Ali znate priznati, da ste se morda zmotili?

Ne moremo potovati skozi življenje, ne da bi se kdaj pa kdaj zapletli v kakšen majhen konflikt. Katera astrološka znamenja, ne znajo priznati, da so se zmotila?

Medtem ko je popolnoma normalno, da kdaj izrečete nekaj kar obžalujete ali pa naredite nekaj, za kar se opravičite. Včasih oseba, ki je kriva, preprosto noče reči, da ji je žal, noče se opravičiti. Določena znamenja zodiaka se zelo težko opravičijo za svoja dejanja, oziroma opravičila dostikrat ne zmorejo. Morda so preveč ponosni, da bi priznali, da so bili krivi. Oni so prepričani, da jim nihče ne bi smel soditi. Vendar se premalokrat zavedajo, da je opravičilo nekaj, kar lahko ponovno stabilizira odnose in vodi v lepši jutri.

Ali znate priznati, da ste se morda zmotili?

BIK

To zemeljsko znamenje je verjetno najbolj trmasto znamenje celotnega zodiaka. Če ste z njim v konfliktu ali nesporazumu, bodite previdni. Dokazovanje vašega stališča bo naporen podvig, saj je bik tako prepričan o svojih stališčih, da bo šel do konca.

Tudi če imate pripravljena dejstva, ko jim razložite, zakaj so krivi, se ne bodo strinjali z vami, niti se vam ne bodo opravičili. V njihovem svetu je to njihova pot edina prava, zato se ji ne bodo odpovedali. Poleg tega smatrajo, da je beseda oprosti enostavno nepotrebna. V svoji različici zgodbe so vedno oni tisti, ki delajo prav.

LEV

Lev, ognjeno močno znamenje razmišlja o sebi kot o glavnem junaku, zvezdi, tistemu, ki rešuje vse in se nikoli ne zmoti. Nikoli se ne bo opravičeval za svoja dejanja, tudi če mu drugi to zamerijo. Običajno levi verjamejo, da razlog za njihovo negativno vedenje opravičuje njihova dejanja.

Če se kdaj opravičijo, bodo seveda hitro dodali, da jim je sicer žal, ampak da niso oni krivi. Pozabljajo, da v njihovi življenjski zgodbi obstajajo tudi drugi posamezniki, ki se trudijo prebiti dan, tako kot oni sami.

Ali znate priznati, da ste se morda zmotili?

ŠKORPIJON

Škorpijoni in opravičilo, misija nemogoče. Če želite ohraniti mirno življenje, se ne zapletajte s škorpijonom, ker bo vedno želel zmagati. On enostavno ne zna priznati svoje zmote, niti tega, da je bil do vas morda nesramen. Škorpijon bi raje storil dobesedno karkoli, razen da bi priznal, da je bilo njihovo vedenje problematično.

Tako zelo zviti in strateški so, da so se navadili živeti, brez da bi kdaj prevzeli krivdo. Tudi če so sigurno krivi, so sposobni manipulirati z vami in razglabljati situacijo, dokler se vi njim ne opravičite. Vztrajali bodo v svoji nedolžnosti, dokler ne postanejo nedolžni.

VODNAR

Vodnar se zna opravičilu izmuzniti na zelo eleganten in prefinjen način. Vedno najde besede v smeri svojega opravičila, ali pa se začne v kočljivi situaciji smejati, namesto da bi se opravičil in pogovoril z nasprotno stranjo.

Soočanje s svojimi napakami je dobesedno njihov najhujši strah in preprosto upajo, da boste, če bo minilo dovolj časa, vse skupaj pozabili. Vodnar ima tako globoko vizijo o sebi, da priznanje, da ni popoln, nasprotuje njegovi podobi. Tudi če globoko v sebi vedo, da vam dolgujejo opravičilo, se to ne bo zgodilo.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi SOOČENJE S SABO: ALI STE POD STRESOM?