Tedenski horoskop za obdobje od 5. oktobra do 11. oktobra napoveduje željo po poglobitvi

Energija Sonca v znamenju tehtnice vas bodo povabile v prijetna doživetja. Za bolj optimističen skok v teden boste uporabili iznajdljivost. Prepletali se boste topla energija in strast, v teden se boste podali s številnimi cilji. Prebujeni bodo notranji občutki, poveča pa se lahko tudi želja po poglobitvi razmerja. Taktično si boste zastavili nove cilje, pri tem se na tuja mnenja ne boste preveč ozirali, saj boste globoko prepričani v svoj prav in seveda zelo pogumni.

Če vas čakajo pomembni sestanki, ki bi jih radi izpeljali v miru, konfliktno energijo. Konec tedna bo Zadnji krajec tisti, ki vam bo dovolil, da prestopite mejo neznanega in se neobremenjeno podate k novim dogodivščinam. Več pozornosti boste s tem vplivom posvečali tudi opazovanju telesa in svojemu zdravju. Vse kar je nestabilno, boste želeli stabilizirati na čim lažji način.

Tedenski horoskop za obdobje od 5. oktobra do 11. oktobra napoveduje željo po poglobitvi

Venera v znamenju device bo uredila neurejene odnose in vam prišepnila kakšno zanimivo misel.

Obogatila vas bo z željo po lepoti in prijetnih , vendar realnih energijah. Znali boste poskrbeti zase, tudi če vam bodo nagajali s kakšnimi pripombami, vas to ne bo zanimalo, saj boste pod vplivom dobrih energij. Želeli si boste poslanstvo in občutek, da imate vse pod kontrolo.

Prihaja drugačen pristop k ljubezni, naklonjenost boste skušali izraziti s prijaznimi dejanji in obljubami. Morda ne boste tako zelo sproščeni, le redki ljudje bodo izpolnjevali vaše standarde. S tem vplivom bo skoraj nemogoče koga pretentati, stremeli boste k pravi resnici, ne glede na to, ali je dobra ali ne.

Zaradi Merkurja v škorpijonu skušajte pomembne zadeve izpeljati v smeri, da prehitite napetost, nervozo in povečano strast. Bolj boste prepričani vase in tekmovalno nastrojeni, seveda v smeri zmage. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete ovni, biki in device, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju dvojčka, škorpijona in strelca. Preverite, kaj vam napoveduje nov tedenski horoskop od 5.10. do 11.10.2020 za vaše astrološko znamenje.

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je prijeten teden, ki si ga boste zapomnili še dolgo, saj vas bo nekdo presenetil in vas hkrati s svojo gesto pripeljal do pomembnega spoznanja.

V sredini tedna, ko bo luna v dvojčkih lahko doživite nekaj nepozabnega, posebno če boste očarljivi in zgovorni. Nekdo vam bo naklonjen kot že dolgo ne. Nekdo od domačih vam bo konec tedna obzirno povedal svoje mnenje, kar vas bo najprej vznemirilo, po tehtnem razmisleku mu boste dali prav.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V prvih dneh tedna boste zelo podjetni in usmerjeni k večjim zaslužkom. Tisti, ki se že dlje časa obremenjujete s tem, kako bi si izborili boljše pogoje, je sedaj ravno pravi čas, da to tudi storite, dokler ne bo prepozno. Samski biki počakajte še nekaj časa, saj se trenutno vse vrti v smeri prijateljstva. Pazite konec tedna z denarjem, dokumenti in vrednimi predmeti. Ugotovili boste, da vam določene osebe v vašem življenju ne stojijo ob strani, ko jih najbolj potrebujete. Kljub temu namenite nekaj energije tudi prijateljem, ki bodo potrebovali nasvete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dvojčki, v tednu pred vami si dobro zapomnite ljubezenske sanje, saj vas bodo spomnile, po čem v resnici hrepenite. Dela boste imeli več kot dovolj, problem je samo to, da ne boste vedeli, kje bi začeli. Nikar ne odlašajte, da se ne bo preveč nakopičilo. Veliko pozitivne energije se vam obeta proti koncu tedna, z Zadnjim krajcem se boste lažje premaknili naprej. Vse bo zopet lahkotno, posebno v odnosih s prijatelji. Sledijo tudi manjša presenečenja, s katerimi se boste znašli in se pravi čas usmerili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V kolikor ste pred kratkim začeli razmerje, se boste v tednu pred vami spraševali, kaj vam je pomembnejše.

Ali veza ali vaša svoboda. Ker ste zadnje čase precej nemirni, dobro premislite o tem, kaj vas muči. Prav gotovo se ne boste sposobni prilagajati in začeti nekaj, kar vas mika že dlje časa. Proti koncu tedna boste večino svoje pozornosti namenili sebi in osebni rasti, po kateri hrepenite. Pazljivi bodite tudi pri finančnih zadevah, saj se vam bo zdelo vaše stanje precej nižje kot pa dejansko je. Ne razmišljajte o tem, kaj vas čaka jutri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Teden pred vami bo zaznamovan s spremembami, kljub vaši želji, da bi vse skupaj ostalo enako. Počutili se boste varne in zadovoljne, zato ne boste želeli drastičnih sprememb. Zavedati se morate, da morda ne bodo slabe, saj bodo v vas zbudile željo po odkrivanju novih smernic. Ranljivi in občutljivi boste, kar bo povzročilo precej težav. Na realnost boste enostavno pozabili. Na področju ljubezni boste najbolj aktivni v soboto in nedeljo, ko se bodo nizale tudi prijetne priložnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pazite v tednu pred vami v domačem okolju, ker morda zamujate nekaj pomembnega.

Z ubranimi besedami boste dosegli več, kot ste pričakovali. Pri poslih je vsako sumničenje v tem tednu odveč. Poskusite se sprostiti in ugotoviti, kaj si v resnici želite. Vikend vam bo prinesel nekaj sprememb v odnosu, ki trenutno ni najbolj blesteč. Ne ustrašite se misli, da končate vse skupaj in začnete na novo. Čas pred vami vam prinaša nekaj nihanj, ki ne bodo najbolj enostavna.

Preberite tudi SPADATE MED ŽENSKE, KI OBOŽUJEJO OTROKE IN VELIKO DRUŽINO?
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo vam bo v sredini tedna zelo naklonjen, zato se nikar ne obremenjujte, da bi ostali sami ali osamljeni. Petek z luno v raku bo namenjen prijetnemu druženju, ki vam bo dvignilo samozavest. Ljubljena oseba bo našla rešitev težave, nad katero boste takoj navdušeni. Tudi samski boste končno prišli na svoj račun. Na vsakem koraku bo konec tedna čutiti ljubezen. Prijatelji vas bodo v nedeljo obkrožali ves čas, tako da si boste težko vzeli čas samo zase. Spremembe, ki jih boste doživeli, bodo imele dolgoročen predznak.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pričakujte nadaljevanje in morda celo razplet zgodbe, povezane z novimi priložnostmi. V sredini tedna boste znali dobro opazovati okolico, zato bodo vaše odločitve na področju čustev pravilne. Razmišljali boste s svojo glavo, zato ne bodite preveč egocentrični in prijatelje presenetite s prijazno uslugo. Konec tedna boste imeli kar nekaj težav, saj ne boste vedeli kateremu področju v vašem življenju se morate bolj intenzivno posvetiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zopet boste nekoliko nestrpni, kar boste pripisali utrujenosti po vseh napornih opravkih. Razmislite, kam vas zares vleče srce, in nekoga, ki ste mu všeč ne puščajte v negotovosti. V zadnjih dneh tedna boste naredili korak na čustvenem področju. Sedaj ni ravno pravi trenutek za romantična srečanja in krepitev nežnosti. Očitno je, da si soočenja, vsaj zaenkrat ne želite. Tudi z domačimi se nikakor ne morete umiriti, zato pazite, ker bo nekaj obojestranskega nezaupanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Teden pred vami bo čas, ko se boste odločali kako dalje in kaj spremeniti.

Upoštevajte razum, ki vas tokrat nikakor ne bo pustil na cedilu. Tudi pri čustvenih zadevah boste v sredini tedna, ko bo luna v dvojčkih razmišljali zelo pozitivno. Rešili boste odnos, ki vas bremeni že dlje časa. Direktno izpostavite svoja čustva in ne bodite tako prestrašeni, ko se je treba postaviti zase. Dajte času čas in zaupajte vase, lažje vam bo, še posebej konec tedna, ko se boste znašli v dobri družbi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odpira se nova možnost glede poslovnih zadev, ne bo vas motilo niti to, da ste že sedaj morda preobremenjeni. Pomagali vam bodo planeti, ki vzpodbujajo vztrajnost in storilnost. Konec tedna se lahko zanesete tudi na Venero, ki vam bo namenila srečo in iskrene priložnosti v ljubezni. Tisti, ki ste v resni vezi, boste veliko časa preživeli s partnerjem, in sicer v lepem sožitju. Soočili se boste z notranjimi strahovi in ugotovili, čemu se morate še posebej posvetiti, da boste na osebnem področju bolj zadovoljni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pripravite se na velike spremembe, ki jih podzavestno občutite že nekaj časa. Pomoč poiščite pri človeku, ki mu zaupate in za katerega veste, da vam bo znal svetovati. Zdravje bo tokrat stabilno, zato se s z njim ne boste obremenjevali. Še vedno ne veste kaj vam manjka v ljubezenskem razmerju. Aktivnosti povezane s pravom ali izobrazbo, bodo v petek, ko kljub Zadnjemu krajcu ne boste najbolj zbrani in osredotočeni povzročile kar nekaj stresa, ki ga lahko premostite s športnimi dejavnostmi.

Preberite tudi Mesečni horoskop OKTOBER 2020