-8.1 C
Ljubljana
sreda, 8 februarja, 2023
DomovSvetovanjeLara svetujeNesramni starši ne dovolijo razmerja, Magdalena svetuje

Nesramni starši ne dovolijo razmerja, Magdalena svetuje

Nesramni straši ne sprejmejo Valentine

Stara sem 25 let in že dve leti sem v resnem razmerju s fantom, kateremu sem ves čas zaupala in nameravala z njim preživeti svoje življenje. Pred kratkim se je začel čudno obnašati, nisem pa sprva vedela, da so razlog nesramni starši. Ne želi, da pridem k njemu domov, manj se odziva in ni tako spoštljiv, kot je bil na začetku.

Spraševala sem ga tako dolgo, da mi je povedal, da so mu starši prepovedali razmerje z mano, saj moji starši žal niso pomembni ali visoko izobraženi. Pravi, da mu je sicer hudo, ter da mu je vseeno kaj govorijo nesramni starši.

Zelo težko mu je, saj so mu postavili pogoj, da če se bo še naprej dobival z mano, ga ne bodo več financirali, česar si pa on ne more privoščiti. Razmišljala sem že, da bi sama poklicala njegovo mamo in jo vprašala, zakaj to počnejo. Kaj naj storim? Valentina

Nesramni starši in nasvet Magdalene

Draga Valentina, takšne situacije so se dogajale že v preteklosti in se dogajajo še danes. Obstajajo starši, ki so hladni, ki na svojega otroka in njegovo prihodnost gledajo nerazumno, seveda s svojimi pričakovanji. Fant, s katerim ste v vezi, je žal še vedno pod okriljem staršev. To pomeni, da se jim je na nek način prisiljen prilagajati. S čimer jim podzavestno dovoljuje, da manipulirajo z njim in njegovim življenjem.  Sam bi ga verjetno zastavil drugače.

To da kličete njegove starše ni ravno najbolj pametna ideja. Lahko bi, takšni kot so, smatrali da se vsiljujete in še bolj obrnili zadevo v negativno smer. Prvi korak, ki ga je smotrno storiti je, da se odkrito pogovorite s fantom in mu razložite, da vi ljubite njega in ne njegov denar. Dobro bi bilo, da bi vas njegovi starši še nekoliko bolj spoznali in sami prepričali, da niste lakomna in materialistično usmerjena.

Starši krojijo njegovo usodo

Problem nastaja, ker vaš partner žal ni finančno stabilen in samostojen, torej mu nič ne pomaga, če samo razmišlja o tem, da se bo staršem uprl, ko pa točno ve, da sam trenutno ne zmore. Če pa smatrate, da sta dovolj odrasla in sposobna, potem mu lahko ponudite tudi to možnost, ki se je bo na začetku verjetno ustrašil. Vsekakor pa pustite, da zadeve s svojimi starši rešuje sam, čeprav je trenutno zaradi vsega zmeden in neodločen. Saj veste, čas običajno pokaže, če je ljubezen resnično prava ali ne.

Članek je bil objavljen v reviji Lady/Magdalena svetuje

Če imate tudi vi težavo, pokličite za individualen nasvet.

 

PRIPOROČAMO

KATERE ŽENSKE V RAZMERJU OBOŽUJEJO SKUPNE DEJAVNOSTI?

Rojene v katerih znamenjih zodiaka svoj prosti čas najraje preživljate z ljubljeno osebo?
error: Content is protected !!