Tedenski horoskop napoveduje stanje planetov v tekočem tednu

Vas zanima kaj vam tedenski horoskop napoveduje v tem tednu? Kakšna je napoved, ki vam bo podala nov navdih in morda kakšno idejo, kateremu področju je potrebo nameniti več pozornosti. Morda se boste z njegovo pomočjo lažje odločili, ali je čas zmenku s simpatijo naklonjen ali je bolje počakati.

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v obdobju tedna, ter kako se vas bo dotaknil vpliv lune, ki močno vpliva na vsakodnevno delovanje in vaše počutje. Si želite močnih energij in potencialov, pa potrebujete le še smernico?

Tedenski horoskop vam podaja odgovore in vam prinaša navdih, ki vas ne bo pustil ravnodušne.

Za vas je pripravljen na podlagi pomembnih luninih točk, planetarnih vplivov, poudarek je na planetih, ki imajo v določenem obdobju večjo moč. Upoštevani so tudi premiki Merkurja, ki zavzema področje vaše komunikacije.

Funkcija nebesnih teles vpliva na delovanje vseh nas in nas nekako določa v svoj smisel. To je nekakšen poglavitni smisel tedenskega horoskopa. Horoskop vam omogoča, da dogajanja v svojem življenju in v življenju drugih ljudi spoznate z več razumevanja.

To je lahkotna, zabavna vsebina, ki je sicer povezana s planetarnimi kombinacijami, vendar bolj na splošni ravni. Za podrobno interpretacijo horoskopa vašega znamenja, uporabljamo astrologijo, ki podaja smiselnost, natančne odgovore in pomembna spoznanja.

TEDENSKI HOROSKOP VAŠ NAVDIH

Preberite tudi LUNIN TEDENSKI HOROSKOP