Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 21. do 27. decembra

V ponedeljek skozi dan se bo luna nahajala v znamenju rib. Spolzeli boste skozi obveznosti, brez da bi se pretirano obremenjevali. Dovolj vam bodo sanje, ki vas bodo držale nad gladino. Zaželeli si boste pokukati v bolj globoke dimenzije, s čimer lahko uredite odnose z bližnjimi. Ob 23.32 uri luna prehaja v znamenje ovna in prinaša predvsem borben pristop.

blank

V torek nastopi Prvi krajec v znamenju ovna. Čeprav se boste trudili, da bi zadeve čim bolj lahkotno sprejemali, se lahko pojavi v ozadju nekaj dvomov in strahov. Močno boste zaznavali vtise iz okolja in si zapomnili veliko majhnih podrobnosti. Tudi sreda je ugoden čas za razne investicije, izpeljavo načrtov in boljšo organizacijo. Postali boste prožnejši in bolj odprti za novosti. Vaše misli bodo jasne in hitro dojemljive.  Preprekam ne boste dovolili, da se dotaknejo vašega delovanja.

V četrtek ob 11.55 uri preide luna v znamenje trmastega bika, zato boste ves čas iskali svoj prav.

Znali pa se boste tudi prilagoditi in napredovati na diplomatski način. Veliko dogajanja bo povezanega z domačim okoljem, kjer boste pridobili občutek varnosti, še posebej zvečer, ko prihaja za vaš okus najboljša božična večerja. Neznano in skrivnostno vas tudi v petek in soboto, ko bo luna še v znamenju bika ne bo zanimalo, nagibali se boste le k preverjenim zadevam.

V nedeljo se luna pomakne v znamenje dvojčkov. Vpliv prinaša nemir, zato boste ves čas komentirali in nergali, kar lahko nekoga, ki je bolj umirjene narave močno zmoti. Čas zase si boste težko organizirali, saj vam bo telefon ves čas zvonil, prav tako vas bodo mikali spletni klepeti. Povečan bo vaš apetit, zato čas ni najbolj ugoden za diete.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN