Ljubezenski horoskop za mesec oktober

V mesecu oktobru se bo z vašimi čustvi poigrala Venera v znamenju device. Težje se boste soočali s sabo, saj ne boste tako sproščeni in odprti kot običajno. Retrogradni Mars v ovnu bo vaš neizprosni učitelj na področju ljubezenskih odnosov.

OVEN

Misli bodo v začetku oktobra povezane s prijatelji in ljudmi, ki vas spravljajo v dobro voljo. Pojavil se bo tudi nekdo, ki bo tako simpatičen, da se mu nikakor ne boste mogli upreti, kljub temu da ste v razmerju zadovoljni.

Če boste skočili čez plot, sprejmite tudi posledice, ki ne bodo enostavne.

Samski, nikar ne bodite žalostni, če še vedno niste srečali svoje boljše polovice, saj se vam že kmalu nakazujejo nova prisrčna poznanstva, ob katerih boste končno spoznali, da ste zaželeni pri osebah nasprotnega spola. Besede jemljite konec meseca, ko prihaja energija Sonca v znamenju škorpijona resno.

BIK

V začetku oktobra vas bo grela misel na novo vročo ljubezen, ki čaka na vas. Prepustili se boste s polno paro, vendar ne pozabite, da morate najprej poskrbeti za svojo poslovno in finančno plat, šele nato se lahko neobremenjeno prepustite ljubezenskim dogodivščinam, ki jih ne bo malo.

Venera v znamenju device bo poskrbela, da boste bolj razumljivo reševali svoje ljubezenske zaplete, ki bodo tokrat manjši kot običajno.

Veliko se boste ukvarjali s svojimi potlačenimi čustvi in mislimi, ki bodo zbegane in na trenutke celo povezane z nezadovoljstvom. Boljše obdobje na čustvenem področju se vam nakazuje proti koncu oktobra.

Ljubezenski horoskop za mesec oktober

DVOJČKA

Zmeda, ki ste si jo ustvarili z napačnimi potezami se nikakor ne bo želela umakniti, zato se v začetku oktobra pripravite na nekaj čustvenih viharjev, ki se bodo zaključili s strastjo. Vezani se boste vprašali, ali je oseba s katero ste, resnično kompatibilna z vami, ali bi se morda raje usmerili kam drugam.

Pojavil se bo tudi nekdo, ki bo vezan, vendar bo vseeno vztrajal pri tem, da se želi z vami spustiti v nekaj vročega.

Vaša trmasta narava se proti koncu meseca umika vstran od vas. Vezani boste večkrat presenetili svojega partnerja s kakšno manjšo malenkostjo, kar bo še poglobilo vajino vez v razmerju. Za samske pa se zadnje dni v mesecu začenja obdobje klikanja po spletu.

RAK

Planetarni vpliv, vam bo v začetku oktobra prinesel srečo in zadovoljstvo. Paziti morate le, da se v ljubezenske zgodbe ne boste preveč poglabljali. Ločiti bo potrebno med novimi in starimi epizodami, kar vam bo predstavljalo manjši problem. Če ste na začetku novega razmerja, boste zadovoljni z odzivi partnerja, ki bodo obarvani s pridihom nežnosti in romantike.

Nikar se ne smilite sami sebi, saj to nikakor ni v vaši domeni.

Raje temeljito razmislite o situaciji, ki vsekakor ni enostavna, kljub temu pa je rešljiva. Ne komplicirajte s svojimi principi in zahtevami, saj boste s tem samo še bolj porušili odnos, ki ste ga dolgo sestavljali in se zanj trudili. Boljše bi bilo, da se posvetite drugim zadevam.

LEV

Oktober, ki je pred vami, bo poskrbel, da se boste končno znali odtrgati od obveznosti in si planirati več časa zase ter za svojo ljubljeno osebo. Vse lahko še vedno rešite, če boste odvrgli hladnost in svoje principe, ki vam večkrat škodijo, kot koristijo.

Venera v devici se bo lotila vašega počutja v domačem okolju, na plano bodo prišla tudi speča čustva, ki se jim nikakor ne izogibajte.

Vse kar je bilo do sedaj težko, se vam bo proti koncu meseca zdelo lažje. V partnerskem odnosu se boste znašli na prelomnici, ko se bo potrebno odločiti glede nečesa zelo pomembnega. Nikar se ne ozirajte na druge, ampak se usmerite tja, kamor si vi resnično želite.

Ljubezenski horoskop za mesec oktober

DEVICA

Oktober bo v vas na področju čustev prebudil željo po spremembah in novostih. Sonce v znamenju tehtnice bo še bolj razpršilo misli in vas popeljalo v bolj razbremenjeno vzdušje, ki vam bo popolnoma pisano na kožo. Z nekom se boste končno pogovorili in ugotovili, da ste imeli dolgo časa o tej osebi napačno predstavo, ki se bo sedaj razblinila.

Poskusite pristopiti na bolj eleganten način.

Konec meseca prihaja vaš čas, ko boste polni samozavesti in neustavljive privlačnosti, ki vam jo bo še dodatno vlivala kombinacija planetov. Tudi komunikacija bo odprta, zato se nikar ne skrivajte pred soočenji z osebami nasprotnega spola.

TEHTNICA

Zaljubljenost bo s Soncem v vašem znamenju prešla na višji nivo. Če ste bili v preteklih tednih deležni konfliktov, se sedaj podajate v obdobje, polno razigranosti, ljubkih gest in zanimive energije, prepletene s strastjo. Mars v retrogradni fazi bo bdel nad vami in vas usmerjal v konkretne odločitve.

Tisti, ki ste končali razmerje, boste tokrat najbolj zadovoljni sami s sabo.

Z veseljem se boste podali naprej, saj boste polni ljubezenskih pričakovanj. Partner bo močno presenečen nad vami in vašimi simpatičnimi gestami, s katerimi boste presenečali. Samski se boste znašli med dvema ognjema, kar vas bo nekoliko utrudilo, saj se nikakor ne boste mogli odločiti.

ŠKORPIJON

Želje na ljubezenskem področju bodo v prvih dneh oktobra velike in s težavo jim boste sledili, zato se nikar ne obremenjujte, če ne bo vse tako, kot ste si vi zamislili. Svoja merila boste morali počasi nekoliko spustiti, saj vas osebe nasprotnega spola težko dohajajo in vas ne razumejo.

Nad vami bo bdel Mars, zato se boste končno pripravljeni na pravi način boriti za osebo, ki vam ogromno pomeni.

Veliko lepih stvari vas čaka v zadnjem delu oktobra. Izžarevali boste neustavljivo privlačnost in tokrat se boste podali v uspešno osvajanje. Ne delajte drastičnih korakov, saj bi si naredili veliko več škode kot koristi.

STRELEC

Vaša nemirna narava vas bo v začetku oktobra popeljala v vesele dogodke, ki si jih boste pričarali s svojo iznajdljivostjo. Očarali boste še najbolj mrko osebo nasprotnega spola, kar bo povečalo zadovoljstvo, ter vam vlilo dodatne samozavesti. Veliko se boste ukvarjali tudi s svojim videzom, saj boste želeli izgledati še bolje.

V resnih razmerjih se lahko pojavi nekaj ljubosumja, ki vam tokrat ne bo prišlo do živega.

Nekdo že nestrpno pričakuje vaše odgovore, vi bi se jim pa najraje izognili in še naprej nadaljevali spontano. Venera v devici bo povzročila nekaj nezadovoljstva tudi tistim, ki ste samski in že nekaj časa razmišljate o novem partnerstvu. Nikar pa ne bodite zadovoljni z malenkostmi.

Ljubezenski horoskop za mesec oktober

KOZOROG

V prvih dneh oktobra se boste nekoliko zaprli vase, saj vas bo zasledoval občutek, da s svojim ljubezenskim življenjem niste najbolj zadovoljni. Želje bodo usmerjene v več spoštovanja in potrebi po pozornosti, ki pa ju v tem času ne bo na spregled. Venera v devici vas bo popeljala iz ukleščenosti in vam vlila moč in energijo, potrebno za napredek.

Tudi misli in čustva sledijo stabilizaciji, zato boste sproščeni.

Vaše energije bodo tudi konec oktobra ljubezensko obarvane. Želeli si boste bližine svojega partnerja in skupaj bosta počela vse kar vas veseli. Če ste pred kratkim zaključili razmerje, se boste sedaj odločili le uživati in zabavati se, brez da bi razmišljali in kovali novo razmerje.

VODNAR

V začetku oktobra, ko bo Sonce v tehtnici se boste popolnoma prepustili in si končno dovolili čutiti prave energije, brez da iščete razloge za in proti. Sedaj se vam bodo sestavile zadeve, s katerimi se obremenjujete že nekaj časa, zato boste zopet nasmejani in polni energije. Kar bo uganka za tiste, ki jim greste s svojo samozavestjo včasih na živce.

Proti koncu meseca prehajate v čas, ko se boste posvetili pomembnim odločitvam.

Skrivnosti, ki so vas obremenjevale na čustvenem področju bodo počasi prišle na dan, kar se bo izkazalo za pozitivno, saj ste že siti pregovarjanja in pazljivosti, kaj lahko komu rečete. Vaše misli bodo najbolj globoke in intenzivne zadnje dni v mesecu.

RIBI

Partnerju boste vezani v začetku oktobra težko razložili, da nimate časa in energije zanj, bodite pa bolj previdni, saj bi ga lahko s svojim navideznim egoizmom užalili. V sredini meseca bo vaša komunikacija fantastična, zato se boste zagotovo znašli na spisku najbolj zaželenih.

Zasanjani in nekoliko labilni se boste podali v konec meseca, ki vam obljublja bolj umirjeno ljubezensko življenje.

To vas bo vsekakor navdihnilo s harmonijo in občutkom, da nekomu pripadate in zaupate. Za samske se več sreče nakazuje v zadnjih dneh oktobra, saj boste bolj pogumni in impulzivni, ter s tem bolj privlačni za nasprotni spol. Tokrat ni izključeno, da celo vi naredite prvi korak.

Preberite tudi LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU