Dnevni horoskop za torek 22. decembra 2020

horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 22. decembra 2020.

Dnevni horoskop za torek 22. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prvi krajec bo vaše vodilo k temu, da se iztrgate iz ležernosti in se podate pogumno naprej.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Sedaj je ugoden čas, da se soočite s svojimi notranjimi strahovi. Možnosti za izboljšanje vašega počutja bodo na dlani.

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja.

Danes ob 0.41 uri nastopi Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Tekočine v telesu bodo razburkane zato se še bolj varujte pred poškodbami in boleznimi. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo.

Kaj pravi dnevni horoskop, torek 22. december 2020?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Demetrij Žebre, slovenski dirigent
  • Štefan Steiner, slovenski teolog in pesnik
  • Zijah Sokolović, bošnjaški igralec
  • Jožef Muhovič, slovenski slikar in likovni teoretik
  • Petra Majdič, slovenska smučarska tekačica

Leta 2012 je v državnem zboru prisegel 4. slovenski predsednik republike Borut Pahor. Na današnji dan Bojan Križaj in Rok Petrovič na tekmi slaloma za Svetovni pokal v Kranjski Gori dosežeta prvo in drugo mesto. Rodil se je Metod Mikuž, slovenski zgodovinar in Herman Potočnik, slovenski raketni inženir, vizionar. Umrl je slovenski pisatelj France Kozar in Ivan Lapajne, slovenski pedagog.

Katera astrološka znamenja se najbolj veselijo prazničnih utrinkov?

Prazničnih utrinkov se najbolj veselijo rojeni v znamenju raka, kozoroga in bika.

Katera astro znamenja bodo darila nakupovala zadnji trenutek?

Zadnji trenutek bodo praznična darila nakupovali rojeni v znamenju ovna, strelca in vodnarja.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 22. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sestavili boste še zadnje dele sestavljanke in se z luno v vašem znamenju pogumno podali v reševanje že obstoječega problema. Upoštevajte pa tudi pomembna dejstva.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaše življenje postaja vedno bolj jasno in vi ste vedno bolj zadovoljni sami s sabo. Glejte, da bo tako tudi ostalo v prihodnje, saj prihajajo tudi priložnosti za osebni napredek.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na delovnem področju in v družinskem okolju boste s pomočjo Prvega krajca zaznavali, da vam sedaj pridejo prav izkušnje iz preteklosti. Znali boste zakrpati tudi najbolj boleče zadeve.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Razčistili boste sami s sabo in z nekom v družinskem krogu, ki vam je nekaj časa malce nagajal. Ne verjemite ravno vsakemu vsega, nekdo vas samo preizkuša.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Preveč stvari ste si zadali, da bi lahko bile vse uspešne, zato se vam lahko danes, ko bo luna v ovnu zgodi, da naletite na manjšo oviro, ki bo od vas zahtevala trezno razmišljanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 22. decembra 2020

Jezni boste na nekoga, ki vas nikakor ne bo pustil pri miru. Poskusite gledati na zadevo iz drugega konca, bo lažje. Ne dovolite luni v znamenju ovna da vas posrka vase.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne boste se prenaglili pri odločanju pomembnih odločitev. Vaša pot ne bo drzna, ampak predvsem zanesljiva in mirna. Uprli se boste hitri energiji Prvega krajca v ovnu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaupajte v svoje sposobnosti in kar ste si zastavili vam bo uspelo brez večjih težav. Tisto kar načrtujete dlje časa se bo končno razvilo v pravi smeri.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V današnjem dnevu se bo odvilo veliko zanimivih stvari, ki bodo dobile svojo veljavo šele čez nekaj časa. Prepustite se lepim energijam, še posebej v večernih urah!
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne ukvarjajte se preveč z malenkostmi, saj je škoda vaših živcev ter energije. Skušajte se s pomočjo energije Prvega krajca priklopiti na ugodne vibracije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vihravi boste in z vplivom lune v znamenju ovna malce ne sigurni v svoj prav. Počakajte do popoldneva, vse se bo zgodilo, kot ste si že pred kratkim zamislili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pozornost se bo iz finančnih zadev premaknila na področje družine. Stkali boste smiselne pogovore, ki bodo z energijo lune v znamenju ovna dobili pravi smisel.

Vas zanima: Mesečni horoskop DECEMBER 2020 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG