Mesečni horoskop junij 2020 za vsa astrološka znamenja

V mesec junij se boste podali polni pričakovanj. Sonce v znamenju dvojčkov prinaša željo po druženju, nenavadnih dogodkih in temu, da izveste čim več. Radovednost bo neustavljiva, zato dobro razmislite, preden boste nekomu v tem obdobju zaupali karkoli globljega, kar želite, da ostane skrito.

V zadnjem delu junija prihaja energija Sonca v znamenju raka.

Bolj boste umirjeni, nežni in zaprti v svoj svet, v katerem se boste dobro počutili. Želeli boste biti ljubljeni in dobiti čim več komplimentov. Mars v znamenju rib vas bo vodil v zasanjano obdobje tja do zadnjih dni v mesecu, ko se zavihti v znamenje ovna, s katerim je tesno povezan.

Zadnji dnevi prinašajo lepše pogoje za ljubezenske zgodbe, saj se bo Venera v znamenju dvojčkov začela gibati v direktni smeri. Bolj boste odprti, iskreni in pripravljeni boriti se.

Mesečni horoskop junij 2020 za vsa astrološka znamenja

SLAVNI, KI PRAZNUJEJO V JUNIJU

24. junija praznuje Nina Ivanič

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Raka. Njene značilnosti so občutljivost, prilagodljivost, negotovost, intuitivnost in nežnost. Veliko ji pomenijo dom, družina, mama, korenine, pogosto pa je preveč vpeta v preteklost. 

25. junija praznuje Marko Vozelj

S tremi planeti v znamenju raka je Marko občutljiv, radoveden in pripravljen prilagoditi se v odnosih. Njegovo Sonce, ki se nahaja znamenju raka mu podarja močno povezanost z domom in družino, do katere je zelo iskren. Vse kar je povezano z otroci je zanj sveto in zanje se je sposoben tudi odrekati, čeprav včasih v svojo škodo. 

Želite izvedeti več o svoji osebnosti? Odgovor je Natalna astrološka analiza

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvih dneh junija prehajate v drugačno obdobje, ko se vam ne bo več treba ukvarjati s starimi izzivi.

Vesolje vas ni kaznovalo, ampak vas je testiralo in naredilo bolj močne in stabilne. Mnogi od vas ste bili postavljeni čisto na rob, kar je verjetno prineslo nekaj posledic, ki se bodo razblinile v sredini meseca. Z drugo polovico junija njimi prihajajo v vaše življenje tudi čudovite priložnosti, morda tudi nov partner, s katerim bosta kompatibilna. Vaše zdravstveno področje se bo stabiliziralo. Tudi nemogoče stvari lahko sedaj dosežete, saj vas ne bo čisto nič oviralo ali blokiralo. Zgodi se vam lahko tudi to, da bo druženje z domačimi vaš hobi, ki ga boste negovali, nikar pa ne pozabite tudi na ostale prijatelje.

Ovnova smernica za mesec junij.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prva polovica meseca junija prinaša prevzemanje večje odgovornosti ter pot v bolj resne zaključke.

Imeli boste potrebo, da boste bolj odgovorni, tudi glede pomembnih odločitev. Mars v znamenju rib vas bo izzval in v kombinaciji s svojimi aspekti na kariernem področju se boste večkrat počutili, kot da lebdite v zraku, še posebej tisti, ki delate z ljudmi. Vendar nikar ne izgubite volje in vztrajnosti, ker Mars vedno prinaša nagrado za odlično opravljeno delo. Četudi boste imeli občutek, da niste poželi slave, počakajte in se prepustite. Vaše zdravstveno stanje tokrat ne bo posebej izpostavljeno. Čas pa je, da dvignete svoje čustvene globine na višjo raven ter se usmerite v prožnost in intenziteto dogajanja.

Bikova smernica za mesec junij. 
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Še naprej boste cenili svojo neodvisnost in svoje metode reševanja situacij, ki vas ne bodo pustile na cedilu.

V prvi polovici meseca junija boste s pomočjo retrogradne Venere v dvojčkih končno dosegli ravnovesje med odgovornostjo in sproščanjem. Pokazati bo treba več spoštovanja do ljudi, s katerimi ste povezani, saj vas bo Mars v napetih situacijah odnesel v nespoštljive reakcije, s katerimi bi si lahko naredili več škode kot koristi. Torej, bodite pripravljeni vložiti ogromno truda v svoje načrte, da bo zaključek takšen, kot si ga želite. Razmerja, ki se bodo začela v tem mesecu, bodo bolj težka in obremenilna, kot ste si predstavljali. Pomembno je, da vas začasni zastoji ne ustavijo, naj vas naredijo še bolj stabilne. Če se bo za vaš okus premalo dogajalo, nikar ne postanite žalostni.

Dvojčkova smernica za mesec junij.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V prvih dneh junija, ko bo Sonce v dvojčkih se boste z veseljem prepustili spontanosti življenja, le radovedni boste, kam vas bo popeljala.

Kljub navihanemu začetku boste sredi meseca večkrat negotovi, kar bo povzročil Mars v znamenju rib. Analitično boste iskali globoke odgovore ter globino v medsebojnih odnosih. Pojavilo se bo tudi resno zanimanje za okultne dejavnosti, ki pa naj ne bodo vaš beg pred realnostjo. Nakazane so vam številne raziskave, ki vas bodo pritegnile in obogatile vaše znanje. Proti koncu meseca se boste navadili, da okolica kritizira, in se skušali s temi kritikami usmeriti še višje, zato vam je nakazan uspeh in središče pozornosti na vašem poslovnem področju.

Rakova smernica za mesec junij

 
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V prvi polovici meseca junija boste morali ustaviti svoj tempo in se usmeriti v pomembne zadeve na področju financ ter delovnih nalog, saj vas bo na napake opominjal zelo močan aspekt.

Ničesar ne izločajte, saj bodo pomembni vsi dejavniki, poleg tega boste morali biti pozorni tudi na malenkosti. Konec meseca junija bo poln možnosti, ki vas vodijo k bogastvu in blaginji. Jupiter vam prinaša nepričakovan denar, kar bo dvignilo vašo samozavest, in finančno boste zagotovo bolj pretočni. Potrebne bo le nekaj previdnosti, saj boste še bolj nagnjeni k zapravljanju. V določeni situaciji v zadnjih dneh meseca pokažite svetu, da niste vihravi najstnik, ampak odgovorna oseba.

Levova smernica za mesec junij.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V prvih dneh junija boste pridobili zaupanje vase, kar vam lahko koristi na vseh področjih.

Vaše telo bo prepleteno z ugodnimi vibracijami. Položaj planetov bo še povečal vašo intuicijo, ki bi jo bilo smotrno poslušati, saj vas bo vodila v uspeh in nadgradnjo. Znebili se boste labilnosti in nezadovoljstva. Ker pa imajo vsi planeti svoje pozitivne in svoje negativne silnice, ki vplivajo na nas, vas retrogradna Venera opomni, da morate rešiti določene zaplete. Prisiljeni se boste nadzirati v odnosih, v nasprotnem primeru se boste ves čas vrteli v konfliktih. V zadnjih dneh meseca boste raziskovali prijetne radosti življenja, prihaja tudi veliko več užitkov in sproščenih zamisli. Vaši strahovi se bodo umaknili, upali si boste več.

Devica smernica za mesec junij.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V prvih dneh junija se vam bodo začele pojavljati nagrade za vaš trud.

Postali boste bolj sproščeni in zadovoljni. Čeprav v delo ne boste vložili pretiranega truda, lahko kljub temu pričakujete ugodne rešitve. Da dosežete vse, kar si želite, morate upoštevati tudi duhovno plat in jo seveda negovati. Nihče ne pričakuje, da boste zmagali brez treniranja, čeprav ste v preteklih mesecih počeli prav to. Morda boste imeli v zaradi Sonca v raku proti koncu meseca občutek, da ste tik pred koncem sveta, vendar je to le prehod v bolj zanimivo življenje in trenutke, ko se boste lahko izražali bolj iskreno. Pogumno se boste podali v spremembe, slabe navade boste pustili za sabo in se razbremenili na poslovnem in čustvenem področju.

Tehtnica smernica za mesec junij.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vztrajajte v prvih dneh junija pri svojem tempu, vendar ne imejte previsokih pričakovanj.

Sonce v znamenju dvojčkov vas bo spodbujalo na področju, povezanem z ljubezenskimi in socialnimi aktivnostmi. Resna, stabilna razmerja bodo na preizkušnji, prav tako tudi poslovna partnerstva. Najpomembneje bo, da ne prehitevate ter da so vaši načrti na pravem mestu ob pravem času. Bodite pripravljeni na številne dodatne naloge in zbadanja, ki jih boste morali prenesti diplomatsko. Nikar ne delajte konec meseca napak in ne bodite sramežljivi ter se ne umikajte in skrivajte pred pomembnimi projekti, ki se bodo dolgoročno pokazali za dobičkonosne. Ne bodite presenečeni nad drugačnim razmišljanjem nekoga od bližnjih.

Škorpijonova smernica za mesec junij.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V prvi polovici meseca junija prihaja nekaj zapletov. Potrebno se bo soočiti in narediti korak naprej.

Lažje vam bo v sredini meseca. Zadeve se bodo odvijale bolj umirjeno, odnosi se bodo stabilizirali, ljubezenske napetosti in prelomnice so za vami, vaše življenje bo vedno bolj obrnjeno v duhovno smer. Marsov tranzit vam v zadnjem delu junija prinaša mnoge prednosti. Nehali boste sanjariti in olepševati situacije, vendar boste presenečeni, saj boste lažje funkcionirali popolnoma na realnih tleh. Prišli boste do zaključka, da si sami pišete svoj scenarij. Ukvarjali se boste tudi z vprašanjem, kaj vas veseli in kaj je tisto, kar si želite početi. Odprti boste za nova znanja.

Strelec smernica za mesec junij.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V junij stopate pogumni. Spoprijeli se boste s številnimi situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti.

Sposobni boste bolj odgovornih premikov. Saturn, bo zaključil učenje z vami in vas usmeril v bolj plodno obdobje. Spremembe, ki ste jih doživljali, še posebej tisti, ki ste rojeni v prvi dekadi so pustile tudi nekaj posledic. Proti koncu meseca junija vas čaka še nekaj sprememb, na katere boste lahko vplivali oziroma se izognili njihovemu negativnemu vplivu. Ko boste sprejeli sporočila, se boste podali v sveže energije, pripravljeni na zmago. Sedaj imate priložnost, da začnete nekaj novega ter da pokažete, kaj znate, in zablestite. Prihaja tudi poglobljeno razmišljanje o korenitih spremembah na poslovnem področju.

Kozorogova smernica za mesec junij.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Planetarni vrtiljak v prvih dneh junija prinaša stabilizacijo, več energije in motivacije ter priložnosti, kjer boste lahko dokazali, da ste sposobni narediti še več, kot od vas pričakujejo.

Premiki se nakazujejo tudi na finančnem področju. Ne imejte strahu pred tveganjem, seveda pa pred odločitvijo za kakšno samostojno pot preverite vse možnosti. Izogibali se boste konfliktom, napetim situacijam in ljudem, ki so preveč agresivni. Hrepeneli boste po nežnosti in umirjenosti. Bolj intenzivno se boste nagibali tudi k umetnosti, s pomočjo katere lahko tudi nekaj zaslužite. Sonce se bo s svojimi aspekti dotaknilo vašega zasebnega področja in vam razjasnil pojem vaše družine, kjer se nakazujejo nesoglasja. Pod tem vplivom je možno tudi razmišljanje o selitvi.

Vodnarjeva smernica za mesec junij.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V prvih dneh junija prihaja veliko možnosti, da se na duhovni ravni povzpnete tja, kamor ste si vedno želeli.

V vašem življenju bodo ob vas ljudje, ki jim boste lahko zaupali, pripravljeni bodo tudi nesebično priskočiti na pomoč. Na področju spolnosti boste bolj dovzetni za čustva, ki jih boste povezovali s strastjo, v kar vas bo spodbudil aspekt z Venero. Pojavi se lahko tudi nekaj neupravičenega ljubosumja, ki vas bo še posebej v sredini meseca večkrat spravilo v slabo voljo. Nikakor ne napadajte, dokler ne preverite vsega, kar slišite. Zaživeli boste proti koncu meseca , saj se obeta prijetno priznanje. Misli bodo postajale vedno bolj prodorne, kar vam bo všeč.

Ribi smernica za mesec junij.