Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 5.oktobra do 11.oktobra

V ponedeljek, ko bo luna v znamenju bika, bo domače okolje najljubše zavetje. Z veseljem boste skuhali nekaj posebnega in nato uživali ob polni mizi. Odnosi bodo umirjeni in polni toplih besed, ki se bodo prepletale z ljubečimi energijami. Tudi na področju dela boste zelo vztrajni in pripravljeni tudi na trdo delo, in sicer brez odvečnega pritoževanja.

V torek zgodaj zjutraj preide luna v znamenje dvojčkov. Lahkotna energija bo zaslužna, da boste manj zapeti in resni. Odzivali se boste na vsak predlog, nekatere boste tudi želeli popeljati do konca. Če vam nekaj ne bo šlo od rok, boste hitro odnehali, saj boste površni. Področje zdravja vam bo dobro služilo, saj boste znali kakšno manjšo bolečino celo spregledati.

Sreda z luno v zračnem znamenju bo raztresen in radoveden dan, v katerem lahko doživite številna presenečenja.

Tako dobra, kot tudi slaba, ki pa vas tokrat niti ne bodo tako močno obremenila. Karkoli se bo dogajalo, boste zaznavali svetlejšo plat. Pri napornem delu in malenkostih se tokrat ne boste želeli ustavljati.

blankV četrtek boste dopoldne zelo nagajivi in malce nestrpni, popoldne, ko se ob 17.45 uri luna pomakne v znamenje raka, pa lahko postanete bolj občutljivi in predvsem bolj obarvani s čustvenimi vibracijami. Noč bo obarvana s preteklim doživljanjem, ki vas lahko tudi malce obremeni.

Petek bo dan, v katerem bo zaradi lune v vodnem znamenju na prvem mestu nežen pristop.

Malce boste obremenjeni s tem, kako vas dojemajo in bolj občutljivi na vsako pripombo. Če se žalostni, dovolite solzam da pritečejo, boste vdeli, da bo kmalu boljše.

V soboto bo Zadnji krajec vaš učitelj, ki vas bo opazoval in bdel nad tem, da kakšne stvari ne pustite nedokončane. Volje bo dovolj, motivacije tudi, le nekaj strasti bi bilo še dobrodošle. Le ta pa prihaja v nedeljo, ko luna zgodaj preide v znamenje leva. Pristen in odprt pristop vas vodi k boljšim rešitvam. Tudi če ne boste najbolj zadovoljni, boste to skušali čim prej premagati.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN