Dnevni horoskop za četrtek 8. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 8. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 8. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dan, v katerem boste večkrat nezavedno nihali in neobremenjenosti v popolno občutljivost in pesimizem.

Dnevni horoskop smernica za astrološka znamenja: Znali se boste usmeriti v prave odločitve, ki vam danes zagotavljajo srečo in prodornost, brez katere se bi težko znašli.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 17.45 uri preide luna v znamenje raka

Skozi dan še pod vplivom lune v znamenju dvojčkov bo poudarjena površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre.

Zvečer pa se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite. Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Danes je najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo.

Danes praznuje Matt Damon: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v drugi dekadi Tehtnice, in sicer v 8. Hiši, kar pomeni da je umirjen in premišljen človek, ki se v vsaki situaciji odzove na diplomatski način. Luna v znamenju Kozoroga mu podarja nekaj hladnosti in osredotočenost k čim višjim ciljem, kar mu pomaga, da se na poslovnem področju lažje uveljavlja. Do nasprotnega spola je zahteven in nepotrpežljiv.

Ascendent v znamenju Vodnarja ga opisuje kot flegmatičnega, avanturističnega in prodornega, kar zna spretno uporabiti v poslovnem svetu. Neptun v znamenju Škorpijona poudarja njegovo privlačnost, ki jo zna spretno uporabiti pri osvajanju nasprotnega spola.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek, 8. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Ursula von der Leyen, nemška političarka in predsednica Evropske komisije
Zvonimir Boban, hrvaški nogometaš
Edo Šlajmer, slovenski kirurg
Miran Pavlin, slovenski nogometaš
Bruno Mars, pevec

Na današnji dan v Sloveniji v obtok pridejo prvi tolarski boni. Rodi se tudi Sigourney Weaver, ameriška filmska igralka in Frank Herbert, ameriški pisatelj. Umrl je France Kosmač, slovenski pesnik, scenarist, filmski režiser. Prav tako praznuje Leopold Jeras in Primož Gliha.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: četrtek 8. oktober 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S tokratno zvijačo boste dopoldne, ko bo luna še v dvojčkih privarčevali nekaj energije in denarja. Vseeno ne imejte slabe vesti, saj z njo niste nikogar prizadeli ali oškodovali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če boste od sodelavcev pričakovali preveč, se boste že vnaprej obsodili na razočaranje. Danes bo v danih okoliščinah toliko drugih možnosti, s katerimi bi si dokazali, da ste pripravljeni na svetlobo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izbijte si iz glave, da boste vse kar vas čaka opravili čez noč. Predolgo ste odlašali z različnimi obveznostmi, da bi vam to zares uspelo. Ne prehitevajte dogodkov, ampak se vsega lotite počasi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne prehitevajte dopoldne, ko bo luna še v dvojčkih dogodkov in pustite sodelavcu, naj najprej predstavi svojo taktiko. Če vam tudi potem ne bo všeč, mu to brez občutka slabe vesti tudi povejte.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prijateljstvo se bo danes popoldne, ko luna preide v raka prepletalo z ljubeznijo. Nekdo vas ni pozabil, čeprav morda nekoliko dvomite. Še vedno razmišljate o nesporazumih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 8. oktobra 2020

Naključni dogodek vam bo danes odprl oči. Takoj boste ugotovili, kaj ste doslej zamudili, a časa za popravni izpit bo še vseeno dosti. Zavihajte rokave in dokažite, da ste sposobni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pri odgovorih na neprijetna vprašanja bodite kratki in jedrnati. Bolj ko boste odgovarjali na dolgo in široko, večja bo verjetnost, da se boste zagovorili o nečem, kar ni za v javnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na krilih domišljije se boste popoldne, ko luna preide v raka podali v tvegano zadevo. Kmalu boste ugotovili, da ste naredili napako. Z investicijami še nekoliko počakajte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Številne obveznosti vas bodo danes popoldne, ko bo luna v raku močno obremenile, če si ne boste pametno organizirali časa. Poskusite saj ne bo težko. Prijatelj bo zelo prijazen do vas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Naloga, ki vas čaka zahteva več zbranosti in motivacije. Če mislite, da ji ne boste kos, raje odnehajte že pred začetkom. Okolica si bo vaše omahovanje razlagala povsem drugače kot vi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čaka vas veliko zanimivega. Nekaj boste opravljali brez razmišljanja, tokrat vas zanima le izid. Vsaj okoli poldneva, ko luna preide v raka poiščite več časa tudi za sproščen pogovor.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Določeni premiki bodo resnično nujni, le da vam za zdaj še ni jasno, kako jih boste sploh dosegli. Brez skrbi vse se bo začelo razvijati pozitivno in realno, saj ste dobro motivirani.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali LJUBEZENSKI HOROSKOP