Odbojkarjem je zvezdno nebo naklonjeno na dan velikega finala. Čestitamo za 2. mesto!

Zvezde so danes našim šampionom odbojkarjem zelo naklonjene, zato stavimo na njihovo dobro pozicijo.

Ugoden vpliv konjunkcije med Luno in Venero prinaša srečo, obilje, uspeh in dobre novice. Luna v znamenju tehtnice jim bo doprinesla umirjenost, skladnost ter previdnost.

blank

Zvezde so na njihovi strani! Držimo pesti!

ZNAMENJA, KATERA SE BORIJO NA IGRIŠČU

Povzetek Astro portreta Alberto Giuliani, rojenega 25.decembra

Foto: Wikipedija
Foto: Wikipedija

Njegovo Sonce se nahaja v 10. deseti hiši v znamenju kozoroga, zato ga odlikujejo poštenost, rezerviranost, previdnost, čast in zelo močna volja. Globoko v sebi skriva noto ambicioznosti in številne možnosti ter z veseljem prevzema odgovornost. Sposoben je delovati na področju sociale. Nikoli se ne izogiba dolžnostim ter obveznostim, zato je zanesljiv in zvest. Vseh dogovorov se drži, ima dober spomin, najraje pa se druži z inteligentnimi ljudmi. Če mu uspe združiti prodornost in disciplino, bo njegova pot k uspehu dolga, vendar trdna in stabilna.

Ustvarja zid, ki ga zna sezidati z lastnimi rokami. Za tem se skrivajo plahost, vendar tudi čvrstost in moč. Vztrajno sprejema izzive vseh vrst, nobena ovira se mu ne zdi nepremagljiva, na zastavljene cilje pa je pripravljeni čakati in medtem potrpežljivo delati. Zagotovo lahko pričakuje uspešno kariero, ki se v pravi obliki običajno izrazi v kasnejših letih. Spremljajo ga uporniška narava, borbenost duha in žetev uspeha, s katero vztrajno in motivirano dosega cilje.

Ostali, ki so prav tako zaslužni za uspeh

  • Alfredo Walter Martilotti
  • Sebastijan Skorc
  • Leondino Giombini
  • Roberto di Maio
  • Mile Majstorović
  • Haris Babić
  • Matic Fras

In glavna zvezda, ki prinaša srečo beli kosmatinec.

Foto: otroski.rtvslo
Foto: otroski.rtvslo

Naslovna slika: Odbojkarska zveza Slovenije