Vas zanima, katera učna lekcija je tista, ki vas vodi v bolj stabilno 2021?

Leto se počasi nagiba k zaključku in prav je, da si vzamete čas, ter se poglobite v vso dogajanje in lekcije iz katerih se lahko nekaj naučite, ter stopite v leto 2021 bolj sigurne vase ter v svoje želje in cilje.

OVNICA

Na podlagi raznih lekcij v letošnjem letu si se naučila, da sprejemaš različnost in drugačnost. Razčistiti je treba le še svojo notranjo podobo, ter sprejeti vrednote, ki so te jih naučili v mladih letih. Spoznala si, da je ključ do zdravega obstoja skrit v tvojem lovu za čustvenim zadovoljstvom. Tudi v prihodnje se uči od dominantnih oseb, ki zaznamujejo tvoje življenje, saj ti to podarja dodatno širino. Naučila si se tudi, da konfuzni, nekorektni odnosi prinašajo le nemir pri reševanju vsakodnevnih problemov.

BIKICA

V letošnjem letu si spoznala, da je še kako prav, da skozi življenje spoštuješ in neguješ vrednote, pridobljene v mladosti. Ugotovila si tudi, da so tvoja zakoreninjena prepričanja lahko zelo nadležna, saj težko sprejemaš spremembo smeri ali ritma, ko se odločaš, kaj boš storila. Na podlagi raznih lekcij si spoznala, da lahko trdne temelje za svoja prihodnja prizadevanja ustvariš le, ko se dovolj približaš odgovornosti. Nekontrolirani, konfliktni odnosi z ljudmi so nekaj, česar si v 2021 zagotovo ne želiš več.

Vas zanima, katera učna lekcija je tista, ki vas vodi v bolj stabilno 2020?

DVOJČICA

Po pestrem letu si prišla do zaključka, da z bujno domišljijo z lahkoto padeš pod vpliv, tisti, ki ne vodi v napredek, ampak le v pogubo. Prihaja tudi zavedanje, da potrebuješ kljub svoji neodvisni naravi močno mentalno povezavo z družinskimi vprašanji, od česar je odvisna tudi tvoja stabilnost in umirjeni odnosi. Takšen mir in tišino, kot potrebuješ za učenje, boš našla, če boš upoštevala določena dejstva, ki ti jih je nanizalo leto. Prenehala boš tudi trpeti zaradi večvrednostnega kompleksa.

RAKICA

V letu, ki ga počasi zapuščaš si ugotovila, da z višjim duhom, ki te spremlja lahko ves čas strmiš k učenju in čim večji razširitvi svojih obzorij. Zavedati se boš začela, da zaradi pomanjkanja globine težko utemeljuješ svoje ideje in sistem svojih prepričanj. Kljub temu, da imaš težave pri sprejemanju sprememb, te je lekcija leta usmerila v dejstvo, da so spremembe lahko tudi zelo pozitivne. Po vseh izkušnjah se boš znala spustiti na realna tla, z namenom, da ugotoviš, da so razdalje namenjene prečkanju, ne samo opazovanju.

Vas zanima, katera učna lekcija je tista, ki vas vodi v bolj stabilno 2020?

LEVINJA

Učne lekcije leta te vodijo v odločitev, da so dolga miselna potovanja najboljša izbira da doživiš v sebi več lepega in zanimivega. Spoznala si tudi, da globino uma dosežeš s povezavo notranje energije in težnjo za učenjem raznih znanosti. Sooči se s tem, da imaš morda v sebi zasidrane vzorce prednikov, kateri te distancirajo od prave podobe, zato moraš čim prej poiskati način za zadovoljitev svoje notranje želje v smeri razumevanja delovanja. Neustrašnost te lahko popelje k originalnosti na področju mode.

Preberite tudi KAKO OSTATI POGUMEN, KO VAS ŽIVLJENJE PREIZKUŠA?

DEVICA

Na podlagi izkušenj skozi leto si prišla do zaključka, da te družbene in etične novosti v bistvu najbolj ne zanimajo, raje drugim priskočiš na pomoč, saj se potem počutiš resnično zadovoljno. Spoznala si, da potrebuješ učenje, v smislu, kako se zdraviti in racionalno razumeti filozofska in praktična vprašanja v materialnem svetu. Sposobna se boš soočiti tudi s svojim egom, ki ti je v tem letu ves čas stal na poti in preprečeval dosego stanja modrosti. Sedaj bo zate mala malica tudi sposobnost uporabe pridobljenega znanja.

Vas zanima, katera učna lekcija je tista, ki vas vodi v bolj stabilno 2020?

TEHTNICA

Ker si največja ljubiteljica resnice, poštenosti in lojalnosti se boš v lekcijah, ki ti jih je podarilo leto usmerila predvsem k temu, kdo ti je povzročil krivico in kdo ti ni zaupal, ko si to najbolj potrebovala. Skozi nekaj bolj grenkih izkušenj, boš sedaj sposobna biti odličen mediator, ki v vsem poišče svoj stil. Tvoja prepričanja ne bodo več videti, kot da jih določijo drugi ljudje, naučila si se premagati tudi samokritičnost. Bistvena lekcija zate je, da se zavedaš, da za uspeh potrebuješ trdo delo in čim manj sanjarjenja.

ŠKORPIJONKA

Leto, ki se izteka bo na podlagi vseh lekcij, ki si jih bila deležna tvoje misli usmerilo v to, da ti življenje podarja pot, ki ji moraš slediti, saj imaš briljantne ideje, ki prihajajo intuitivno. Zavedati se boš začela, da če ne najdeš svojega bistva, boš skozi življenje le sanjarila, nagnjena k stresnim izkušnjam, ki bi se jim lahko izognila, če bi si dovolila več svobode. Zopet boš spoznala, da si najbolj srečna, ko navdušenost in opitost z ljubeznijo označuješ s strastjo ter dolgimi globokimi pogovori.

Vas zanima, katera učna lekcija je tista, ki vas vodi v bolj stabilno 2020?

STRELKA

Na podlagi lekcij iztekajočega leta si prišla do zaključka, da najraje z navdihom raziskuješ, preko spleta spoznavaš nove ljudi in si odprta za novosti. Naučila si se tudi, da sprejemaš in prepoznavaš svoje napake, skratka, da se trudiš, da se vedno razvijaš na čim bolj pozitiven način. Najpomembneje bo, da se preko izkušenj naučiš rasti skozi komunikacijo, razmišljati povezano, ter uporabljati svoje mišljenje. Sedaj boš na področju izobraževanja lažje postala mojster v hitrem dojemanju.

Preberite tudi NAJ BODO VAŠE NEDAVNE IZKUŠNJE VAŠ UČITELJ

KOZOROGINJA

Preko učnih lekcij iztekajočega leta si spoznala, da so strahovi in želje venomer izven meja običajnega. Prihaja tudi spoznanje, da se večkrat odtrgaš od svojih pravil, odprta pa boš v bodoče tudi za nova poznanstva in raziskovanja. Zavedati se boš začela tudi, da težave običajno prihajajo, ko je treba prevzeti odgovornost za svoje življenje, še večje razočaranje prinaša dejstvo, da je rutina dolgočasna. Zato se v prihodnje v reševanje težav potopi bolj intenzivno.

Vas zanima, katera učna lekcija je tista, ki vas vodi v bolj stabilno 2020?

VODNARKA

Z zaključkom leta prihaja spoznanje, da prekomerno vztrajaš v svojih strastno obarvanih odločitvah in drugim ne dopuščaš njihovega pogleda. Odločila si se, da boš energijo začela usmerjati k pozitivnim spremembam, zato boš sposobna doseči katerikoli cilj. Prišla boš tudi do spoznanja, da živiš v materialnem in psihičnem kaosu, ki ga boš začela spreminjati v prijetno pravljico. Prihaja tudi zavedanje, seveda na podlagi tvojih izkušenj, da nostalgija in slabe misli še kako vplivajo na tvoje ljubezensko razmerje.

RIBICA

Z lekcijami iztekajočega leta se bo v tebi marsikaj spremenilo. Od svojih stališč ne boš več odstopala in nikdar ne boš, če boš popolnoma prepričana v nekaj, spreminjala svojega mnenja. Zavedati se boš začela, da ležernost in statičnost, ki te onemogočata, da sprejemaš lepote vsakodnevnega dogajanja prinašata le nezadovoljstvo. V odnosih boš zaradi nekaj grenkih izkušenj, začela bolj stremeti k svobodi in neodvisnosti delovanja.

Preberite tudi LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU