavesti bo naraščal, ko se vam bodo napori obrestovali. Nastopilo bo olajšanje v odnosih, razčistili boste s stvarmi, ki so vas mučile. Drugo vprašanje je, kdaj boste s srčnimi ranami zares opravili v celoti. Pogosteje boste tudi konec meseca razmišljali o partnerstvu, starševski vlogi in o potrebnih spremembah na tem področju. Mars pred samske postavlja vrsto ljubezenskih dogodivščin in avantur, tudi vezani ne boste ravnodušni do komplimentov nasprotnega spola, ki vas lahko prijetno zmedejo.

 

Lev
Lev

LEV

V prvih dneh avgusta ne boste imeli veliko časa za ljubezenske težave, saj se bo na poslovnem področju toliko dogajalo, da ne boste imeli niti minute prostega časa. Najbolj idealen čas za pomembne odločitve na ljubezenskem področju bo sredina meseca, ko vam bodo planeti pričarali veliko bolj realno in jasno sliko. Vaša moč se po zaslugi planetarnih kombinacij proti koncu meseca spet zvišuje. Imeli boste dovolj energije za vse, zato brez oklevanja sprejmite možnosti. V vaše srce se bo v zadnjih dneh avgusta naselil nenavaden mir, ki vam bo omogočil sproščeno delovanje.

Mesec avgust ljubezenska napoved.

Devica
Devica

DEVICA

Ljubezen bo gonilna sila v prvih dneh vročega avgusta, kar vam bo zelo všeč. Nikoli si ne bi mislili, da vas bo partner znal tako lepo presenetiti. Samske device pa boste imele priložnost spoznati nekoga, ki bo še pošteno buril vašo domišljijo. Idealen čas za zaljubljence bo sredina meseca, ko boste sposobni tudi izpovedati svoja globoka čustva. Z ljubezenskim partnerjem bosta v odličnih odnosih. Prav neverjetni boste, ko se bo treba postaviti zase. V zadnjih dneh meseca bo vse drugače, kajti dobili boste nekaj pomembnih odgovorov na področju ljubezni.

 

Ljubezenski horoskop za mesec julij
Mesec avgust in ljubezenski horoskop
Tehtnica
Tehtnica

TEHTNICA

V prvih dneh avgusta si vzemite nekaj več časa zase in partnerja. Privoščite si krajši oddih ali izlet v neznano. Na poti se boste odlično počutili, s partnerjem pa boste še dodatno poglobili odnose. Veseli boste in bolj sproščeni. V sredini meseca vas bo Venera popeljala v objem strasti. Na vrsto boste prišli tudi tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje. Razganjalo vas bo od čustev. V vas bo v zadnjih dneh avgusta dovolj diplomata, da boste prenesli morebiten pritisk. Bodite previdni, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval, da ste se na ljubezenskem področju odločili napačno.

 

Škorpijon
Škorpijon

ŠKORPIJON

Raven življenjske energije vam bo v prvih dneh avgusta kljub ugodnemu Soncu upadla, počutili se boste izčrpano in brezvoljno. Pazite se stresa, ki lahko dolgotrajno škoduje vašemu zdravju. Več časa namenite svojim hobijem. Pomanjkanje energije lahko vpliva tudi na razmerje s partnerjem, ki vas tokrat ne bo razumel na pravi način in bo želel z vami preživeti več časa. Konflikti, ki se nakazujejo, se bodo proti koncu meseca umirili. Umirite tudi svoj korak. Vsaj z drago osebo se poskusite nasmehniti. Včasih se zgodi, da se vaša idealna predstava o samem sebi ne ujema z dejansko. Želeli si boste spontanosti, kar pa bo težji zalogaj.

 

Strelec
Strelec

STRELEC

Ko se začne mesec avgust lahko zopet navežete stik z osebo, s katero se že dolgo niste srečali. Ob prijetnem pogovoru se boste spomnili vseh lepih trenutkov. V službi bodo stvari potekale brez večjih posebnosti. Bodite zbrani, da ne bo napak, ki so lahko posledica vaše površnosti. Proti koncu meseca boste ves čas iskali pozornost ljubljene osebe. Vaša samozavest bo naraščala, še bolj vročekrvni boste proti koncu meseca, mikale vas bodo avanture, po katerih bi lahko odkorakali brez obveznosti. Vendar ne pozabite tudi na osebo, za katero se že dolgo trudite.

 

Kozorog
Kozorog

KOZOROG

Avgust se bo začel s spontanimi energijami, ki jih prinaša Sonce v levu. Izžarevali boste notranjo lepoto, ki bo vplivala na ljudi okoli vas. Zaželeni in dobrodošli boste v vsaki družbi, kjer se boste pojavili. Svoje obveznosti boste s pozitivno energijo brez težav obvladovali. S partnerjem se boste sporazumeli in uskladili obojestranske želje. V ljubezni bodite z ugodno Venero bolj spontani. Vse se lahko reši s pogovorom, ki ne bo prenaporen. Nekdo, ki vam je blizu se bo želel vtikati v vaše zasebne odnose. Uprite se mu ne glede na to ali bo to vaš partner ali bližji sorodnik. Če se ne boste postavili zase, se vam lahko zgodi, da boste izgubili bitko.

 

Vodnar
Vodnar

VODNAR

V prvih dneh avgusta vas čaka razgibano družabno življenje. Partner bi še nekako zamižal ob zanemarjanju družinskih obveznosti, a hudo vam bo zameril, da si zanj ne vzamete časa, ko vas najbolj potrebuje. Z novimi poznanstvi in zvezami boste pri delu hitrejši in učinkovitejši, kar bo sredi meseca pozitivno vplivalo tudi na vaše ljubezensko življenje. Vaše misli vas bodo še dodatno vzpodbujale. Niste si popolnoma na jasnem, kaj si želite od drugih, to pa zato, ker ne veste dobro, kaj si želite od sebe. Nekoliko bolj sproščeno se boste proti koncu meseca lotili zadev, za katere ste prej potrebovali precej več časa.

 

Ribi
Ribi

RIBI

V ljubezni niste sproščeni, tudi zato ker v preteklih tednih niste bili iskreni. Prepir in negotovost vas bosta spravljala v slabo voljo. Razmislite, kakšna pričakovanja in ambicije imate. Veliko bolj kot kdajkoli prej boste postali pozorni na status, ki ga imajo ljudje okoli vas, ampak ne bodite ljubosumni. Vaše hrepenenje proti koncu avgusta ne ostane neuslišano. Čustva boste izražali spontano in instinktivno. Ugotovili boste, da iskreno prijateljstvo prehaja v ljubezen. Od nasprotnega spola lahko dobite potrditev in se z vidnim zadovoljstvom odzove vabilu, ki bo več kot prijetno. Hvaležni boste svojemu pogumu, ki vas lahko popelje do boljšega počutja.

Vas zanima sinastrija ljubezenskega odnosa?

 

PRIPOROČAMO

error: