Mesečni horoskop DECEMBER 2020

Mesečni horoskop DECEMBER 2020 za vsa astrološka znamenja

V december boste stopili z močno in optimistično energijo strelca. Tako Sonce kot tudi Merkur vam podarjata več lepih priložnosti, neobremenjenosti ter bolj stabilen pogled v prihodnost. Stvari, ki ste jih na novo začeli v preteklosti, bodo imele sedaj možnost, da se krepijo in razvijajo v pravi smeri. Bolj jasno boste videli, katere so realne in katere ne, lažje boste tudi izločili nepomembno. Če vas bodo izvali, so možni prepiri in nesoglasja, povezana z domačimi ter prijatelji, zato se bo potrebno usklajevati.

Z Merkurjem v znamenju strelca se boste dobro počutili in imeli veliko planetarne podpore.

Ta vpliv pa vas lahko z negativnega vidika občasno zavede, da boste delali manjše napake, da boste na trenutke raztreseni in se bodo nekateri projekti nekoliko počasneje odvijali. Najteže bo za tiste, ki imate izrazito mentalno delo, saj boste pogosto delali napake ali pa boste morali popravljati napake nadrejenih. V vsakem primeru bo potrebno vložiti v delo več pozitivne energije kot drugače. Ohranite mirne živce, sprejmite izziv, dolgoročno gledano vse to sploh ni problem, saj lahko pride tudi v poslovnem pogledu do bistvenega izboljšanja. Vaša poslovna moč se bo po 20. decembru, ko Merkur preide v znamenje kozoroga preoblikovala tudi v finančno boljše stanje.

Sončev Mrk, ki nastopi 14. decembra bo težje obdobje, polno občutkov krivde, očitkov in raznega poglabljanja. V tem času lahko sprejmete večje odločitve, v kolikor se boste znali povzpeti višje.

Kako bo na vaše ljubezensko področje v prvi polovici decembra vplivala Venera?

Venera bo v prvi polovici decembra bivala v znamenju škorpijona, zato boste bolj globoki in pripravljeni na strastno energijo, ki bo prebujala željo po drugačnem pristopu.

Kako bo na vaše ljubezensko področje v drugi polovici decembra vplivala Venera?

V drugi polovici decembra, ko Venera preide v strelca prihaja na področju čustev bolj spontano in svobodno obdobje. Paziti se je potrebno občasnih izbruhov jeze, najlaže boste vzdrževali ravnotežje v svojem telesu, če boste redno telesno aktivni. Vezani, vaš optimizem bo nalezljiv, to je tudi razlog, da se bosta s partnerjem močno povezala.

ZNANI, KI PRAZNUJEJO V DECEMBRU
Mesečni horoskop december 2020 za vsa astrološka znamenja

13. decembra praznuje Andrej Peroša

S tremi planeti v znamenju strelca je svoboda zanj najpomembnejša. V svojem življenju se trudi, da vse poteka spontano. Najbolj je zadovoljen, če je lahko sam krojač svojega življenja. Zaradi svojega širokega duha in pozitivne naravnanosti je izredno uvideven do drugih ljudi.

24. decembra praznuje Nuša Lesar

Dostojanstvena je in lepo vzgojena, tradicionalne vrednote, pridobljene v zgodnji mladosti, pa močno vplivajo na njene življenjske in družabne navade. Njen Mars se je ob rojstvu nahajal v znamenju Ribah v 12. Hiši. Pri delu in denarju je zelo natančna in previdna.

Če želite vedeti, kakšno bo leto 2021 pohitite po svoj izvod Revije Veliki letni Horoskop 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvih dneh meseca decembra boste razpoloženi za premike saj nikakor nočete ostati v ozadju.

Vaša prednost bo v tem, da se ne boste umaknili, temveč boste končno zakorakali naprej. Zmotile vas ne bodo niti kritike niti začasni zastoji. Ljubezenske zvezde vas bodo sredi decembra, ko vam bo nagajal tudi vpliv Venere zmedle, saj boste v resnem razmerju pričakovali drugačen razplet.

V zadnjem delu decembra boste malce utrujeni, ne le zaradi dela ampak tudi zaradi čustvenih nesporazumov. Vendar boste s potrpežljivostjo le spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov, saj mora vse dozoreti ob pravem času. Mogoče bo tudi nekoliko bolj kot ponavadi vplivala na vas odločitev vaši bližnjih. V zadnjih dneh decembra prihaja bolj divja energija in hitro se bodo spremembe spet odvijale v pozitivno smer.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu decembru
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V začetku decembra, ko boste zaradi Sonca v znamenju strelca bolj optimistično naravnani, se boste prenehali ukvarjati s tistimi, ki vas vznemirjajo in spravljajo v slabo voljo.

Z veseljem pa boste več časa preživeli s tistimi, ki vas resnično spoštujejo in razumejo vaše tegobe. Počasi boste sredi meseca z ugodnim Marsom pripravljeni na večje prelomnice. Borili se boste sami s sabo in s svojim egom. Pričakujte tudi nedorečenosti, ter novice, ki vas lahko še dodatno obremenijo.

Pred vami je bolj čustven in zmeden zaključek decembra. Nikakor ne boste vedeli, kaj je prav in kaj ne. Z dogovorom se boste le težko sprijaznili vendar bo kljub temu prinesel občutek, kot bi se na novo prerodili. Tudi drugim boste odločno povedali, da ste se spremenili.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu decembru
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če boste zelo spretni, boste v prvih dneh decembra z ugodnim Soncem ter Venero naredili več, kot ste načrtovali.

Pomaga vam lahko tudi vaša prilagodljivost, povezana z neverjetno iznajdljivostjo. Zadeve se bodo bliskovito spreminjale, zato odprite oči, še je čas, da popravite napako in priznate, da ste se tokrat prehitro prepustili napačni odločitvi. Nekaj se vam bo v delovnem okolju sredi meseca zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično.

Vseeno pazite, da ne boste tvegali nečesa le zaradi naglo prebujene radovednosti. V zadnjih dneh decembra lahko storite kakšno zadevo spontano in brez predolgega razmišljanja. Zdravje bo nekoliko spremenljivo, tudi vreme bo vplivalo na vaše počutje, želeli si boste čim več sonca.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu decembru
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo bo z vami v prvih dneh decembra zaradi Sonca v strelcu malce nesramen ali sarkastičen.

Vse skupaj bo vključevalo še negativne pripombe. Zavrnitve vas lahko spravijo iz tira, zato se zoprnim situacijam soočenja tokrat raje izognite. Čeprav bodo možnosti na prvi pogled videti še tako intenzivne, ni smiselno, da brezglavo vztrajate.

V drugi polovici decembra boste zaplavali v skladu z življenjskim tokom in brezskrbno se mu boste predali. To vas bo navdihovalo in z veseljem boste hvaležni občudovali, koliko lepih stvari vas obdaja. Nekoga od družinskih članov boste s svojim zanimivim predlogom hitro osvojili, sicer pa se tega morda niti ne boste takoj zavedali. V zadnjih dneh decembra se v domačem okolju sprostite in za trenutek pozabite na številne obremenitve.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu decembru
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dogajanje na poslovnem področju bo v prvih dneh decembra pomembnega značaja.

Ne ustavite se pri malenkostih, dosežete lahko še veliko več. Zaradi vaše pogumne in direktne komunikacije se bo nekaj pogovorov končalo bolje, kot ste upali in predvidevali. Končno boste zopet optimistični, saj se bo zakuhalo nekaj, kar podžiga vašo domišljijo. Sicer pa se potrudite kljub vsemu ostati na trdnih tleh. Nikar se v drugi polovici decembra ne spuščate brezglavo v nejasne razprave.

Vezani levi se boste več pogovarjali o praktičnem načrtu, v zvezi urejanja domačih razmer ali stanovanja. V zadnjih dneh decembra prihajajo pozitivne spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Zdravi boste, pa tudi zadovoljni s sabo, zato si le privoščite nekaj za svojo dušo ali kakšno dobro delo namenite tudi drugim.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu decembru
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zelo uspešno boste v začetku decembra, ko boste močno motivirani sodelovali na delovnem mestu ali povsod, kjer bi radi uredili finančno situacijo.

Ob večerih vam bo najbolj prijala družba vaše ljubljene osebe ali domačih, ki vas bodo spravljali v dobro voljo. Posvetite jim svoj prosti čas, obrestovalo se vam bo. Skromnost bo v drugi polovici decembra lepa čednost, pohvaljeni boste, saj skrbno varčujete.

V zadnjih dneh decembra, ko bo Sonce v kozorogu, se natančneje pozanimajte glede dejavnosti, ki vas vedno bolj zanima. Nikar še ne pričakujte čudežev, raje se poskusite pozanimati, naj vas ne bo strah vprašati tisto, kar vas zanima. Težje naloge boste opravili brez posebnih težav in zapletov.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu decembru
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj novic vas bo v prvih dneh decembra hitro prebudilo, saj niste pričakovali, da vam bo nekdo nesebično priskočil na pomoč.

Končno boste tudi na finančnem področju bolj spretni in hkrati premišljeni. Vse skupaj vam odpira nova poslovna obzorja. V sredini decembra prihaja nemiren in impulziven čas, zato bodite predvsem potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami, ki bi lahko izzvale konflikt. Trma vas tokrat ne bo popeljala v pravo smer.

Druga polovica decembra vam bo bolj naklonjena, nikakor se ne boste mogli pritoževati, saj boste dinamični, hitri in spretni. Poglobljeno boste razmišljali tudi o ljubezenskem odnosu, ki počasi dobiva drugačno, bolj globoko  podobo. Bolj intenzivno boste morali spremljati kaj se dogaja v vaši notranjosti. Uživajte v harmoniji in temeljito razmislite o svojih možnostih za napredek. Čaka vas res neverjeten preobrat, ki vas bo razveselil.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu decembru
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V prvih dneh decembra boste zasanjani, saj boste imeli polno glavo poslovnih idej, ki se vam že nekaj časa podijo po glavi.

Zavedate se, da bi se morali nekoliko spočiti, kar bo tokrat težje izvedljivo. Veliko bolj zamišljeni boste kot ste običajno. Čustva bodo ostala nespremenjena, vendar vaša dejanja ne bodo kazala prave podobe. V sredini decembra pričakujte negotovost s strani družine. Določena situacija vam bo vzbudila spomine na osebo, ki ste jo nekoč ljubili, pa so se ta čustva nekam porazgubila.

Spraševali se boste, kaj ta oseba počne in ali še vedno morda misli na vas. Konec decembra bo pozornost bo usmerjena le na tiste stvari v življenju, ki so zares pomembne in vas navdihujejo s srečo. Zastavite si lahko še višje cilje, saj ste dobro motivirani.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu decembru
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V december stopate s Soncem v vašem znamenju polni raznih pričakovanj, ki pa lahko ostanejo neuslišana.

Ukvarjanje s sprostilnimi tehnikami bo umirilo vašega duha, predvsem pa vam podarilo možnost, da ste bolj vitalni. Imeli boste tudi povečano željo po gibanju. Okolje bo sredi meseca primerno, da boste lahko poiskali odgovore na vprašanja, ki se vam porajajo že nekaj časa. Poskrbite, da boste razmislili tako o zasebnem kot tudi o poslovnem dogajanju. Drugi del decembra se bo nadaljeval z zanimivo situacijo, ki vas bo prebudila, ter vas motivirala, da začnete iskati kakšno alternativno priložnost.

Vsekakor boste uživali sami s sabo, kljub temu, da vas bodo opravki ves čas po tihem obremenjevali. Najlažje se boste z njimi soočili proti koncu meseca, ko boste prosti. Ljudi okoli sebe boste šokirali z drugačno potezo, kot so je vajeni običajno. Bodite prizanesljivi, a vztrajajte pri svojem.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu decembru
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izkoristite svojo prednost v pravi smeri in si v prvih dneh decembra, ko vas bo vodil vpliv Sonca v strelcu nadenite nasmešek na obraz, s tem se zvišuje tudi vaša odpornost.

Pomembno je, da boste bolj odločni, občasno tudi ostri, kar vam bo še kako koristilo v odnosu do nasprotnega spola. V sredini decembra boste razmišljali le o tem, kako bi izboljšali stanje na vaših računih. Doma bo prisotnih nekaj trenj v zvezi z odnosi. Pomembno je, da malce poživite svoje življenje in uvedete na osebnem področju kakšno spremembo.

Proti koncu decembra, se boste znašli v negotovem obdobju, ki vas bo na trenutke tudi razjezilo in vznemirilo. Razvedrilo vam bo popolno sproščanje v naravi, hladno vreme vas ne bo zmotilo. Ne razburjajte pa se zaradi situacij, na katere nimate vpliva. Prav kmalu se bo kolo sreče zavrtelo tako, kot vam ustreza, zato nikar ne odnehajte prehitro.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu decembru
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Določena situacija vas bo v prvih dneh decembra vrnila v realno življenje, saj boste imeli ogromno pomembnih zadolžitev.

Z veseljem boste iskali sorodno dušo preko spleta in klepeti bodo trajali pozno v noč.  Imeli boste tudi dovolj časa za vse opravke in obveznosti in zato se boste mirno lotili organizacije česa novega in zanimivega. Zmotijo vas lahko le tisti, ki iščejo samo kritike. V drugi polovici decembra prihaja občutek, da čustveno tičite na mestu in ne najdete prave poti za kakšen intenziven korak. Lahko se vam tudi zazdi, da vas partner drži v šahu.

V zadnjih dneh decembra boste več časa posvetili svoji družini in odnosom v domačem okolju. Nekaj, kar vam najprej ne bo všeč, se bo kasneje izkazalo za nekaj odličnega in dejansko boste uživali v določeni situaciji. Popazite na denar, saj vas občutek, da zapravljate preveč ne bo navduševal.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu decembru
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čas vas bo v prvih dneh decembra priganjal in najprej storite pomemben korak na poslovnem področju, kjer se vam nakazuje nekaj nenavadnih možnosti.

Sedaj boste morali izraziti sebe, in sicer na bolj inovativen način. Bližate se spremembam, ki že sedaj, ko o njih samo razmišljate, zmanjšujejo vašo energijo. Več časa namenite rekreaciji in sprostilnim tehnikam. Preden prevzamete nekaj zahtevnih nalog, vseeno premislite, kako boste vse skupaj tudi dokončali. Ostanite pozorni na tiste, ki postavljajo popolnoma drugačna pravila in ne razumejo vaših dejstev.

Bodite vztrajni, saj se bo v tem primeru vse razpletlo brez kakršnih koli težav. Doma se poskusite dogovoriti o stvareh, ki so za celotno družino moteča že nekaj časa. Življenje morate živeti in v zadnjih dneh decembra boste imeli možnost to storiti tudi v pravem pomenu besede. Nekaj, kar ste želeli storiti že dalj časa, boste uspešno končali.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje v mesecu decembru

Da boste vsak teden seznanjeni kako na vas vplivajo planeti preverite TEDENSKI HOROSKOP.