Tedenski horoskop napoveduje stanje planetov v tekočem tednu

Vas zanima kaj vam tedenski horoskop oziroma tedenska astro napoved napoveduje v tekočem tednu? Kakšna je napoved, ki vam bo podala nov navdih in morda kakšno idejo, kateremu področju je potrebo nameniti več pozornosti.

Morda se boste s pomočjo tedenskega horoskopa lažje odločili, ali je čas zmenku s simpatijo naklonjen ali je bolje počakati.

Tedenski horoskop napoveduje stanje planetov v tekočem tednu

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v obdobju tedna, ter kako se vas bo dotaknil vpliv lune, ki močno vpliva na vsakodnevno delovanje in vaše počutje. Si želite močnih energij in potencialov, pa potrebujete le še smernico?

Tedenski horoskop vam podaja odgovore in vam prinaša navdih, ki vas ne bo pustil ravnodušne.

Za vas je pripravljen na podlagi pomembnih luninih točk, planetarnih vplivov, poudarek je na planetih, ki imajo v določenem obdobju večjo moč. Upoštevani so tudi premiki Merkurja, ki zavzema področje vaše komunikacije.

Funkcija nebesnih teles vpliva na delovanje vseh nas in nas nekako določa v svoj smisel. To je nekakšen poglavitni smisel tedenskega horoskopa. Horoskop vam omogoča, da dogajanja v svojem življenju in v življenju drugih ljudi spoznate z več razumevanja.

blank

To je lahkotna, zabavna vsebina, ki je sicer povezana s planetarnimi kombinacijami, vendar bolj na splošni ravni. Za podrobno interpretacijo horoskopa vašega znamenja, uporabljamo astrologijo, ki podaja smiselnost, natančne odgovore in pomembna spoznanja.

Vas zanimajo osnovne karakteristike vašega znamenja?

Tedenski horoskop napoveduje stanje planetov v tekočem tednu

Preberite tudi LUNIN TEDENSKI HOROSKOP

Če se vas dotikajo težave ali imate slabo obdobje, vas lahko prebiranje tedenskega horoskopa prebudi in vam ponudi odgovor na vaša skrita vprašanja. Če ste osamljeni, je lahko tedenski horoskop majhno nadomestilo za nasvet prijatelja, po katerem morda hrepenite.