Preverite, kako se soočate s prekinitvami razmerij glede na element, v katerem se rojeni?

Kako najlažje preboleti konec razmerja se sprašujemo vsi, vendar določena znamenja ob prekinitvi trpijo bolj, druga manj. Nekateri se po razpadu zveze zatečejo k hrani, drugi poslušajo nežno glasbo in jočejo, tretji pa širijo nova poznanstva in se trudijo živeti dalje. Po prekinitvi razmerja vsak po svoje potuje skozi proces žalovanja. Kam pa spada vaše znamenje? 

OGNJENA ZNAMENJA

Izražanje svoje jeze in razočaranje na ves glas je najboljše pomagalo ognjenih znamenj za strto srce. Če boste nadaljevali s tempom svojih aktivnosti, ki so  ključnega pomena za vaše aktivno življenje. Niti ne boste našli časa, da bi dolgo celili rane. Če ste razočarani, ker ne veste, zakaj vas je nekdo sploh zapustil, se posvetujte s svojim prijateljem, kateremu boste tokrat za spremembo dovolili, da je vaš terapevt.

Nikar ne kopičite jeze, žalosti in razočaranja v sebi, saj se boste le tako težko spustili v novo razmerje.

Zagotovo ste pa vi tisti, ki težko prenašate da vas nekdo zapusti. Saj vam ni jasno, kako se lahko kdo odloči zapustiti vas, ki ste čudoviti, preprosto najboljši. Bodite veseli, da je tako, saj lahko počnete, kar želite.

  • MOJA REŠITEV: še več športnih aktivnosti
  • NAJBOLJ TRPI: Lev

Preverite, kako se soočate s prekinitvami razmerij glede na element, v katerem se rojeni?

ZRAČNA ZNAMENJA

Stik z ljudmi je vaše varovalo, ko imate zlomljeno srce. Ostanite v kontaktu z ljudmi, ki vas dobro poznajo in spoštujejo, nikar se ne zapirajte vase, saj si boste s tem povzročili še veliko težav. Ko boste prišli do odgovorov, zakaj se je razmerje zaključilo, boste skoraj ozdravljeni, čeprav si boste razloge razlagali po svoje in temu tudi verjeli.

Nikar ne glejte preveč romantičnih filmov in ne poslušajte romantične glasbe, saj se boste le tako samo vračali v preteklost in obujali spomine.

Sicer pa vas naj ne skrbi, saj boste že kmalu po zlomljenem srcu na kavici z novo simpatično osebo, saj ste oseba, ki po nepotrebnem ne izgublja svojega časa za žalost in jezo. Zaupajte si, čeprav se vas dotika občutek, da ste neskončno sami na svetu.

  • MOJA REŠITEV:  obisk spletne klepetalnice vas bo pomiril
  • NAJBOLJ TRPI: Tehtnica

Preverite, kako se soočate s prekinitvami razmerij glede na element, v katerem se rojeni?

VODNA ZNAMENJA

Vi spadate med najbolj občutljiva znamenja zodiaka, zato vas bo prekinitev v vsakem primeru prizadela. Dovolite si izražati svoje občutke in o njih pokramljajte z najboljšim prijateljem, ki vam bo pomagal sestaviti bolj realno sliko. V žalosti se boste verjetno umaknili množici ljudi in čas najraje preživljali v samoti, v družbi svojega hišnega ljubljenčka, ki bo najboljše zdravilo za vas.

Naj solze iztečejo, nato boste čez nekaj časa pripravljeni na nove simpatije, vendar jih nikar ne primerjajte s svojimi bivšimi.

Dovolite si spustiti nove priložnosti v svoje življenje, saj se boste le tako lahko premaknili iz točke razočaranja in se zazrli v svet bolj optimistično. Dopovejte si, da zmorete, in bodite ponosni nase.

  • MOJA REŠITEV:  z meditacijo in sproščanjem boste prišli do ugotovitve, da vas je prekinitev razbremenila
  • NAJBOLJ TRPI: Rak

Preverite, kako se soočate s prekinitvami razmerij glede na element, v katerem se rojeni?

ZEMELJSKA ZNAMENJA

Vi običajno zadržujete svoje občutke v svoji notranjosti, zato tudi po prekinitvi razmerja ne razglabljate o vsebini, ampak si raje poiščete svoj prostor v miru in tišini, kar pa ni vaša rešitev, saj le tako samo analizirate preteklost in se ne premikate naprej. Razne terapije so vam lahko v pomoč, da osebnostno zrastete in sprejemate, da si zaslužite nekaj boljšega.

Tudi trdnost in vztrajnost, ki jo premorete vam lahko pomagata, ko se boste odločili, da se pomaknete naprej, ter da vas razočaranje več ne zanima.

Ne bodite presenečeni, če se vam, ko boste že mislili, da ste preboleli, doživeli napad besa ali žalosti, če boste to osebo srečali. Ker ne marate sprememb, boste tudi skušali poiskati smernice, kako bi razmerje vseeno obnovili.

  • MOJA REŠITEV: prebiranje lahkotne literature, kuhanje zanimivih obrokov in seveda čiščenje na vseh področjih
  • NAJBOLJ TRPI: Devica

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NENAVADNE KOMBINACIJE LJUBEZENSKEGA UJEMANJA